Wpisy 122 341 – 122 440
30 czerwca 2010 22:29 → 30 czerwca 2010 23:57, 100 wpisów
W typowaniach jest odrobinę lepiej,bo już trzeci raz trafiam pewniaka.A ostanio ułożyło mi się dwa razy 5z10 obok siebie.

Witam.Wszystkich serdecznie pozdrawiam i niestety muszę sie z wami rozstać na okres 2 miesięcy z powodu wyjazdu.Wszystkim życze aby drugie półrocze było dochodowe i szczęśliwe dla wszystkich graczy.Ważne by was chumor nie opuszczał,a gra była przyjemnością.Co można jeszcze życzyć,pogody,i zdrowia.Jak to będzie to na pewno szczęście was dogoni tylko zwolnijcie troche.Pozdrawiam i do 1 września.
Wielkie dzięki kogucik19!!! Wzajemnie!!
bardzo pieknie to ujales
Udanego wyjazdu!
bardzo pieknie to ujales
Udanego wyjazdu!Majklasz,ja już dzisiaj widziałem jedną parkę na mieście:kobieta w białej sukni,mężczyzna w garniturze=ślub.
kogucik19 >>> wszystkiego naj Ci życzę.
Wracaj do nas po wakacjach wypoczęty,pełen zapału i humoru
Wracaj do nas po wakacjach wypoczęty,pełen zapału i humoru

No to koguciku milego wypoczynku. Bede czekal na Twoj powrot i mam nadzieje ze nie zapomnisz o multipasko. Pozdrawiam! 

3 trafione na 9 skreśleń
lipa!!!!!!!!!
jutro puszcze jeszcze raz 6 zakładów i koniec
lipa!!!!!!!!!
jutro puszcze jeszcze raz 6 zakładów i koniec
Kogucik19- jutro nie powinno padać, ale będzie upał. Miłego wypoczynku.. .
ja sobie cos pokombinuje jutro z multi bo nakradłem z kolektury blankietów 

to mam nadzieje ze trafisz minimalnie 8/9! skreslasz sama czy na chybił?
Wszystkim dziękuje i ADMINOWI również trochę się wzruszyłem.Wrócę na pewno.Już musze iść do kurnika spać,bo jutro 528 km .Jeszcze raz wszystkim dziękuje.
hmm ja gram jakiś czas już i nic wielkiego zmotywowałem moją połowicę do zagrania i wyobraźcie sobie wbiła teraz za drugim razem 5/6 przecież może człowieka szlak trafić 120 przytuli a ja raptem 2 zł

Kathy,czy myślisz,że teraz łatwiej coś trafić w dużego niż w multi?
2zł to moim zdaniem smieszna wygrana - minimalnie zeby nie byli smieszni powinni dac te 2,5 a super byłoby 3zł!
ale ktos fajnie przytulil dzisiaj o 14 9/10 z plusem mmmm...
na stawce 10 - nie mialbym pytan 
na stawce 10 - nie mialbym pytan 
hmm ja gram jakiś czas już i nic wielkiego zmotywowałem moją połowicę do zagrania i wyobraźcie sobie wbiła teraz za drugim razem 5/6 przecież może człowieka szlak trafić 120 przytuli a ja raptem 2 zł

neptuniu
biorąc pod uwagę moje podrzeszowskie pochodzenie to mogę być 
biorąc pod uwagę moje podrzeszowskie pochodzenie to mogę być 
ja nie moglem uwierzyc jak moj kumpel zagral pierwszy raz w zyciu w lotto i wyslal 2 zaklady na chybil i trafil 4/6 -- ja jeszcze nigdy nie trafilem 4/6 

halo!! Multipasko!! bylo losowanie jokera dzisiaj!! nikt sie tym nie interesuje? 

jak to w koncu jest z tym nowym studiem? wejscie o 14 tak jak mowila Rusiecka czy o 22 tak jak bylo na reklamowce?
neptuś a jak wygrane Twoje? bo to spotkanie obiecane i malibu o ile dobrze pamiętam 

kto by pomyslal - 100 osob typuje - jedna obstawia tylko słynną szczesliwa siodemke - cos nieprawdopodobnego hmmm... widze ze obstawiacie tylko oryginalne liczby - co tam taka siodemka 

