Wpisy 1 219 299 – 1 219 398
9 listopada 2012 11:34 → 9 listopada 2012 12:09, 100 wpisów
------
--------------------
Krzysztof nie wie, gdzie szukać. A może to.. .
"660 266 xxx "
Hej! Nie szukam do zabaw i spotkań.
Szukam na stałe do życia mężczyznę, który jest odpowiedzialny z poczuciem humoru... wiek 19 - 25 lat, na głupie sms nie odpowiadam. pa."
-------------------------
--------------------
Krzysztof nie wie, gdzie szukać. A może to.. .
"660 266 xxx "
Hej! Nie szukam do zabaw i spotkań.
Szukam na stałe do życia mężczyznę, który jest odpowiedzialny z poczuciem humoru... wiek 19 - 25 lat, na głupie sms nie odpowiadam. pa."
-------------------------
Lila.. .
------------------
------------------
WN
Lila no pytam bo o kobiety w ciazy trzeba sie martwic czy wszystko ok,mam znajoma ktora jest w 4 miesiacu ciazy i ma ciagle jakies problemy
Lila no pytam bo o kobiety w ciazy trzeba sie martwic czy wszystko ok,mam znajoma ktora jest w 4 miesiacu ciazy i ma ciagle jakies problemy
WN co to za anons szukasz jakies fajnej malolaty czy nie jestem w temacie
Scolls.. .
-----------------
-----------------
Scolls.. .
Ja nikogo nie szukam, to anons dla...krzysztofa.. .
-----------------
Ja nikogo nie szukam, to anons dla...krzysztofa.. .
-----------------
medea76 witaj wrozko poprosze o przeiwdywania na dzis co do gry dla koziorozca bo mam zamiar "troszke" zaszalec w Eurosach pula na dzis ponad 120 mln funtow
Scolls.. .
Poczytaj jego wcześniejsze wpisy.. .
----------------------
Poczytaj jego wcześniejsze wpisy.. .
----------------------
scolls
Wychodzi mi taki ciąg dla koziorożca : 48,32,14,41,23,12,21,30,5,31,3,1,2,28,8,9,35
Wychodzi mi taki ciąg dla koziorożca : 48,32,14,41,23,12,21,30,5,31,3,1,2,28,8,9,35
Lila
Moje kółko różańcowe się do mnie nie odzywa po tym jak w tym grzesznym miejscu pomówiłam Różę Różańcową z sąsiedniej klatki o korupcję naszego plebana
Moje kółko różańcowe się do mnie nie odzywa po tym jak w tym grzesznym miejscu pomówiłam Różę Różańcową z sąsiedniej klatki o korupcję naszego plebana
lila
jak się jeszcze dowiedział że ja to nie kobieta to zrezygnował
zupełnie
jak się jeszcze dowiedział że ja to nie kobieta to zrezygnował
zupełnie
scolls
Dobra, ale to metoda kontrowersyjna bo nowa więc nie wiem jak będzie. W jakim jesteś nastroju ? Do wyboru OK, szczęśliwy, zakochany, zestresowany, zły, wściekły ?
Dobra, ale to metoda kontrowersyjna bo nowa więc nie wiem jak będzie. W jakim jesteś nastroju ? Do wyboru OK, szczęśliwy, zakochany, zestresowany, zły, wściekły ?
Scolls.. .
Zamiast o młodych dziewczynach, lepiej pomyśl o Euromilionach.
----------------
Zamiast o młodych dziewczynach, lepiej pomyśl o Euromilionach.
----------------
Lila dzis mam barszczyk biały.....a na drugie placki ziemniaczane z sosem i surówkami
ulala znowu mi robisz smaka a placki ziemniaczane mniam uwielbiam tylko posypane cukrem
scolls...dzis placki ze sosem i surówkami....bez cukru
no i w piekarniku szarlotka się piecze juz
no i w piekarniku szarlotka się piecze juz