Wpisy 1 228 640 – 1 228 739
14 listopada 2012 17:14 → 14 listopada 2012 18:34, 100 wpisów
Agatko..witalam Ciebie juz wyzej..ale nie zaszkodzi nigdy 2,3,ale i wiecej razy milo sie przywitac..
mirnam myslalam o 7 tylko mialam i mam watpliwosci czy sie
powtorzy,ze mnie slaby gracz
powtorzy,ze mnie slaby gracz
agatko twoje 41 też dałem, a wojnicz jest na trasie tarnów-kraków
Ja mam na wieczór w ósemce całą ta piatkę która o 14 mi wpadła bo mam ja na 2los mam też Jokera 4 i jedną kaskade
..a ja wyslalam chybika..obadam co beedzie..albo ..albo....i zgrzytanie "zabow"
mirek może Ci wskoczy 8/8- pięknie by było; były losowania co się 10 czy nawet 12 liczb powtórzyło
ulexxa
ja wczoraj wysłałem na cht 2x6/6 na 2 los. i 10zł w plecy; dobrze, że w zodiaku 10zł akurat się trafiło
ja wczoraj wysłałem na cht 2x6/6 na 2 los. i 10zł w plecy; dobrze, że w zodiaku 10zł akurat się trafiło
Drapciu..mewy jak zawsze..lataja i s***a..sorci..to byl maly zarcik..
Drapeczku..ojej..nie nerw sie tak..bedzie gucio zobaczysz....potrzymam ..i bedzie "lokej"
pytanko mam do chata
czy wasze lotto plus są tak somo ujemne jak moje
czy wasze lotto plus są tak somo ujemne jak moje
ulexxa
jestem; 2 tyg nowego miesiąca i max. wygrana na razie 20zł
jestem; 2 tyg nowego miesiąca i max. wygrana na razie 20zł
dobra 5 multlitkow 10 i dwie 6 i kaskada puszczona
z ta kaskada to nie wiem co mnie podpusciło
z ta kaskada to nie wiem co mnie podpusciło
ale jak już wygrywać to pocałości ...a jakoś dzisiaj idzie
drapek 5/5 to dzisiaj pierwszy raz w typowaniach wpadło a w realu najwięcej to 7/8
Drapi..dziki i ich rodzinki..lojej..szok..jak trzeba uwazac jak jedzie sie od Szczecina..szok..sarenki i dzikuski..tylko "loczy im sie swieca"..chociaz juz u nas zrobili gdzieniegdzie ogrodzenia..bo jak jedziesz od Berlina..to mozesz smialo pociagnac..ale juz tu blizej trzeba uwazac..oj..
to lotto plus to jak działa?
mirek
jak się przyłożysz to zdrapki dostaniesz, a wtedy może być ciekawie
jak się przyłożysz to zdrapki dostaniesz, a wtedy może być ciekawie
ulexxa, a można autem do albeku przejechać przez stare piesze niegdyś przejście graniczne?
ulexxa to nie dzikom ślepia się świecą ,to ci co nie chcieli z armią czerwoną do matuszki rasiji wracać
mirek wkrótce będzie nowa edycja, ale ja exp nie kupuje - u jolki nowa paczka xingo, zobaczymy co wydrapię
Drapi..naturalnie..Ahlbeck wogole nie poczujesz jak przejedziesz ze Swinoujscia..nie ma juz wogole granicy..
najgorsze sa przeprawy promowe..czasami trzeba czekac..nawet z godzine..wiesz o co chodzi..
teraz nie tak..ale w sezonie letnim..to szok..czekalam nawet ponad 2 godz..
ulexxa, tak z ciekawości pytam, jak tam przyjeżdzam, to tylko pociągiem- w sumie wszędzie blisko
dziś był u jolki drapacz, na 2 paczki k/k wydrapał ok. 180zł w tym 2x20 i 3x10zł i resztę drobniaków i ponad 200zł stracił
Drapciu..wczesniej jezdzilam tu przez Szczecin..tzn Kolbaskowo..ale pozniej jak otworzyli w Ahlbecku to prawie 100 km mialam blizej z Bremen..sprawdz jak chcesz..aa i autobahn chyba lepszy i bez tloku..mozna pociagnac szybciej..
ulexxa, ja do berlina nie jeżdzę, tak się pytam co tam w kurorcie się zmieniło od ostatniego pobytu
zreszta staralam sie zawsze jechac..gdy byla sobota lub niedziela..aa wiesz dlaczego..bo nie bylo tyle LKW.
torsan wczoraj byłem w rzeszowie i w 2ch żb nie mieli już szy50; a tam kończy się nakład a 2x50tyś czeka, może do jolki dadzą i drapek jutro drapnie
ulexxa, ja na długie trasy przemieszczam się pociągiem, z poł. pl nigdy nad morze autem bym nie pojechał
torsan
wiem, ale stara jest jest bardziej atrakcyjna no i w każdej paczce 50zł czeka
wiem, ale stara jest jest bardziej atrakcyjna no i w każdej paczce 50zł czeka
eee tam Drapciu..autem tez sie dostaniesz wszedzie..tyle ze w sezonie letnim jest trudno..to fakt..
siemanko witam prosto z francji
ulexxa....
Drapciu..odnosnie Berlina hmm..coz mam powiedziedziec..niesamowicie wielka metropolia..a nad moim mieszkaniem tam wciaz leca samoloty bo to jest Reinickendorf..a tam jest Tegel-lotnisko..ale za 2 lata je likwiduja(prawdopodobnie)..zostanie i tak jeszcze Tempelhof..ale mi to egal..
ulexxa, raz tylko byłem w berlinie za czasów studenckich, niewiele pamiętam
Drapciu..jak wszedzie e De. masa obcokrajowcow..czy sa tam jeszcze w De. prawdziwi i rodowici Niemcy..?..zastanawiam sie czesto..gdy wyjdziesz na ulice..to tylko prawie Tureckie rodziny i im podobne..ciezko Niemca spotkac..
dobra muszę odpocząć po pracy narka do jutra
Proff....ale wybacz ja tylko herbaciurke malinowa..ale tez sie pukne z Toba..