Wpisy 1 223 137 – 1 223 236
11 listopada 2012 16:21 → 11 listopada 2012 18:37, 100 wpisów
Fabik.
Kto świruje? Ja? Masz rację,ja już świruję sto lat i końca nie widać.
Kto świruje? Ja? Masz rację,ja już świruję sto lat i końca nie widać.
Zloty.Dobrze wiedzieć,może jak wybiorę się tam do koleżanki.
Zloty.Dzięki
są cztery lizaki, ciekawe czy dziś o 22 wejdą można z nich zrobic parki
Pasko kiedys byly powiadomienia na poczte o wpisach w ksiedze gosci teraz nie ma cos sie zmieniło ?
Pasko
wygrane w tym miesiacu to miejsca 1-5 to moze z miejsc 6-10 usunąc kolor żółty
wygrane w tym miesiacu to miejsca 1-5 to moze z miejsc 6-10 usunąc kolor żółty
Pasko,nie ma wielkiej ilosci wpisów a pomimo to trzeba czekac na wpis 2, 3 minuty ,tak jest w moim przypadku niewiem jak a sytuacia jest u innych
TeżOK.
Pasko kiedy dodaje wpis ukazuje się,WPIS ZATWIERDZONY i trzeba 2,3 razy klikac aby wszedl byc może cos umnie ,ale prosze o sprawdzenie
Test.. .
-------------
-------------
Dobrze jest.. . Wszystko działa jak należy.. .
-------------------
-------------------
Złoty.. .
--------------
--------------
Dzikus. .
-------------
-------------
hej
ale tu cisza
dzikus i to w jeden dzień?
ja wypiję jedno piwo i śpiewam jużgratuluję takiego wyniku
dzikus >> to pozdrów swoja wątrobę.
Dopóki macie jeszcze kontakt.
Dopóki macie jeszcze kontakt.
Monet nie piję codziennie jak moi kumple.
Dwa dni w tygodniu delikatnie.
Dwa dni w tygodniu delikatnie.
wątroba jak wątroba ale gorzej z bialymi meszami i metrowymi pająkami a potem AA
taaa i białe myszki
do AA należałem króciutko dwa spotkania,
ale to było 20 lat temu
ale to było 20 lat temu
umnie facet wyskoczyl z balkonu z pierwszego piętra to znaczy chcial isc po następną flaszke ale pomylil dzwi z balkonem
jasne,pierwszego kwasa wypiłem
mając 11 lat niezbyt miłe przeżycie
mając 11 lat niezbyt miłe przeżycie
a ja lece do zb coś puscic na 22 może coś wygram to kupilmby sobbie jutro paliwo i nmienil dwie zimówki z przodu
a ja sobie pyszniutką kolacyjkę przyrządziłami winko do tego
złoty ale kolektury to chyba dziś pozamykane są
musze dopisac do swojego programu statystyke na jedna liczbe, wtedy zwieksze duzo prawdopodobienstwo wygrania
angierski >> a ten Twój program uwzględnia również wariancję statystyczną?
monet warinacja to raczej nie, matematyka w formie wlasnej statystyki
Zagral z Was ktos systemem na 12 skreslen w mini lotto?
ciężko ,ale bez tego to tylko daty i cyferki.
A analiza bez wariancji tylko taka jak nam w oczkach albo główce się poukłada.Interpretacja w pełni dowolna.
A analiza bez wariancji tylko taka jak nam w oczkach albo główce się poukłada.Interpretacja w pełni dowolna.
acha,jak przyjde z zb toteż sobie przygotuje dobrą kolacje którą zjem z żoną a potem będziemy uprawiac sex dobranoc wszystkim
Monet ... masz np 20 losowan ostatnich w nich 6 razy liczba padla, prawd padniecia jest co 4 losowania czyli (20 / 4) / 6 - gestosc = 0,83 czyli obliczasz do dla kazdej liczby i sortujesz warttosci razem z przypisanymi liczbami od najlepszej do najgorszej - bierzesz np 10 pierwszych to moja interpretacja statystyki
za jakis czas wprowadze statystyke wektorowa, w lotto i mini daje bardzo dobre rezultaty
juz prawie koncze osttania wersje programu i juz raczej nie bede go rozwijal chyba ze na swoje potrzeby