Wpisy 122 765 – 122 864
1 lipca 2010 17:05 → 1 lipca 2010 19:31, 100 wpisów
może być i remis tylko żeby nikt nie dostał kontuzji i jakoś ta gra się układała.
holender...jak mi sie przysni los to znaczy ze nic w danym dniu nie wygram chocbym chciał.jesli przysni mi sie szkola to juz wogole moge zapomniec o wygranej w najblizszym czasie.jak znow przysni mi sie murzyn to w danym dniu wygram ale nie wiecej niz 20-50zł.nie wiecej.
jak w kartach pokaze mi sie 9 kier to tylko czekam az wpadnie wygrana i pare kaski jesli widze asa pik to moge sie pozegnac ze szczesciem.
wyjezdzam jutro na 2 tygodnie
chyba wysle sobie MM na 28 losowan 
chyba wysle sobie MM na 28 losowan 
nikt mi nie sprawił wiekszej radosci i śmiechu na wieczór niż ty...
nie wygram dziś śniły mi sie losy po takim śnie nigdy nie wygrywam.przykro mi nawet dziś nic nie wysyłałem.
ja dzis juz tak zatypowalem ze zapomnialem obstawic tylko pewniaka 56 i byl.
Kathy nie złość się.taka piekna [chyba] dziewczyna a zapomniała ze zlosc pieknosci szkodzi.
Witam ponownie.
Kathy spójrz na moje typowania,cztery pewniaki pod rząd.Bałwan już wyczerpał swój limit i wieczorem nie trafi pewniaka

kazdy czlowiek jest kimś.Ja nigdy nie oceniałem i nie oceniam czlowieka po wyglądzie patrze w serducho.

mariucha >>>
"Ja nigdy nie oceniałem i nie oceniam czlowieka po wyglądzie patrze w serducho"
I już mi się podobasz - tylko zastanów się jak Twoje słowa mają się do rzeczywistości
"Ja nigdy nie oceniałem i nie oceniam czlowieka po wyglądzie patrze w serducho"
I już mi się podobasz - tylko zastanów się jak Twoje słowa mają się do rzeczywistości

Wyjąłem ze skarbonki 2,5zeta na wieczorne losowanie.Jeżeli doradca zażąda podwyżki koszta wzrosną.A jest ostry kryzys,prawdopodobnie przyszedl z Grecji.
bo widzisz Madziu jesli ma sie za sobą przykre doswiadczenia w zyciu to zaczyna sie nienawidzić siebie a kochać innych.pozdrawiam i uciekam zycze wszystkim conajmniej 9/10 pa.
mariucha>>> aby kochać innych trzeba pierw siebie kochać i zaakceptować 

Jak trzymam w dłoni te 2,5 zeta to trzęsą mi się ręce.Boję sie stracić te pieniązki bo pan lotto lubi odbierać.

Zaczekam az ktoś mnie pokocha a wtedy ja bede kochal siebie...bo innych juz kocham wiec jest ok.teraz naprawde ide hej.
Zagram na mniej niż siedem skreśleń,bo ostatnio nie widzę nawet jednej wygranej na miliony graczy 7z7.
Nowe studio = podwyżka cen zakładów lotto po wakacjach.
Czy o 1400 było juz nowe studio i kiedy pojawią się w nim tancerki?
mariucha >>> no może i masz rację nie wiem 
Monet >>> i jak tam spotkałeś kominiarkę,dopisało szczęście ?
ps, nie pytam czy dała potrzymać za guzika

Monet >>> i jak tam spotkałeś kominiarkę,dopisało szczęście ?
ps, nie pytam czy dała potrzymać za guzika

A ciekawe kto zapłaci za nowe studio?A jak zaproszą tam gości to koszta wzrosną i wygrane muszą zmaleć.
witam. u mnie skarbon kapusta
nie mam za co zagrać
bo wszystko poszło na

nie mam za co zagrać

bo wszystko poszło na

A opisałem już kiedyś przypadek gościa,którego zobaczyłem w kolekturze.Wypił za dużo
i od razu zakupił kilkanaście zdrapek,wysłał zakłady keno a na stole porozrzucał pieniążki.
i od razu zakupił kilkanaście zdrapek,wysłał zakłady keno a na stole porozrzucał pieniążki.duża kasa ja tam wiele niechce ale jak na każdym zakładziku troche zarobi to bede sie cieszył
Kominiarki nie spotkałem,więc i nie potrzymałem.
Próbowałem się dogadać z panią z Płatnej Strefy Parkowania,też w mundurku była,ale jej uroda była odwrotnie proporcjonalna do
jaką zaprezentowała po mojej propozycji potrzymania za coś.A jak szybko biegła!
Ale,ja i tak szybciej.
Próbowałem się dogadać z panią z Płatnej Strefy Parkowania,też w mundurku była,ale jej uroda była odwrotnie proporcjonalna do
jaką zaprezentowała po mojej propozycji potrzymania za coś.A jak szybko biegła!
Ale,ja i tak szybciej.Może rzeczywiście jakiś procent ludzi nie odbiera wygranych bo zapomniało na wskutek zbyt dużej dawki 

no trudno coś trzeba wysłać 34,35,36,37,38,39,40,67 coś może trafię 

madzia bez paragrafu.