Wpisy 1 221 552 – 1 221 651
10 listopada 2012 14:35 → 10 listopada 2012 15:13, 100 wpisów
belluś link do tej strony http://www.3gry.pl/#lotto
cena za lotto to 0,55zł, a za mini 0,25zł
http://www.3gry.pl/pub/skan-kupon-mini-lotto-piatka_2012-02-28.jpg tutaj skan wygranej 5/5 mini
http://www.3gry.pl/pub/skan-kupon-mini-lotto-piatka_2012-02-28.jpg tutaj skan wygranej 5/5 mini
majklasz no to ładnie i dużo taniej
polecam ich profil na facebooku - informują o wszystkim na bieżąco podczas kumulacji 50mln zagrało u nich ponad 15 500 graczy
A z czym sie zgłosić po odbiór głównej wygranej skoro to w necie wszystko ?
majklasz no właśnie jak to jest z tym kuponem bo to jest jedyny dowód zawartego zakładu
do każdej z 10 osób dzwonią, umawiają się w określonym miejscu i wszyscy na raz idą do oddziału TS odebrac wygraną (dotyczy do gry grupowej), jeżeli grasz sam, kupon przekazują Ci notarialnie na własność i idziesz sam
każdy kupon jest skanowany i wklejany na stronę przed losowaniem
jeżeli chodzi o gre grupową to na stronie dostępny jest zawsze 1 zakład lotto i 1 mini lotto, jeżeli dopisze się do takiego zakładu 10 osób to zakład znika i pojawia się nowy i tak bez końca
majklasz no to super a przy mniejszy wygranych to na pewno na podane swoje konto jak się nie mylę
przy mniejszych wygranych to kasa pojawia sie w profilu na stronie i jest dostępna... możesz za nią grać, możesz zlecić wypłatę (konto bankowe, moneybookers)
przez 3 lata na tej stronie ludzie wygrali łącznie ponad 660 000zł - najwyższa wygrana jak już mówiłem 277 832,30zł
majklasz to mówiąc krótko zawarcie zakładów jest podobne jak granie u bukmachera przez internet
multi multi plus > nie, bo grajac u bukmachera zawierasz zakład przez internet, a tutaj zlecasz kupienie w Twoim imieniu zakładu w kolekturze...
lottomat > przez SMS się nie opłaca,.. to tak się nazywa graj przez SMS bo przez 3 lata grało się tam przez SMS teraz można wpłacać pieniądze i grać nie przez SMS a przez stronę i płacić o ponad 50% mniej (prowizja dla operatora jest omijana)
jak grasz przez SMS to mini lotto kosztuje 0,62zł a grając przez stronę 0,25zł
Majklasz, a jak ktoś sam chce wysłać np mini, to jaka jest cena zakładu?
dokładnie tak ale nigdzie indziej nie masz możliwości grać w grupie na taką skalę (sam wysyłam czasem po 20-30zakładów)
ja wolę mieć płacić mniej, mieć więcej zakładów ale ewentualnie mniejszą wygraną... lepiej wygrać 300 000zł w lotto, niż marzyć o 3 000 000zł
ja wolę mieć płacić mniej, mieć więcej zakładów ale ewentualnie mniejszą wygraną... lepiej wygrać 300 000zł w lotto, niż marzyć o 3 000 000zł
wiec jak sam pusze to wydam 65 gr a jak sie nikt nie dopisze to na czym oni zarabiaja ?
majklasz tak tak wiem ale tak można powiedzieć
lottomat zakład na mini lotto kosztuje 1,25zł... oni dostają 2,50zł (10 osób po 0,25zł), także zarabiają
majklasz to wyślę ten zakład co podałeś i dodatkowo taki: 15,22,26,30,31,39.
