Wpisy 121 841 – 121 940
29 czerwca 2010 17:26 → 29 czerwca 2010 22:42, 100 wpisów
kiedys w multi lotku było takie losowanie ze wygrane wynosily ponad jakos chyba 205% zawartych zakladów 

wiem wiem czytałem
cytat z wiki: Na początku 2004 r. miał miejsce swoisty rekord. Dnia 4 stycznia 2004 r. kwota wygranych wyniosła 206 procent wielkości sprzedaży.
raczej wieksze straty totalizatora sa nikłe jak 20/20 w multi
w lotto zabieraja 49% wplat dla siebie - pozdro
w lotto zabieraja 49% wplat dla siebie - pozdrograliscie przynajmniej raz w zyciu systemem? czy w lotto czy w mini?
majklasz> grałem tylko pare razy w mini systemsm 6 za 7,50 ale nic nie trafiłem sam wybierałem liczby.
Jak gracie w multi koledzy i koleżanki czym się sugerujecie?
ja się sugeruje tym ile mam kasy przy sobie
a tak na powaznie raczej gram na chybił-trafił
ablo wysyłam jeden zakład przez jakis czas... moj znajomy rok temu trafił 5/6 w lotto bo wysyła od 5 lat jeden i ten sam zakład ale i tak duze prawdopodobienstwo jest takie ze w ciagu calego zycia nie musia pasc chocby 4/6 - miał szczescie
a tak na powaznie raczej gram na chybił-trafił
ablo wysyłam jeden zakład przez jakis czas... moj znajomy rok temu trafił 5/6 w lotto bo wysyła od 5 lat jeden i ten sam zakład ale i tak duze prawdopodobienstwo jest takie ze w ciagu calego zycia nie musia pasc chocby 4/6 - miał szczescieznam tylko 2 osoby ktore trafily wiecej niz 3/6 w lotto
zeby nie bylo ze wymyslam jakies historie - jeden kumpel 4/6 a drugi 5/6 ale nie byl bardzo szczesliwy
zeby nie bylo ze wymyslam jakies historie - jeden kumpel 4/6 a drugi 5/6 ale nie byl bardzo szczesliwynajlepsze jest to ze od tej czworki ktora trafil na swoim pierwszym kuponie w zyciu nie trafia juz nic hehe
W zeszłym roku w ostatnim losowaniu dużego lotka trafiłem 4/6 i do tej pory nic konkretnego
niepasteryzowane i bez żadnej chemii - dlatego ma bardzo krotki termin waznosci... czesto musza odsylac do producenta bo traci waznosc - bardzo polecam przynajmniej sprobowac!
no ja w ciagu roku kila trojek i 2x 2/2 w multi i co ciekawe w jeden dzien o 14 i potem o 22
i to byl pierwszy raz kiedy zagralem na blankiecie wczesniej zawsze na chybil i nic nie bylo!
i to byl pierwszy raz kiedy zagralem na blankiecie wczesniej zawsze na chybil i nic nie bylo!Żywe pierwszy raz słyszę, a meczyk wieczorem będzie lepszy.3majcie się wszyscy bo gała kończy pracę.Powodzonka w realu i typowaniach.
Ja ostatnio puszczam jedną dwójkę w multi ale jak na złość nie chce wejść

MAJKLASZ czy to jest podobne smakiem do podpiwka,bo u nas w sklepie nie ma takiego napoju o jakim piszesz. SAM9 masz racje okropna nuda.Pozdrawiam
Piwo żywe jest normalnym piwem tylko bez dodatku zadnej chemii i niepasteryzowane i dlatego trudno je dostac bo ma termin waznosci kilka tygodni potem sie juz nie nadaje i sprzedawcy nie chca go sciagac do siebie ale piwo - miód - najlepsze jakie piłem
Nie jestem zwolennikiem piwa ale zawsze lubię spróbować nowości żeby mieć pojęcie o wszystkim po trochu,a że kulinaria są moją ulubiona dziedziną to byłem ciekaw.Pozdrawiam i życze sukcesu.
Paragwaj-Japonia(okręgówka,gra lepiej)jak oni się znależli na MŚ{zniesmaczony}}
to są dobre drużyny tylko obie bały się podjąc ryzyko.teraz karne to loteria więc pasują do tej strony 

