Wpisy 1 219 013 – 1 219 112
9 listopada 2012 08:22 → 9 listopada 2012 10:04, 100 wpisów
nie se tylko ze...
Senna.. .
------
------
tak jest
ma
i dodam, że
jak NIE podmienią, to ICH wina, że r_36 grał na mniej skreśleń
i bez stawki
i znikam
ma
i dodam, że
jak NIE podmienią, to ICH wina, że r_36 grał na mniej skreśleń
i bez stawki
i znikam
Wędrus ty nie machaj tylko mysl nad moim snem...
Islandorka.. .
>> 34, 27, 29. Takie liczby mi wyszły, a czy będą to tego nie wie nikt.. .
-----------------
>> 34, 27, 29. Takie liczby mi wyszły, a czy będą to tego nie wie nikt.. .
-----------------
drapciu a ile % dla mnie???
Wędrus ty podajesz na nie na 22???
Islandorka.. .
Zwróć uwagę, bo zamiast...29, może być 39.
---------------
Zwróć uwagę, bo zamiast...29, może być 39.
---------------
ha ha ha nie mam tyle miejsca na kuponie...
Islandorka.. .
Czasami podaję na 22.
---------
Czasami podaję na 22.
---------
drapciu ale nie o takich tylko papierkowych...
drapek
wypijemy jak coś w zdrapkach lub jutro wieczorem coś trafię w mini lub w lotto
wypijemy jak coś w zdrapkach lub jutro wieczorem coś trafię w mini lub w lotto
Dzień dobry.
Miłego dnia i wysokich wygranych.
Miłego dnia i wysokich wygranych.
Senna
Monet.Dzień dobry.
Senna.
Senna.
{{hahaha
Ciekawe, kto piszę...prawdę.. .
Na jednej stronie pisze, że jest w Lotto.de kumulacaja i można wygrać aż..16 ooo ooo Euro, a na innej że 13 ooo ooo Euro.
16 ooo ooo Euro x 4,15pln = 66 400 000 pln.
---------------------
Ciekawe, kto piszę...prawdę.. .
Na jednej stronie pisze, że jest w Lotto.de kumulacaja i można wygrać aż..16 ooo ooo Euro, a na innej że 13 ooo ooo Euro.
16 ooo ooo Euro x 4,15pln = 66 400 000 pln.
---------------------
Witam wszystkich. Na 14 mam 2razy 3/3 w szafirach wydrapane tylko 4zł a w kalendarzu pustak
Wczoraj wylosowali w lotto.pl 3 liczby pierwsze.
07, 13, 17. >>>Liczb pierwszych w lotto jest tylko 15.
---------------------------
07, 13, 17. >>>Liczb pierwszych w lotto jest tylko 15.
---------------------------
Mirnam.
Oddałeś na dwa losowania??
Oddałeś na dwa losowania??
.
Sfilmowany napad na jeden z betting shopów ( naziemnych kolektur ) w sieci firmy William Hill:
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/9509395/Armed-robber-in-yellow-beak-mask-raids-betting-shop.html
.
Sfilmowany napad na jeden z betting shopów ( naziemnych kolektur ) w sieci firmy William Hill:
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/9509395/Armed-robber-in-yellow-beak-mask-raids-betting-shop.html
.
Audycja dla zainteresowanych.. .
Po godz. 10 w Radiowej Jedynce będą mówić o legalnej pracy za granicą, ubezpieczeniu... .
--------------------------
Po godz. 10 w Radiowej Jedynce będą mówić o legalnej pracy za granicą, ubezpieczeniu... .
--------------------------
Witajcie
Tak jak nie klnę to od wczoraj wieczorem nie przestaję
Odłożyłam na bok 2 kupony bo finanse małe.I głupia po losowaniu je sprawdziłam-5/6 i 4/4
nie
jak nie wyślesz to liczby wpadaja, a jak wyślesz to nie chcą wpaść, lepiej nie sprawdzać później
Kiedyś nie wysłałam dziesiątki gdzie miałam 8/10+ .Mam pecha.Teraz będę wyrzucać te ,których nie puszczę
Na pocieszenie mam aż 6zł wygrane
noooo
ja dwa razy dziennie,pozostaje już chyba tylko los
Wędruś jesteś?Dawaj na NIE
Jestem.. .
Liczby będą za...1/2 h.
-------------------
Liczby będą za...1/2 h.
-------------------
Senna Tobie również
Wędruś ok
Siedział sobie facet w domu wieczorem zmęczony po pracy, a tu nagle ktoś zapukał do jego drzwi. Facet otworzył i zobaczył jeża. - Czego chciałeś? - zapytał facet - Klej masz? - Nie mam. Jeż odwrócił się i odszedł. Zdziwiony facet zamknął drzwi i wrócił do swoich zajęć. Po chwili znowu ktoś zapukał. Facet otworzył, a tam znowu jeż. - Czego znowu chcesz? - spytał poirytowany facet. Na to jeż spokojnie: - Klej przyniosłem
Wędruś wczoraj Cię nie posłuchałam na 14tą ,a miałes rację-nie było 8 i 48
Korzystacie z tych liczb ? Możecie napisać ???
