Wpisy 1 219 355 – 1 219 454
9 listopada 2012 12:01 → 9 listopada 2012 12:41, 100 wpisów
scolls
Wychodzi mi taki ciąg dla koziorożca : 48,32,14,41,23,12,21,30,5,31,3,1,2,28,8,9,35
Wychodzi mi taki ciąg dla koziorożca : 48,32,14,41,23,12,21,30,5,31,3,1,2,28,8,9,35
Lila
Moje kółko różańcowe się do mnie nie odzywa po tym jak w tym grzesznym miejscu pomówiłam Różę Różańcową z sąsiedniej klatki o korupcję naszego plebana
Moje kółko różańcowe się do mnie nie odzywa po tym jak w tym grzesznym miejscu pomówiłam Różę Różańcową z sąsiedniej klatki o korupcję naszego plebana
lila
jak się jeszcze dowiedział że ja to nie kobieta to zrezygnował
zupełnie
jak się jeszcze dowiedział że ja to nie kobieta to zrezygnował
zupełnie
scolls
Dobra, ale to metoda kontrowersyjna bo nowa więc nie wiem jak będzie. W jakim jesteś nastroju ? Do wyboru OK, szczęśliwy, zakochany, zestresowany, zły, wściekły ?
Dobra, ale to metoda kontrowersyjna bo nowa więc nie wiem jak będzie. W jakim jesteś nastroju ? Do wyboru OK, szczęśliwy, zakochany, zestresowany, zły, wściekły ?
Scolls.. .
Zamiast o młodych dziewczynach, lepiej pomyśl o Euromilionach.
----------------
Zamiast o młodych dziewczynach, lepiej pomyśl o Euromilionach.
----------------
Lila dzis mam barszczyk biały.....a na drugie placki ziemniaczane z sosem i surówkami
ulala znowu mi robisz smaka a placki ziemniaczane mniam uwielbiam tylko posypane cukrem
scolls...dzis placki ze sosem i surówkami....bez cukru
no i w piekarniku szarlotka się piecze juz
no i w piekarniku szarlotka się piecze juz
senna ja lubie slodkie wrecz uwielbiam i nawet dzis na sniadanie zjadlem sobie babke toffi
scolls...jesteś podobny do mnie
ja czasem na śniadanie kawę z szarlotkom tez wcinam i jestem w siódmym niebie
ja czasem na śniadanie kawę z szarlotkom tez wcinam i jestem w siódmym niebie
ulala...na zachodzie prawie zawsze na śniadanie słodkie jedzą ja nie przepadam ale jedzą jakieś pączki,ciasta z marmoladą,różnie
ulala ja tylko kawy juz nie pije bo sie zle czulem i zamienilem na herbatki owocowe
scolls..Ty a u mnie ani jednej ni ma dzisiaj jadęna zakupy to kupię kilka paczek
Lila...ja nie chce nic mowić...ale teraz te szarlotki to pieke co drugi dzień...i niknie ...nawet sąsiad ostatni sie o nia pyta
ulala przypomne sie jak bede sie wybieral do pl ale pewnie nie bedzie to za szybko bo przylatuje do mnie moja siostrzyczka
ulala....jak dobrze pieczesz to i ja bym się pewnie skusiła .Umnie to jest tak że,jem słodkie jak mi się zachce.Wtedy idę do cukierni po pączka albo jakiegoś batona lub czekoladę,ale żeby codziennie to nie
lila
na śniadanie kiełbaska, boczek, pieczarki, jajko i tosty.. pycha
na śniadanie kiełbaska, boczek, pieczarki, jajko i tosty.. pycha
senna ja tez lubie z wyjatkiem tych ich kielbasek ale powoli zaczynam akceptowac ja so bardzo wypieczone
senna.....tostow nie lubię a jajka najbardziej z kiełbaską lub z pomidorami
scols...ja wygrałem ..6/6 lotto mam coś wyjscie przywiozę wiele lizaków laska
-------
http://www.youtube.com/watch?v=_cHebMirVCA
--------
-------
http://www.youtube.com/watch?v=_cHebMirVCA
--------
ulala...
medea76 czy moje samopoczucie moze wplynac na losowanie Eurosow rozumiem ze nie ma Cie tak dlugo bo "wyczarowujesz" cyferki dla mnie
lila ...nie trzeba ..nie dzieki
scolls
i jeszcze łososie są pycha bo w restauracji pracowałem i prawie codziennie były
i jeszcze łososie są pycha bo w restauracji pracowałem i prawie codziennie były
pintol tego linka to ja juz kiedys podalem chlopaki na aktorow to sie za bardzo nie nadaja
senna ka uwielbiam owoce morza a najbardziej krewetki krolewskie pychota!!!
lila ..ja tylko gr E były razem pózniej rozwód ..jestem sprawiedliwy nie chce tam załoze gr D albo B
scols ....to jest fałszywe kupony wygrana ..drukarka zrobił zarty...
scols..
Lila łaski bzzzzzzzz i 60 baniek polskich pln przejdzie Ci koło nosa