Wpisy 1 227 940 – 1 228 039
14 listopada 2012 10:32 → 14 listopada 2012 11:08, 100 wpisów
Witam. Mam pytanie czy gra ktoś z was w lotto grupie czy to następni naciągacze .Zauważyłem że ilość kuponów w ogóle się nie zmienia .Mam na myśli stronę
www.lotto-grupa.pl/
www.lotto-grupa.pl/
no ale tacy nawiedzeni maja moc.... co widac i w naszym kraju....
Ja myślałam że tylko mi tu odbija,ale niektórym z tego co widzę też ale niekoniecznie w dobrą stronę
lila
jestem po polsat mi nie pokaże transmisji na żywo f1 w wekend
jestem po polsat mi nie pokaże transmisji na żywo f1 w wekend
sorelka....idioci rządzą naszym Państwem.Tylko tyle napiszę a w biurach następne pojebusy,matoły i analfabeci siedzą.Poważnie,wczoraj miałam tego kolejny dowód
lila przestałas być jedyna , ktorej odbija, ktos ci pozazdroscił.
senna...to oglądaj F1 na kompie.Ja gdzieśmiałam adres stronki darmowej
o biurach to mi nie wspominaj.... chory kraj chozry ludzie nie potrafia nic załtwic jak sie ichnie pilnuje
Ponowię pytani :Mam pytanie czy gra ktoś z was w lotto grupie czy to następni naciągacze .Zauważyłem że ilość kuponów w ogóle się nie zmienia .Mam na myśli stronę
www.lotto-grupa.pl/
www.lotto-grupa.pl/
nic płynnie nie chodzi, losowania lotto tutaj też się ciągle ładuja
ok a słyszeliście czy to ściema .Ps no bez jaj siedzę tu dość długo na tym forum.
lila dla mnie logiczne by było że jak ktoś prosi raz,drugi żeby zatypować za niego to potem jak nie typuje to łaska zatypować?
Miałem wcześniej konto na MP ale z czasem hasło się zawieruszyło i musiałem otworzyć nowe konto z tąd ten NEW
raf... dlaczego tak sadzisz? Ja chwilke temu byłam nowa i co jakos nikt we mnie niczym nie rzuca
napisałem do pasko i wyskoczyło coś na zasadzie że hasło nie istnjeje
witam wszystkich
ja pamiętm że Lila mnie ciepło przywitała jak byłem new
ja pamiętm że Lila mnie ciepło przywitała jak byłem new
raf... jak sie zaczyna od pyskówki to nigdzie nie jestsie mile widzianym, nie tylko tu
i kazdy ci to powie nie tylko lila czy inni czatownicy o długim stazu
Przepraszam ale jeśli pytanie o lotto grupę to pyskówka no to soryy
to sie bedzie pojawiał jak lili nie bedzie bedzie czuła sie spełniony i bezpieczny
Test MM nr. 25.
01, 03, 07, 09, 13, 16, 19, 23, 25, 28, 31, 34, 38, 39, 42, 46, 48, 50, 53, 56.
--------------
01, 03, 07, 09, 13, 16, 19, 23, 25, 28, 31, 34, 38, 39, 42, 46, 48, 50, 53, 56.
--------------
Pasko niestety w tym momencie nie mam tego nicka prawdopodobnie to był nick Rafffaello
widisz raf... nie pamietasz starego nicka.... sorki al;e dla mnie to tez dziwne
Nie widzę tu śladów złego zachowania Rafstory, więc spokojnie. Pytanie o lotto grupę pewnie się pojawia, bo reklamują się m.in. u nas na stronie pod hasłem "MUSISZ TO KONIECZNIE ZOBACZYĆ". Ja osobiście tam nie miałem okazji zagrać, ale faktycznie duża szansa, że ktoś z tąd próbował.
wiesiek
wiem na RTL jest tylko po niemiecku, w polsacie puszczą tylko 2-3 godziny póżniej po filmach
wiem na RTL jest tylko po niemiecku, w polsacie puszczą tylko 2-3 godziny póżniej po filmach
Unhappy. .
Tych liczb dzisiaj nie powinni wylosować o godz. 14.
---------------------------
Tych liczb dzisiaj nie powinni wylosować o godz. 14.
---------------------------
Jeśli chce Ci się przeglądać, to temat był dość mocno poruszany na ostatnim wideo chacie - http://www.youtube.com/watch?v=4p761tId-js
Sam właściciel lotto-grupy się pojawił w pewnym momencie.
Sam właściciel lotto-grupy się pojawił w pewnym momencie.