jak ktoś gra sam to może wysłac swoje liczby... podaje liczby płaci za zakład + prowizja dla strony
czemu bez sensu ? ludzie za 0,25zł wygrali po 27 000zł na tej właśnie stronie lepiej wygrać 27 000zł niż marzyć o 277 000zł
wole zaplacic 1.25 i siepnac 300k niz dzielic wygrana 10 osob przy koszcie 65 groszy
majklasz ja już będę się zwijać i jeszcze raz wielkie dzięki za cyfry i informację o stronce i jeszcze raz życzę wysokich wygranych wieczorem cześć
majklasz: witam ktoś pisze, że w 3 gry wygrali po 27 000. No tak, ale w kolekturze ostatnio wygrali po 17 milionów. I co z tego? Liczy się fakt, że taka wygrana była raz, a kuponów wysłanych już milion
obstawiam kupon place 25 groszy i koszt obslugi nawet jak 10 osob zagra to 40 groszy i dziele na 10 osob to srednio masz 4 grosze
musisz jac11 poświęcić 1 SMSa aby zweryfikować swój numer, najlepiej wysłać tego najtańszego na mini lotto za 63 grosze (LOTTO.MINI na 7055) i potem zalogować się na stronie (podać numer formularza i numer swojego tel.) potem łączysz na stronie swój numer tel z adresem email i już mozesz grać za pieniądze
koszty obsługi dotycza gry jak grasz sam, w grze grupowej nie ma kosztow obslugi
koszt obslugo to 1,25zł w mini lotto (1,25zł zakład, 1,25zł koszt) - ty płacisz 25 groszy
dobra to ja się zwijam życzę wszystkim grającym wysokich wygranych o 22:15 cześć do poklikania.
nie
"2.6. W dniu losowania zlecenia przyjmowane są tylko do godziny określonej w serwisie 3GRY, po której niepełną listę Użytkowników ostatniego zakładu dopełnia się numerami telefonów firmy Net Contact i zakupuje kupon zgodnie ze zleceniem. Nowy formularz z zakładem grupowym tworzony już jest na następne losowanie"
"2.6. W dniu losowania zlecenia przyjmowane są tylko do godziny określonej w serwisie 3GRY, po której niepełną listę Użytkowników ostatniego zakładu dopełnia się numerami telefonów firmy Net Contact i zakupuje kupon zgodnie ze zleceniem. Nowy formularz z zakładem grupowym tworzony już jest na następne losowanie"
lotii...ty narazie nie zarejestruj www ..isc i wejsc www poczwic troche zabawa..
---
http://www.3gry.pl/
-
a masz konto ..
---
http://www.3gry.pl/
-
a masz konto ..
ja nie widze jasnego sposobu na tej stronie ze wplacam 1000 zl i gram grupowo na mini lotto
" 08.11.2012
Nowość! Doładowanie konta
Od dziś istnieje możliwość doładowania swojego konta Bonus przez Przelewy24. Dzięki temu można grać szybciej i łatwiej, a osoby które mają połączone konto SMS i e-mail, mogą grać taniej grupowo (bez prowizji operatora GSM).
"
Nowość! Doładowanie konta
Od dziś istnieje możliwość doładowania swojego konta Bonus przez Przelewy24. Dzięki temu można grać szybciej i łatwiej, a osoby które mają połączone konto SMS i e-mail, mogą grać taniej grupowo (bez prowizji operatora GSM).
"
niech najpierw ogarna ta stronke jak sie biora za takie rzeczy bo to amatorka
dzisiaj wysłałem za 8zł już 10 lotto i 10 mini
ale chyba jeszcze zagram
ale chyba jeszcze zagram
chce wplacic 1000 zl chce wybrac gram grupowo lub wybieram grupe i gram po 25 gr
rejestracja tak właśnie wygląda, aby uniknąć oszustw trzeba zweryfikować swój numer telefonu i połączyć potem z kontem email
mi sie wydaje ze takie stronki bede funkcjonowac dopopki nie padnie tam 6
dlatego nie ma możliwośći normalnej rejestracji... trzeba wysłać 1 sms-a i potem zalogować się i połączyć w ustawieniach z kontem email - można już wtedy wpłacać pieniądze min.1zł - max - nie ma
majklasz ...masz obejrzeć www..
---
http://pieniadze.fakt.pl/Ofiara-telefonicznych-oszustow-Stracilam-majatek-na-SMS-ach,artykuly,186997,1.html
------
i znikam juz
---
http://pieniadze.fakt.pl/Ofiara-telefonicznych-oszustow-Stracilam-majatek-na-SMS-ach,artykuly,186997,1.html
------
i znikam juz
Witam..Paskolottomat majklasz
aaaaaaaa samolocik to zawsze 1 i górny pułapw grze mm to 70-80
aaaaaaaa samolocik to zawsze 1 i górny pułapw grze mm to 70-80
czytałem ale ja nie gram przez sms tylko za gotówkę, robie szybki przelew (przelewy24) i gram, wpłacę 8zł to nie wydam 10 000zł
niezłe kokosy ta firma zgrania - kilka tysięcy co losowanie a przy kumulacjach to z 10 000zł (x3 losowania w tygodniu)
na facebooku fajny film udostepnili jak drukarka zakreśla blankiety
na facebooku fajny film udostepnili jak drukarka zakreśla blankiety