Wpisy 1 221 251 – 1 221 350
10 listopada 2012 11:40 → 10 listopada 2012 12:40, 100 wpisów
ja mam w tym tyg. pecha, wczoraj dałem j25- padło24 a dwie liczby jeszcze trafiłem
drapek...no trudnoo sylwia nie chce przytulić ..ona wie ty wariat i dobra poowwoo
krzysio, kotkuuuuu nie powiedziałeś drapkowi, że j. ma być 24 łobuzuuuuu
nie zapomnij zahaczyć o żb bo łooooooo matko
dziś w.i.e.l.k.a kumulacja można wygrać nawet cztery* miliony złotych
*grając za cztery zeta i jak wylosują takie same 6/6 i tu i tu
dziś w.i.e.l.k.a kumulacja można wygrać nawet cztery* miliony złotych
*grając za cztery zeta i jak wylosują takie same 6/6 i tu i tu
mala
dlaczego "o dziwo" ? nie grasz w lotto ? zdeka no dobrze, rozumiem powiedzmy ale - jeśli już wysyłasz - to z plusem, czy bez ?
dlaczego "o dziwo" ? nie grasz w lotto ? zdeka no dobrze, rozumiem powiedzmy ale - jeśli już wysyłasz - to z plusem, czy bez ?
Robalku o dziwo, bo nie gram lotto w ogóle zdecyduję się na opcję z plusem - a co mi tam...
sylwia, ostatnio moje liczby z mini(cztery) wylosowali w lotto, no i wczoraj ten joker; najwięcej w tym miesiącu wygrałem 20zł ze 3x i tylko w drapkach; no jak tu się nie wściec
moje mini 1,6,7,..40; i z cht ..,23,31,36,41
moje mini 1,6,7,..40; i z cht ..,23,31,36,41
Grześ wygrasz konkretnie już niedługo no ale mini z maszyny dwójeczka z końcówką - 1
sylwia; pażdziernik był dobry, kilkaset zł w drapkach; kilka razy 6/9 w mm, dwie papierowe wygrane w keno; była hossa teraz przyszła bessa
drapeek...dawno podałem przed naszą erą joker 24 ..ty widziałeś w profilu ..tak mowisz tfuu ..a teraz ty ojezu i znikam...
mala
tak na szybko - za drogi, czy za małe szanse, czy suma jakichś różnych czynników ? I będę się upierał - jeśli wysyłasz - to wysyłaj tylko z plusem ... Choćby tylko dlatego, że uśredniasz cenę - ale coś czuję, że Ty to 'czujesz'...
drapek
albo masz coś z klawiaturą, albo ...
tak na szybko - za drogi, czy za małe szanse, czy suma jakichś różnych czynników ? I będę się upierał - jeśli wysyłasz - to wysyłaj tylko z plusem ... Choćby tylko dlatego, że uśredniasz cenę - ale coś czuję, że Ty to 'czujesz'...
drapek
albo masz coś z klawiaturą, albo ...
malusiaa..
sylwia, no sam zdrapman dał 50 i 250zł w odstępie kilku dni; a teraz jak widzę bessę, gram oszczędnie
Robalku tak na szybko, to nie mam szczęścia w Lotto "prawie" nigdy nic nie wygrałam, ale że jest ten + to skuszę się, tym bardziej, że mam "czuja" na cyferki
lila...
sylwia, ale za zdrapmana już było; drugiego z 250 nie trafiłem, choć była taka szansa...
lila...nic nic ..teraz kradnie twoje foto mp i wkleje laptopie LCD ..zobacz mój profilu takze
mala
oj tam oj tam - p r a w i e nigdy nie mów 'nigdy' - w końcu kiedyś musi być t e n raz, nie ?
drapek
co ile paczek jest może być w zdrapmanie i w szafirku coś grubszego ?
oj tam oj tam - p r a w i e nigdy nie mów 'nigdy' - w końcu kiedyś musi być t e n raz, nie ?
drapek
co ile paczek jest może być w zdrapmanie i w szafirku coś grubszego ?
Grześ przed Tobą o wiele większe wygrane
Robalku racja, kiedyś w końcu musi być ten raz, konkretny raz
Robalku racja, kiedyś w końcu musi być ten raz, konkretny raz
http://www.tvn24.pl/czarno-na-bialym,42,m/los-wygranych,287822.html
Pasko warto to tutaj wkleić
Pasko warto to tutaj wkleić
r36
jeśli idzie o zdrapmana to w paczce gdzie są wygrane tylko po 1zł i ze 3-4 po 2zł, jest 50zł(gwarantowane); natomiast 250zł jest w co 40paczce; jesli idzie o szafiry, 50zł jest w paczce gdzie są same wygrane po 2zł i 1-2 po 4 i/lub 5zł;
no i w zdrapmanie 6 gł wygranych czeka na ok. 28% nakładu
jeśli idzie o zdrapmana to w paczce gdzie są wygrane tylko po 1zł i ze 3-4 po 2zł, jest 50zł(gwarantowane); natomiast 250zł jest w co 40paczce; jesli idzie o szafiry, 50zł jest w paczce gdzie są same wygrane po 2zł i 1-2 po 4 i/lub 5zł;
no i w zdrapmanie 6 gł wygranych czeka na ok. 28% nakładu
lila..profilu wez i klej twój profil...
mala - dokładnie
drapek - dzięki
powodzenia prawie wszystkim wysokich
zmykam
drapek - dzięki
powodzenia prawie wszystkim wysokich
zmykam
posłałeś
2,3,23,33,45,54,73,77,78+
3,17,44,45,46,66
ale czy co będzie?
2,3,23,33,45,54,73,77,78+
3,17,44,45,46,66
ale czy co będzie?
oglądał ktoś wczoraj ten reportaż w TVN24 o Lotto i Lottomilionerach?
lilaa taaak..
lila...
dobra juz wychodze z/w za 10 min
40ka faktycznie jakaś trefna, pewnie gumę do żucia jej przyklejili
http://uwaga.tvn.pl/38763,wideo,208633,gdzie_jest_milioner,gdzie_jest_milioner,reportaz.html
Już są 2 reportaże TVN o Lotto i zwycięzcach... warto je gdzieś tutaj przyczepić
Już są 2 reportaże TVN o Lotto i zwycięzcach... warto je gdzieś tutaj przyczepić
mi się zdaję , że może być wiecej liczb z przedziałów 1-9 i 41-52
jak wpadnie to wpadnie a jak nie to nie.SPECJAlnie się tym jakos nie przejmuję