-------------------------
-------------------------
Tak naprawde do lotto oraz mini lotto nie przywiązuję takiej wagi jakoś mnie nie ciągnie .Owszem czasami zagram ale tylko czasami.
No to sprobuj poprawić się w typowaniu.Może popatrz czasami w moje tabelki do lotto lub mini lotto .Nie są idealne ale myślę że warto spojrzeć i także coś ugrasz.
Dzień dobry Dariuszu
Wędruś ja je zawsze "konsultuję" z moimi
senna
Do lotto wybierz sobie jakąś trójkę sprawdz kiedy była ostatnio ( jeżeli wogole ) potem dobieraj do niej po 1 liczbie i ponownie popatrz co było .Jak trafiłeś 4 liczby ze swoich dobórów czwartą liczbę odrzuć a dobierz inną i tak skomponuj np układ 7 liczbowy i graj.
tczewianka Witam Cię serdecznie milo
Do lotto wybierz sobie jakąś trójkę sprawdz kiedy była ostatnio ( jeżeli wogole ) potem dobieraj do niej po 1 liczbie i ponownie popatrz co było .Jak trafiłeś 4 liczby ze swoich dobórów czwartą liczbę odrzuć a dobierz inną i tak skomponuj np układ 7 liczbowy i graj.
tczewianka Witam Cię serdecznie milo
Tczewianka.. .
-------------
-------------
Pogoda chociaż dopisuje dziś u nas10stopni
Pyta juhas bacy:
Baco, jak to jest, że Ziemia się kręci?
Baca: Widzis Jądruś, Ziemia, jest to taka kula okrągła, no i się krynci.
Juhas: Baco, ja wiem, że Ziemia jest to taka kula okrągła, ale dlaczego ona się kręci?
Baca: Widzis Jądruś, Ziemia jest to taka kula okągła, no i ma w środku taką ośkę, no i na tej ośce się krynci.
Juhas: Baco, ja wiem, że Ziemia, to jest taka kula okrągła, ma w środku ośkę, no i na tej ośce się kręci, ale jak to jest, że ona się kręci?
Baca: Widzis Jądruś, Ziemia, jest to taka kula okrągła, ma w środku ośkę, a na końcach tej ośki są takie cypecki, no i w tych cypeckach ona się krynci.
Juhas: Baco, ja wiem, że Ziemia, to jest taka kula okrągła, ma w środku ośkę, a na tej ośce cypecki, ale jak to jest, że ona się kręci?
Baca: Jądruś, cosik mi sie widzi, ze ty chces w morde dostoć...
Baco, jak to jest, że Ziemia się kręci?
Baca: Widzis Jądruś, Ziemia, jest to taka kula okrągła, no i się krynci.
Juhas: Baco, ja wiem, że Ziemia jest to taka kula okrągła, ale dlaczego ona się kręci?
Baca: Widzis Jądruś, Ziemia jest to taka kula okągła, no i ma w środku taką ośkę, no i na tej ośce się krynci.
Juhas: Baco, ja wiem, że Ziemia, to jest taka kula okrągła, ma w środku ośkę, no i na tej ośce się kręci, ale jak to jest, że ona się kręci?
Baca: Widzis Jądruś, Ziemia, jest to taka kula okrągła, ma w środku ośkę, a na końcach tej ośki są takie cypecki, no i w tych cypeckach ona się krynci.
Juhas: Baco, ja wiem, że Ziemia, to jest taka kula okrągła, ma w środku ośkę, a na tej ośce cypecki, ale jak to jest, że ona się kręci?
Baca: Jądruś, cosik mi sie widzi, ze ty chces w morde dostoć...
Siedzi baca w domku i nagle słyszy jak ktoś woła:
-Baco, potrzebujecie drewna?
-Nie panocku
Następnego dnia baca wychodzi przed chatkę i mówi:
-O cholera, gdzie moje drewno!
-Baco, potrzebujecie drewna?
-Nie panocku
Następnego dnia baca wychodzi przed chatkę i mówi:
-O cholera, gdzie moje drewno!
DariuszW i dziękuję za informacje jeszcze tego po wynikach nie widać, ale cały czas z nich korzystam choć jeszcze chyba nieumiejętnie
senna, sorelka,emeryt, lottomat
senna, sorelka,emeryt, lottomat
sorelka
Wodniki odpoczywają jutro jak Księżyc wejdzie w Wagę to będzie nasz czas
Wodniki odpoczywają jutro jak Księżyc wejdzie w Wagę to będzie nasz czas
Siedzi turystka na polance i opala się. Obok przechodzi baca. W tym samym momencie wiatr poderwał dziewczynie sukienkę. Zawstydzona szybciutko zakryła swoje wdzięki i mówi:
- mam baco refleks ni?
- a bo ja wiem? u nos to się cipecka... nazywo.
- mam baco refleks ni?
- a bo ja wiem? u nos to się cipecka... nazywo.