Wpisy 1 218 813 – 1 218 912
9 listopada 2012 01:08 → 9 listopada 2012 01:39, 100 wpisów
niekoniecznie karteczka miałaby max: ~1mm/5mm/15mm x13mln - tylko trochę zeszłoby się z wycinaniem
* ~1mm/5mm/30mm
przydałby się Edward Nożycoręki ;D
byl kiedy taki film ;D
* kiedyś
no jezu miałem 110 na piecu werczał jak poje
ba ny
ba ny
pompa mi siada
http://www.filmweb.pl/Edward.Nozycoreki
Wasyl nie czułeś dużej temperatury, jak jest na piecu przeważnie 70* to juz nie da sie wysiedziec ! w pokoju
oki leca do piwnicy
zachwilu wracccammmm
zachwilu wracccammmm
taczacy z wilami
no w piokoju mam 29
no w piokoju mam 29
masakraaaaaaaaaaaaaaaa
o ku... to Jony Diip grał jego rolę Edwarda..
pompa mi siadłaaaaaaaaaaaa
w sensie hmmm jak nie ogladasz gniotow tylko dobre filmy i serio oceniasz to jest co ogladac przez nastepny rok
dobra ja spadam biore finke i ide do piwnicyyyy pozdro narki
narka wasyl powodzenia w ratowaniu Pieca
kiedys koles sie nachlal to go tak zafascynowal kominek usiadl do niego i z kazda minuta byl coraz blizej ognia ... az w koncu o maly wlos lba tam nie wsadzil
to jeszcze nic .. pozniej trzeb abylo wracac i ....... pod domem zorientowal sie ze nie mial prawego buta i chcial wracac 10 km i go szukac
chlanie jest passĂŠ
* passe
jaranie również
chyba ze czegoś ciekawszego niż fajki :p
fajnie jest wypic ale jak sie pije raz na pol roku wtedy elegancko wchodzi
lottomat pewnie znowu zakłady na metry bieżące kupował
10 fajne, jak sie dorobie na 6 i 7 to tez zagram na 10 w mini
lttmt... nie o to chodzi... mam opracowana metode analizy wynikow, ktora zwraca mi iles tam zestawow do wyslania maksymalizujacych pewna funkcje wiarygodnosci - tak ogolnie powiem, by szczegolow nie zdradzac
ja dzisiaj sie zastanawialem czy te 15zł co 2 dni nie lepiej spożytkować na 3x5zł wrzucone do automatu
spooky - football player czesc
chociaż nigdy chyba ani jednej monety do zadnego nie wrzuciłem
i najczesciej wybiore nie ten, co trzeba... z reguly w pozostalych mam co najmniej 6/10
mówicie coś o automatach? niedaleko mnie niedawno postawili "bultożera", trochę w nim przepieprzyłem kasy
Lott... opierniczam nie gram w tę grę
nie chce mi sie marnowac czasu na jej dopracowanie, bo raz, ze mi na tym az tak nie zalezy, a dwa, i tak nie wierze w to, ze ja duzo bardziej dopracowac mozna... cudow nie ma
a na tych automatach to trzeba w ogole uzywać "bańki" czy tylko naciskać jeden przycisk?
wilk, ale z jednym miałeś rację... ja gram trochę w haxball, ale nadal jestem tak słaby jak byłem
wiec od nowego roku daje sobie spokoj z mm... bede wysylal okazjonalnie albo wcale
mowilem ze lottomat ma kody
dlatego tak dobrze gra
tak spooky jak masz doswiadczenie to powiedz ja nigdy nie gralem jeszcze
na automatach chyba nigdy nie zagrałem
tyle liczb sie zaznacza na kuponie ze rozne ciekawe wzorki kreowalem
akurat w automacie buldożer masz dwa przyciski, w górę i w lewo i musisz tak wycelować palem, żeby trafić w dziurkę i wyrzucić nagrodę
najlepiej wpisz sobie na youtube "automat buldożer" wyskoczą filmiki
ooo to jakas fajna zabawka, mi autom. kojarza się z 3-4-5 okienkami i ukladem np. samych 7 czy pomaranczy