lece zaraz do kolektury dziabne sobie 2 i 5 liczb.. idzie ktos ze mna?
typowanie losowań:Mini Lotto:3,5,19,31,35/17,19,22,23,35
Lotto:3,6,10,20,29,30/13,17,21,26,34,47
Multi Multi:4,5,9,10,18,19,45,49,54,64.

Lotto:3,6,10,20,29,30/13,17,21,26,34,47
Multi Multi:4,5,9,10,18,19,45,49,54,64.

idziesz i idziesz i grasz w najgłupszą grę świata!!
Nigdzie na świecie niema tak, że do wygranych trzeba dopłacić
trafisz np 3/6 lub 3/7 albo 2/3 lub nawet 4/10 lub 4/9 i co???
I jajco, jesteś przegrany, a nawet jakbyś to postawił razy 1000, to jeszcze bardziej przegrywasz bo to jest nieuczciwa gra, gdzie za 10/8 dostaniesz marne grosze!!!
To gra dla frajerów lub sponsorów!
Nigdzie na świecie niema tak, że do wygranych trzeba dopłacić
trafisz np 3/6 lub 3/7 albo 2/3 lub nawet 4/10 lub 4/9 i co???
I jajco, jesteś przegrany, a nawet jakbyś to postawił razy 1000, to jeszcze bardziej przegrywasz bo to jest nieuczciwa gra, gdzie za 10/8 dostaniesz marne grosze!!!
To gra dla frajerów lub sponsorów!
ludzie pomocy 

Witam ponownie.
fakt, lepiej być biedniejszym i zdrowym niż chorym i bogatym...
"Niema na świecie takiego doła z którego nie można się wydostać", a ze szczytu nie zawsze można zejść, czasem trzeba spaść!!
"Niema na świecie takiego doła z którego nie można się wydostać", a ze szczytu nie zawsze można zejść, czasem trzeba spaść!!

Już wiem, po co ten apel. Maniola szuka przyjaciół. :)
oszukuja na wynikach swojej progresji.ostatnio trafili w 15 progu progresji czyli raczej kazdy kto grał ich typy zbankrutował...a oni zamącili i podali ze trafili plusa w 5 progu a nastepnego w 10 a to nie prawda.nawet ich tabelka jak grac nie przewiduje gry ponad 13 próg bo to juz kosmiczne stawki sa.a tu był 15 prób.ponad tydzien nie było trafienia plusa o godz 14 i 22
tylko pisze ze ich sposób jest niepewny.rownie dobrze kazdy moze sobie strzelac typy i miec podobne wyniki...ale bez wykupienia abonamentu...który teraz podrożał do 39,90...
każdy sposób jest niepewny... ale na szczęście nikt nikogo nie zmusza do zapłaty 40 zł
Mag.. . Witaj. :)
Mag.. . W tym roku szczęście w grze w lotto będzie sprzyjać osobom urodzonym w znaku wagi i strzelca. Może jesteś zodiakalną wagą? Masz wyjątkowe szczęście w grze. :)
Komorowski czy Kaczyński?Kaczyński czy Komorowski?
na poparcie Napierała każdy z nich gotowy
a on im pokazał....paluszek środkowy

W tym roku najbardziej pechowym znakiem jest skorpion i ... rak. Ja tylko ostrzegam. Kto chce to niech gra.. .
Mecz,który ogląda się z zapartym tchem,wychodzi na to,że będzie dogrywka

Wędruś
No wiedziałam,wiedziałam,że tak będzie. Ja Skorpion - Edi Rak. Pewnie Żona nie wyjedzie, albo wcześniej, niespodziewanie wróci z podróży 

