Wpisy 1 219 745 – 1 219 844
9 listopada 2012 14:14 → 9 listopada 2012 14:44, 100 wpisów
muszę iść już paaaaa albin tak ale wyjątkowo bo nie gram z plusem raczej
do wieczorka
do wieczorka
Lili ..powiedz dekusiowi ...żeby o 6 rano nie podawał co robi grę bo miało to byc dzisiaj 48
bella34 to ladna wygrana 160 zl
michellex dzis w puli ponad 120 banieczek i ide zaraz wyslac Twoje cyferki szykuj sie na odbioe w weekend
miki ...znam szefowa dobrze dajemy sobie buzi z ozorkiem ..to mam plecy
nie mogę dojść do ładu z komputerem czy możesz mi to napisać jak lajzer krowie
trzeba buczka teraz jeszcze wymysleć
michellex jak trafimy to masz jawieksza wygrana w histori totka w pl ponad 60 mln plnwystarczy
miki ..a ja nie wiem czy scoli tez może tak jak pintol napday robi
marek..ja usunęłam mendę tak: weszłam W lewym dolnym rogu na windows ,kliknęłam na WSZYSTKIE PROGRAMY,jak już się pokażą to poszukaj tam babylon searcz i kliknij na ODINSTALUJ.A jak tam nie znajdziesz to: ja mam google i kliknęłam na google USUŃ,optworzyło się okienko z napisem czy na pewno chcesz przenieść ten skrót do kosza? Czytaj dalej i będzie napis na niebiesko PROGRAMY I FUNKCJE- kliknij na to.Otworzą się wszystkie programy.Odszukaj search babylon i ODINSTALUJ.
michellex ale po odbior przylatujesz w weekend i to sama no ewnetulanie z ekipa z MP maxem pintolem torsanem i HARTGE a potem lecimy do
Vegas na imprezke
Vegas na imprezke
marek...spróbuj tak jak napisałam a jak nie zrozumiesz to zadzwonisz
Witam sie z wszystkimi ..pewniak 26 6/10,5/10 ,4/6 i jeden w plecy
powodzenia wszystkim
powodzenia wszystkim
jocia gdzie ty sie podziewasz
scoli ..oj przepraszam ja jestem w innej ekipie ja jestem z zielonej mafii Lili jest szefowa grupy
michellex no chlopakowi wyslemy najnowaszy pakiet gier na xboxa zeby mial zajecie a Ty pobalujesz z nami
Jocia.. .
---------------
---------------
Na zapleczu..siedzę..brak czasu
Dzięki wszystkim scolls , michellex, albin multimulti , Wędrowco, Lila
Dzięki wszystkim scolls , michellex, albin multimulti , Wędrowco, Lila
MAX..jaki nabór.Pobór wiosna lato był 1,5 roku temumichellex idzie do nas
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 960 000 zł
michellex no dla Ciebie troszke sie zrelaksujesz i odpoczniesz od chlopaka za to jak wrocisz z taka kasa to napewno bedzie Cie bardziej kochał
michellex z 60 bańkami to nie bedziesz sie mogla opedzic od adoratorow
michellex a kto mowi ze najwazniejsze ale gdzie tak na 3 moze 4 miejscu to sie przydaja
Lila...wszystkich zaprasza i kombinuje, by lepiej tak dobrze zplanował co obstawic za liczby
od 2 tygodni można grać na nr bydgoskich autobusów
dzisiaj było 11
dzisiaj było 11
michellex no licze na Was ja swoje stale wysylam zawsze i powiem ze efekty ma lepsze o tych ze snu to nawet nie wspomne ( 4/7) pare razy