Wpisy 1 219 699 – 1 219 798
9 listopada 2012 14:04 → 9 listopada 2012 14:28, 100 wpisów
jedynie 3/7
medea76poprosze o ta nowe metode typowania w zaleznosci od nastroju
Lila...a w grupie mozna zmieniacczy raz oddany typ sie tylko liczy?
ulala 1/2+ trafilas placa 24zl
walczę z mendą na wieczór max idzie to samo
17-20-45-69-78-
3-8-26-45-69-
teraz widze w drugiej piątce że mam 4z5 x2
17-20-45-69-78-
3-8-26-45-69-
teraz widze w drugiej piątce że mam 4z5 x2
max...no, ale jak oddam typ po losowaniu, to mogę go w ciągu dnia zmienić na inny?
bella34 oczywsice wyslane mials?
4/5+ 80 zl
miki ..mozesz zmienic typ zaraz po losowaniu ..wtedy Ci lili doda że trafiłas ja tak robie cały czas ..i dlatego 2raz na dzień trafiam
ta menda 20 mi oczy przesłoniła
albinwysłane zawsze piątki za stawka x2
albinwysłane zawsze piątki za stawka x2
bella34 z opcja plus ?
michellex..jak wieczorem jeszcze nie będziesz mogła zatypowaćw grupie to podasz pewniaka i ktoś go wpisze za Ciebie
muszę iść już paaaaa albin tak ale wyjątkowo bo nie gram z plusem raczej
do wieczorka
do wieczorka
Lili ..powiedz dekusiowi ...żeby o 6 rano nie podawał co robi grę bo miało to byc dzisiaj 48
bella34 to ladna wygrana 160 zl
michellex dzis w puli ponad 120 banieczek i ide zaraz wyslac Twoje cyferki szykuj sie na odbioe w weekend
miki ...znam szefowa dobrze dajemy sobie buzi z ozorkiem ..to mam plecy
nie mogę dojść do ładu z komputerem czy możesz mi to napisać jak lajzer krowie
trzeba buczka teraz jeszcze wymysleć
michellex jak trafimy to masz jawieksza wygrana w histori totka w pl ponad 60 mln plnwystarczy
miki ..a ja nie wiem czy scoli tez może tak jak pintol napday robi
marek..ja usunęłam mendę tak: weszłam W lewym dolnym rogu na windows ,kliknęłam na WSZYSTKIE PROGRAMY,jak już się pokażą to poszukaj tam babylon searcz i kliknij na ODINSTALUJ.A jak tam nie znajdziesz to: ja mam google i kliknęłam na google USUŃ,optworzyło się okienko z napisem czy na pewno chcesz przenieść ten skrót do kosza? Czytaj dalej i będzie napis na niebiesko PROGRAMY I FUNKCJE- kliknij na to.Otworzą się wszystkie programy.Odszukaj search babylon i ODINSTALUJ.
michellex ale po odbior przylatujesz w weekend i to sama no ewnetulanie z ekipa z MP maxem pintolem torsanem i HARTGE a potem lecimy do
Vegas na imprezke
Vegas na imprezke
marek...spróbuj tak jak napisałam a jak nie zrozumiesz to zadzwonisz
Witam sie z wszystkimi ..pewniak 26 6/10,5/10 ,4/6 i jeden w plecy
powodzenia wszystkim
powodzenia wszystkim
jocia gdzie ty sie podziewasz
scoli ..oj przepraszam ja jestem w innej ekipie ja jestem z zielonej mafii Lili jest szefowa grupy
michellex no chlopakowi wyslemy najnowaszy pakiet gier na xboxa zeby mial zajecie a Ty pobalujesz z nami
Jocia.. .
---------------
---------------