No wiedziałam,wiedziałam,że tak będzie. Ja Skorpion - Edi Rak. Pewnie Żona nie wyjedzie, albo wcześniej, niespodziewanie wróci z podróży 

Proszę o małą wygraną,bo nie chcę stracić inwestycji 2,5zeta.Inaczej będę
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.Koszmar,trafiłem tylko dwie liczby na pięć.Odliczam minutę i zaczynam płakać

Hey Yo wszystkim
wysłałem na 22:00 - 11,22,55
trafilbym tez 4/5 ale nie wysłałem ;/
trafilbym tez 4/5 ale nie wysłałem ;/
majklasz gratulacje!
hipcio
nie 
u mienia 5/10,2x2/3 i 3/5 na lizaki budiet

no no ładnie ładnie widzę że "Multiman" Przyciął 8/10 nieźle szkoda że nie 10/10 ale na wszystko przyjdzie czas
życzę wszystkim trafnych typowań i wysokich wygranych
życzę wszystkim trafnych typowań i wysokich wygranych
dziekuje
w typowaniach 1/1 2/2 3/3 4/5 5/10
w realu tylko 3/3 na stawce 1
w typowaniach 1/1 2/2 3/3 4/5 5/10
w realu tylko 3/3 na stawce 1dziewczynki a Wy co kochaneczki tak cichutko siedzicie?
chwalić się czy na waciki będzie?
chwalić się czy na waciki będzie?oj bella 34 - teraz przez rok susza bedzie! ale dzieki za dobre słowa 

a ja miałam posłać po raz pierwszy od 3 miesięcy ale powstrzymała mnie późna pora. I dobrze - znaczy się ten pech nie taki duży 

ciekawe czy bonusa pożarło?
zaczyna się okres urlopów,może będą ciągnęli kumululu i bonusa?
zaczyna się okres urlopów,może będą ciągnęli kumululu i bonusa?
oddałem swoje typki już mam swoje 10/10 w kieszeni na 100% 

4 mln kumulacja a w puli 3 100 000 hahaha żal.pl, niech TS dalej podnosi ceny.

Dzięki Bella za kilka słów pocieszenia.W nagrodę podaruję Ci jeden kwiatek

U mnie Belciu ostatnio 4/10 często, ale nie mogę utrafć w trójkę. Myśli już na wakacjach
Właśnie kończę się pakować A za 2 dni ciało podąży w ślad za myślami
Hośka wybywa aż do końca października 
Właśnie kończę się pakować A za 2 dni ciało podąży w ślad za myślami
Hośka wybywa aż do końca października 
bella34> u mnie na waciki niekoniecznie ale moją parkę z typowań wysłałem x3
i jak zwykle nasuwa się pytanie dlaczego nie x10
i jak zwykle nasuwa się pytanie dlaczego nie x10
{}fish poker to się nazywa poczucie humoru
hipciu dziękuję,kwiat śliczny a jak ładnie pachnie

ricardos bo te życie ogólnie...wredne jest

hosieńka,Ty szczęściaro ja jeszcze 2tyg w pocie czoła na
hazarda pracowac będę

hoska a kto ci bronił zerżnąc moje typowania
i gdzie ty mi wybywasz az do pazdiernika?pogieło cię?
i gdzie ty mi wybywasz az do pazdiernika?pogieło cię?

aalleeee sięęęęęę chybaaaaa trochęęęęęę nawaaaliłłłłeeeeem jużż teraaaaazz oblałeeeeeem swwwwwwwwwwwwoooooooooooojeeeeeeeee 10/10 miiiiiiiimo żżeeeeeeeeeee looooooooosssssssooooooooooowaaaaaaaaanieeeeeeeeeee juuuuuuuutrrrrrrrrrooooooo oooo 14 00 ooo lepieeeej jak sięęę połłoooże spaaać dobranoooooc wszystkiiiiim wysokich wyyygranych dobra jestem po tylu drinkach dooobranoc

Widzisz ile pozytywnej energii czerpiesz z tej strony ?