Wpisy 1 225 238 – 1 225 337
12 listopada 2012 21:24 → 12 listopada 2012 21:48, 100 wpisów
Lila
czyli nie tylko ja się czuję jakbym się nawdychała towaru od Piaskowego Dziadka z enerdowskiej dobranocki
czyli nie tylko ja się czuję jakbym się nawdychała towaru od Piaskowego Dziadka z enerdowskiej dobranocki
idę zaraz w kimono, tylko nie widzę gorzęsy mi przysłaniają wszystko
mede...a wiesz że ja też myślałam że,mi czegoś do domu nawpuszczali nie jesteś sama
Lila Multa 3,15,16 2/3
lila to znaczy że zajebiście chce mi się spać
medea takw kimonko
Lila mult:36,37,42 22 g
lila no właśnie
senna
Mam z tym problem bo kupiłam wersję elektroniczną, którą jak się okazało można tylko na jednym komputerze uruchomic czyli tym w pracy. Czasami człowiek nie czyta dokładnie instrukcji a potem tak ma
Mam z tym problem bo kupiłam wersję elektroniczną, którą jak się okazało można tylko na jednym komputerze uruchomic czyli tym w pracy. Czasami człowiek nie czyta dokładnie instrukcji a potem tak ma
Lila multa 2/3 36,37,42 ( kamień 42 )
lila tylko żeby piesek ci się nie przyśnił
lila
lila i ten łepek
lila
ojciec dyrektor to jest gość, nieliczy na TS jak my, ale mnóstwo kasy na ratowanie stoczni zebrał i zgarnoł dla siebie, babki emerytury wpłacaja i mozna nową świątynię i spa dla pielgrzymów budować
ojciec dyrektor to jest gość, nieliczy na TS jak my, ale mnóstwo kasy na ratowanie stoczni zebrał i zgarnoł dla siebie, babki emerytury wpłacaja i mozna nową świątynię i spa dla pielgrzymów budować
green..taaa łebek kojarzy i się z truskawkami a na nie jestem uczulona
senna
Jutro z samego rana odpalę i wpiszę na profil. W tym tygodniu podobnie jak na 1 listopada astrolog wskazał co najmniej dwa dni korzystne dla gier losowych dla wszystkich
Jutro z samego rana odpalę i wpiszę na profil. W tym tygodniu podobnie jak na 1 listopada astrolog wskazał co najmniej dwa dni korzystne dla gier losowych dla wszystkich
łepekteraz spojrzałam
lila tak
max
MAX...weź cho jedziemy do Rzeszowa i zgolimy JAnuszowi tą bródkę bo mu ni jak pasuje
Witam
W Kanadzie mają....plastikowe banknoty.. .
www.gazetagazeta.com
Więcej w artykule: Kolejne plastikowe banknoty.
--------------------------
www.gazetagazeta.com
Więcej w artykule: Kolejne plastikowe banknoty.
--------------------------
Lilianno
Lila nie płacz, Pracuje nad uniwersalnym kluczem, będzie dobrze.!!!!!!!
PASKO....ale ja jeszcze pracuję i piszę na czacie więc się nie roztroję
To sobie pooglądałem.. .
" Wystąpił błąd. Spróbuj ponownie póżniej ".
------------------------------
" Wystąpił błąd. Spróbuj ponownie póżniej ".
------------------------------
Odnośnie cyfr jakie padają, śą to teraz wysokie loty planet!!!!!
jak sa losowania to wypadaja w lotto liczby z przedziału poza 1-49