Wpisy 1 218 794 – 1 218 893
9 listopada 2012 00:56 → 9 listopada 2012 01:34, 100 wpisów
haha nie wiem czy o to chodzi, raczej nie ale np.
5
1 2 3 4 5 10
1+2+3+4+5+10 = 20 JEST PODZIELNE przez ten numer 5 w generowanej kombinacji
5
1 2 3 4 5 10
1+2+3+4+5+10 = 20 JEST PODZIELNE przez ten numer 5 w generowanej kombinacji
takie liczby to MULTI, a nie w mini czy lotto
Dobra podam Ci 1244 poczekaj tylko chwilę, zaczynam:
1/123456
2/123457
3/123458
4/123459
dam znać jak skonczę
1/123456
2/123457
3/123458
4/123459
dam znać jak skonczę
jestem już przy 18 <joke>
ale genralnie to ciekawostka, zadanie matematyczne czy wykorzystujesz to dla siebie w jakiś sposób
znikłem na c hwile piec mi zagotowało
karwa twarzzz
karwa twarzzz
Pewnie napisałeś sobie na karteczce te wszystkie kombincaje lotto i przed losowaniem losujesz sobie z kapelusza kilka z nich i skreślasz
tak właśnie myślałem
niekoniecznie karteczka miałaby max: ~1mm/5mm/15mm x13mln - tylko trochę zeszłoby się z wycinaniem
* ~1mm/5mm/30mm
przydałby się Edward Nożycoręki ;D
byl kiedy taki film ;D
* kiedyś
no jezu miałem 110 na piecu werczał jak poje
ba ny
ba ny
pompa mi siada
http://www.filmweb.pl/Edward.Nozycoreki
Wasyl nie czułeś dużej temperatury, jak jest na piecu przeważnie 70* to juz nie da sie wysiedziec ! w pokoju
oki leca do piwnicy
zachwilu wracccammmm
zachwilu wracccammmm
taczacy z wilami
no w piokoju mam 29
no w piokoju mam 29
masakraaaaaaaaaaaaaaaa
o ku... to Jony Diip grał jego rolę Edwarda..
pompa mi siadłaaaaaaaaaaaa
w sensie hmmm jak nie ogladasz gniotow tylko dobre filmy i serio oceniasz to jest co ogladac przez nastepny rok
dobra ja spadam biore finke i ide do piwnicyyyy pozdro narki
narka wasyl powodzenia w ratowaniu Pieca
kiedys koles sie nachlal to go tak zafascynowal kominek usiadl do niego i z kazda minuta byl coraz blizej ognia ... az w koncu o maly wlos lba tam nie wsadzil
to jeszcze nic .. pozniej trzeb abylo wracac i ....... pod domem zorientowal sie ze nie mial prawego buta i chcial wracac 10 km i go szukac
chlanie jest passĂŠ
* passe
jaranie również
chyba ze czegoś ciekawszego niż fajki :p
fajnie jest wypic ale jak sie pije raz na pol roku wtedy elegancko wchodzi
lottomat pewnie znowu zakłady na metry bieżące kupował
10 fajne, jak sie dorobie na 6 i 7 to tez zagram na 10 w mini
lttmt... nie o to chodzi... mam opracowana metode analizy wynikow, ktora zwraca mi iles tam zestawow do wyslania maksymalizujacych pewna funkcje wiarygodnosci - tak ogolnie powiem, by szczegolow nie zdradzac
ja dzisiaj sie zastanawialem czy te 15zł co 2 dni nie lepiej spożytkować na 3x5zł wrzucone do automatu
spooky - football player czesc
chociaż nigdy chyba ani jednej monety do zadnego nie wrzuciłem
i najczesciej wybiore nie ten, co trzeba... z reguly w pozostalych mam co najmniej 6/10
mówicie coś o automatach? niedaleko mnie niedawno postawili "bultożera", trochę w nim przepieprzyłem kasy
Lott... opierniczam nie gram w tę grę
nie chce mi sie marnowac czasu na jej dopracowanie, bo raz, ze mi na tym az tak nie zalezy, a dwa, i tak nie wierze w to, ze ja duzo bardziej dopracowac mozna... cudow nie ma
a na tych automatach to trzeba w ogole uzywać "bańki" czy tylko naciskać jeden przycisk?
wilk, ale z jednym miałeś rację... ja gram trochę w haxball, ale nadal jestem tak słaby jak byłem
wiec od nowego roku daje sobie spokoj z mm... bede wysylal okazjonalnie albo wcale
mowilem ze lottomat ma kody