Wpisy 1 227 996 – 1 228 095
14 listopada 2012 10:48 → 14 listopada 2012 11:29, 100 wpisów
raf... jak sie zaczyna od pyskówki to nigdzie nie jestsie mile widzianym, nie tylko tu
i kazdy ci to powie nie tylko lila czy inni czatownicy o długim stazu
Przepraszam ale jeśli pytanie o lotto grupę to pyskówka no to soryy
to sie bedzie pojawiał jak lili nie bedzie bedzie czuła sie spełniony i bezpieczny
Test MM nr. 25.
01, 03, 07, 09, 13, 16, 19, 23, 25, 28, 31, 34, 38, 39, 42, 46, 48, 50, 53, 56.
--------------
01, 03, 07, 09, 13, 16, 19, 23, 25, 28, 31, 34, 38, 39, 42, 46, 48, 50, 53, 56.
--------------
Pasko niestety w tym momencie nie mam tego nicka prawdopodobnie to był nick Rafffaello
widisz raf... nie pamietasz starego nicka.... sorki al;e dla mnie to tez dziwne
Nie widzę tu śladów złego zachowania Rafstory, więc spokojnie. Pytanie o lotto grupę pewnie się pojawia, bo reklamują się m.in. u nas na stronie pod hasłem "MUSISZ TO KONIECZNIE ZOBACZYĆ". Ja osobiście tam nie miałem okazji zagrać, ale faktycznie duża szansa, że ktoś z tąd próbował.
wiesiek
wiem na RTL jest tylko po niemiecku, w polsacie puszczą tylko 2-3 godziny póżniej po filmach
wiem na RTL jest tylko po niemiecku, w polsacie puszczą tylko 2-3 godziny póżniej po filmach
Unhappy. .
Tych liczb dzisiaj nie powinni wylosować o godz. 14.
---------------------------
Tych liczb dzisiaj nie powinni wylosować o godz. 14.
---------------------------
Jeśli chce Ci się przeglądać, to temat był dość mocno poruszany na ostatnim wideo chacie - http://www.youtube.com/watch?v=4p761tId-js
Sam właściciel lotto-grupy się pojawił w pewnym momencie.
Sam właściciel lotto-grupy się pojawił w pewnym momencie.
pytanie
co wolicie oglądać w sobotni i niedzielny wieczór f1 na żywo z USA czy po raz 10 galfild 2 i szklana pułapka 2
co wolicie oglądać w sobotni i niedzielny wieczór f1 na żywo z USA czy po raz 10 galfild 2 i szklana pułapka 2
raf, nie znalazlem danych uslugodawcy lotto-grupa.pl, co stanowi zlamanie ustawy o swiadczeniu uslug droga elektroniczna
nie powierzalbym kasy komus, kto lamie prawo... robi to prawdopodobnie nieswiadomie i bez zlych intencji, ale sam fakt nieznajomosci prawa tez jest wymowny...
jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o , w czasie wyścigu f1 nie można reklam nadawać, 2 godziny bez reklam dla polsatu to wieczność prawie
pasko, a mozesz podac link do przedostatniego spotkania, ktorego w ogole nie widzialem
to chyba to właśnie idę zobaczyć http://www.youtube.com/watch?v=4p761tId-js
wczoraj to dali popalić w mini 5/5 x5 było a wcale te liczby takie proste nie były
4x pod rząd jakaś 50ka była plusem, 2x pod rząd padła gł. wygrana w kaskaderze
sorelka jeśli jeszcze jesteś
Dzisiaj popołudniu ujawnię wyniki mych praktyk cyferkowych
Dzisiaj popołudniu ujawnię wyniki mych praktyk cyferkowych
a jakie to praktyki cyferkowe... cos o tym co pisałas wczesniej?
a mozesz cos wiecej powiedizec...?
sumujesz cyfry tak zeby bylojak dzis 3 i potem szukasz innej trójki tez w środe?
sumujesz cyfry tak zeby bylojak dzis 3 i potem szukasz innej trójki tez w środe?
Jestem w pracy więc o analizach mowy być nie może, ale jakby ktoś chciał tę teorię sprawdzić to wg tej metody taki sam dzień jak dziś był 27.02.2012 r. 1 12 czerwca 2011 r. czyli zbieżność cyferek w teorii powinna być spora między losowaniami z tych dni i dzisiejszych
sorelka
Chodzi o to, że ten kalendarz ma 260 dni każdy o innej nazwie. Teoria zakłada znalezienie wszystkich o tej samej nazwie
Chodzi o to, że ten kalendarz ma 260 dni każdy o innej nazwie. Teoria zakłada znalezienie wszystkich o tej samej nazwie