Wpisy 122 541 – 122 640
1 lipca 2010 12:51 → 1 lipca 2010 14:16, 100 wpisów
kathy jedno jest pewne my na pewno po portfelach sie bedziemy macac
tylko czy bedziemy wkladac czy wyjmowac gotowke na nastepne losowanie?
tylko czy bedziemy wkladac czy wyjmowac gotowke na nastepne losowanie?ja mam nadzieje ze wygrana bedzie tak wysoka ze bede musial skorzystac z konta w banku a nie tam portfela 

tola ja mialam tak czesto ze jak nie puscilam kuponika to wszystko wlazlo nawet 8/8 ale pytanie czy jak bym wyslala to tez by weszlo?
majklasz jak spac z konia.. zycze ci tego z calego serca
tola trzymam kciuki

tola trzymam kciuki

dlatego lece do kolektury! mam dzisiaj 2 zakłady na kazde losowanie
wychodzę do kolektury,
a co z tego budiet ?wszystkim życzę powodzenia,szczęścia i grubego portfela

bella głowa do góry nie zawsze się przegrywa może dziś do przodu będziesz.powodzonka

chcialam kupic buty za 900 zl,ale juz po butach.Tu liczyłm na wygrana duza ,ale jak na chwile obecna to nici z kasy
oj powinnaś zaprzestać takiej inwestycji chyba że masz jakiś dobry sposób i czekasz na swoje numery.oby ci budżetu nie zabrakło.trzymam kciuki.

tola,jeśli naprawdę dopiero zaczynasz,to szybko przerzuć się na warcaby,albo bierki.Masz szansę nie być przegraną.

tola ja zdążysz to leć wysłać parkę 2 i 6 to ja z bogusiem obstawiamy na 14.00. powinna wejść.tylko za stawkę podstawowa nie szalej
juz jestem
wyslalem jeszcze 2 liczby na 2 losowania na chybil - maszyna dala mi 24 i 33
wyslalem jeszcze 2 liczby na 2 losowania na chybil - maszyna dala mi 24 i 33ja gram dosc czesto na 2 liczby - na dzisiaj wyslalem i na 2 liczby i na 5 ale roznie
mozesz grac nawet na 1
mozesz grac nawet na 1ja na multi wydalem dzisiaj 15 zł ale zagralem jeszcze 2 zaklady na lotto i 2 zaklady na mini lotto pozdrawiam!
kathy>>>>> wcale nie
Chciałbym tylko uratować chociaż jedną duszyczkę nieszczęsną.
Przecież wiesz,że z reguły to po pierwszym wydaniu pieniążka na lotto zaczyna się odgrywanie.Z jakim przeważnie skutkiem ,to wszyscy wiemy,prawda?Ale,właściwie,to każdy swój rozum ma.
Sorrki,że się wbiłem w temat.

Chciałbym tylko uratować chociaż jedną duszyczkę nieszczęsną.
Przecież wiesz,że z reguły to po pierwszym wydaniu pieniążka na lotto zaczyna się odgrywanie.Z jakim przeważnie skutkiem ,to wszyscy wiemy,prawda?Ale,właściwie,to każdy swój rozum ma.
Sorrki,że się wbiłem w temat.
to graj na 3 liczby
najmniej dostaniesz za 3/3 - 54zł
udalo mi sie trafil przedwczoraj 3/3
najmniej dostaniesz za 3/3 - 54zł
udalo mi sie trafil przedwczoraj 3/3jezeli chodzi o mnie bardzo podoba mi sie gra 5/5 - nie ma tam smiesznej "wygranej" 2 zł - przynajmniej dostajesz te 4zł za 3/5 - dla mnie fajne progi wygranej w tej opcji
sam kiedys wysylalem o tej godzinie i mi przyjeli na losowanie o 14.00
Do której godziny mogę grać na poszczególne losowania?
Na losowanie o godzinie 14:00 będzie można zagrać do godziny 13:57. Od godziny 14:00 do godziny 22:05 przyjmowane są zakłady na losowanie o 22:15.
Na losowanie o godzinie 14:00 będzie można zagrać do godziny 13:57. Od godziny 14:00 do godziny 22:05 przyjmowane są zakłady na losowanie o 22:15.
a mi własnie przyniesli kompa do serwisu i koles mówi ze mu sie wyłącza komputer sprawdzilem i się okazalo ze porcek ma 100 stopni normalnie można wodę gotować lub potrawy
a ja slyszalem ze sa takie procesory co pracuja nawet przy 150 stopniach i wiecej! obudowa sie nie topi ?
a koles moze mial dlatego te 100 stopni bo chcial ogladac losowanie lotto w nowym studiu i komp nie wytrzymal
mam nadzieje ze teraz losowanie lotto nie bedzie trwac tyle co np. odcinek Klanu
dobrze ze tvp info - inaczej miedzy losowaniami moglyby byc reklamy 

kathy już pijaństwo się zaczyna
?
duchota na dworze chyba będzie grzmiało
?duchota na dworze chyba będzie grzmiało
a ja właśnie dowiedziałm sie ,ze mam kontrol jutro w sklepie u siebie
a tak blisko bylem 5/5 mialem 23 a wylosowalo 22 mialem 58 a wylosowało 56 kużwa
chwalcie się kto ile zgarnął,kathy sie nie odzywa napewno wygrała

czy zbieracie stare niewygrane kupony?
czy o razu wyrzucacie?
Okazuje się, że warto nie wyrzucać, bo czasem można znaleźć na nich niedoszłą wygraną
dużo ludzi kupuje na kilka losowań i wyrzuca bezwiednie po sprawdzeni 1-go losowania, a kupon w następnym jest wygrany!!
Warto to mieć na uwadze!!!!
czy o razu wyrzucacie?
Okazuje się, że warto nie wyrzucać, bo czasem można znaleźć na nich niedoszłą wygraną
dużo ludzi kupuje na kilka losowań i wyrzuca bezwiednie po sprawdzeni 1-go losowania, a kupon w następnym jest wygrany!!
Warto to mieć na uwadze!!!!

to jest paczuszka pełna spełnionych życzeń.

o trafnych