Pasko>> co masz na mysli? Chodzi Ci o wylosowane liczby czy o problemy z publikacją?
Pasko...mnie nurtuje jedno zagadnienie... mianowicie czy czytasz te nasze dysputy
i dlatego wiesz kiedy kto do Ciebie pisze? czy też na hasło "Pasko" włącza Ci się jakiś brzęczyk? 
i dlatego wiesz kiedy kto do Ciebie pisze? czy też na hasło "Pasko" włącza Ci się jakiś brzęczyk? 
pewnie Pasko skonstruował jakis program ktory daje sygnal jak pojawi się termin "Pasko" na Chat'cie hehe 

Witam.Na dwa losowania:1,2,3,4,5,6,7,8,9,10/71,72,73,74,75,76,77,78,79,80
Dobranoc.
Dobranoc.cos mi tu pachnie główną wygraną w jokerze... pewnie bedzie duuużo tych siudemeczek 

kathy: i jedno i drugie. Tzn. czytam, często również przez komórkę, a dodatkowo mam brzęczyk na "słowa klucze" 

neptun> skresl liczby na blankiecie i wejdz do kolektury w masce to Cie nie poznaja i wylosuja inaczej
Pasko> tak myslalem hehe

Pasko> tak myslalem hehe

Majklasz w masce to lepiej od razu do odziału
Albo na bal przebierańców w warszawie
Albo na bal przebierańców w warszawie
hehehe
w oddziale by sie zorientowali... moze do nowego studia lotto potrzebuja osoby do komisji gier i zakładów
najlepsza praca na swiecie - siedzisz i liczysz proceenty od wygranych hłe hłe hłe a w dodatku 
nie wiem czy ta stara komisja byla trzezwa w jakims losowaniu
w oddziale by sie zorientowali... moze do nowego studia lotto potrzebuja osoby do komisji gier i zakładów
najlepsza praca na swiecie - siedzisz i liczysz proceenty od wygranych hłe hłe hłe a w dodatku 
nie wiem czy ta stara komisja byla trzezwa w jakims losowaniu

musimy się sprężać sąsiad, teraz ciepełko to w ogródkach można posiedzieć
no i ricardosa pogonić 
no i ricardosa pogonić 
a że neptun nie może zdzierżyć Gdyni to wolę jednak swój ogródek.I pamiętaj Neptun ja nie Trójmiejski,więc mi obojetne gdzie nogami szuram.
ja nie siedze be mnie te komary doprowadzaja do 
a zdrapki mozesz drapac łyżką do butów
a rozmawiajac juz o zdrapkach... czemu na multipasko nie mozna typowac zdrapek
np. w ktorym wojewodztwie czy miescie bedzie glowna wygrana 

a zdrapki mozesz drapac łyżką do butów
a rozmawiajac juz o zdrapkach... czemu na multipasko nie mozna typowac zdrapek
np. w ktorym wojewodztwie czy miescie bedzie glowna wygrana 
zeby bylo trudniej mozesz typowac w ktorej kolektorze przy jakiej ulicy i o ktorej godzinie
nie no joke
nie no jokeja typuje ze TS zmieni cos jeszcze w te wakacje
no chyba ze jokera na TSN to 
no chyba ze jokera na TSN to 
a tak wogóle słuchajcie dzisiaj u mnie w pracy przyszła babka i tak dawało od niej,że ja myslałem,że ona prosto z kutra zeszła...ale niestety
błędny tok myślenia
błędny tok myśleniamam pewniaka na jutro: nowe studio
dobra bawcie sie ja juz uciekam 
multipaskowych snow!
dobra bawcie sie ja juz uciekam 
multipaskowych snow!kathy jutro ruszymy.moze wysle ci na gg moje 5 ty swoje 5 i gitara

paa
a jutro wolne