Wpisy 1 221 995 – 1 222 094
10 listopada 2012 22:00 → 10 listopada 2012 22:17, 100 wpisów
max
Podobnie jak bizony a potem się z nich świetne maczugi robi do robienia ludziom kuku
Podobnie jak bizony a potem się z nich świetne maczugi robi do robienia ludziom kuku
kondi1
według mnie dużo odwrotności liczb z końcówką 2 oraz pokrewnych tej liczbie, ale to nowa teoria, którą cały czas badam.
max
Bo widziałam takie cudo a nawet dano mi je do łapki
według mnie dużo odwrotności liczb z końcówką 2 oraz pokrewnych tej liczbie, ale to nowa teoria, którą cały czas badam.
max
Bo widziałam takie cudo a nawet dano mi je do łapki
medea, ja trafiłem taki sposób, że sam się boję, co przyniesie...
najtrudniej trafić w danej godzinie, a na 22;15 zostaje m=najmniej liczb
lila, korzystasz z grupowych pewniaczków? prócz tego, że zapisujesz je do kajecika?
max i lila
W ogóle w wielu kulturach mieli na tym punkcie hysia bo i zbierali, balsamowali, suszyli a potem używali do celów paramedycznych
W ogóle w wielu kulturach mieli na tym punkcie hysia bo i zbierali, balsamowali, suszyli a potem używali do celów paramedycznych
max
Martwego słoneczko czyli maczugę bojową z trzonkiem zrobionym z ususzonej na wiór tej części ciała
Martwego słoneczko czyli maczugę bojową z trzonkiem zrobionym z ususzonej na wiór tej części ciała
senna, szkoda, że wypalili z tą promocją jak lato sei skonczyło, a tak to czasem kupie cos do drinka
kondi1
A to jak sposób sprawdzisz to się mam nadzieję podzielisz
A to jak sposób sprawdzisz to się mam nadzieję podzielisz
medea, sposób sprawdzony, bo w grupie przestałem czuć lilę na plecach
Lila
Bo łatwiej dostępne a poza tym taka maczuga musi miec trzonek o odpowiedniej długości a tak bizonów poza zoo brak a inne gatunki to co najwyżej na trzonek do jarzyniaka by starczyły
Bo łatwiej dostępne a poza tym taka maczuga musi miec trzonek o odpowiedniej długości a tak bizonów poza zoo brak a inne gatunki to co najwyżej na trzonek do jarzyniaka by starczyły
jano ...tak więc odstapię tobie jednego kwiata i koniec do wiosny masz dosyt a jak nie to chwasty bedziesz siadał
max
A czy kolega wie, że chwasty są bardziej miododajne niż niejedna ogrodowa pięknośc
A czy kolega wie, że chwasty są bardziej miododajne niż niejedna ogrodowa pięknośc
lila:
http://www.youtube.com/watch?v=1fNMY11LJ84
, prosto z Grusziądza
http://www.youtube.com/watch?v=1fNMY11LJ84
, prosto z Grusziądza
szkolenia ech piękna sprawa tutaj powinna sie znaleźc emotka na rozmarzenie
ale lila, właśnie takie cos serwowali ludzie z pokoju wiec co pozostało
max
A ty sprawdzasz czy pąki certyfikat dojrzałości posiadają bo niektóre to są pod prawną ochroną
A ty sprawdzasz czy pąki certyfikat dojrzałości posiadają bo niektóre to są pod prawną ochroną
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
03,05,10,11,14,15,24,26,40,43,47,54,55,57,64,67,70,71,77,78
Plusem jest liczba: 64
03,05,10,11,14,15,24,26,40,43,47,54,55,57,64,67,70,71,77,78
Plusem jest liczba: 64