Wpisy 1 218 299 – 1 218 398
8 listopada 2012 22:01 → 8 listopada 2012 22:14, 100 wpisów
emeryt a ty na mecze obstawiasz kasę ?
belus ...nie obiecuję ..dzisiaj na moście albo pod tam gdzie zawsze
A wy gdzie będziecie oglądać relacje ze studia w necie czy tv ?
bella...karwajak nas lizak pod dach nie przyjmie to sem pojedziem do hotelu
Sorry ludzie ale dzisiaj ja wygram w lotto 2 mln haha.
krzysztof c
podawałem tu kilkanaście razy kilka sposobów gry, jakie stosuję
ale na moje sposoby trzeba mieć duzo kasy
a ja ją mam
gram za KASĘ
na kasę
podawałem tu kilkanaście razy kilka sposobów gry, jakie stosuję
ale na moje sposoby trzeba mieć duzo kasy
a ja ją mam
gram za KASĘ
na kasę
krzysztof ...tutaj w necie bedzie działa na zywo TS poczekaj jeszcze troche chwile za 10 min
Ania70
Bo to jest dziki kraj niestety I człowiek ma dosyc jak widzi jak kraje cywilizowane mające pełną gębę frazesów o prawach człowieka stosują zasadę trzech małpek w stosunku do kraju gdzie trwa proceder skazywania na karę śmierci w celu handlu organami skazańców zamieniających Chiny w supermarket dla transplantologów
Bo to jest dziki kraj niestety I człowiek ma dosyc jak widzi jak kraje cywilizowane mające pełną gębę frazesów o prawach człowieka stosują zasadę trzech małpek w stosunku do kraju gdzie trwa proceder skazywania na karę śmierci w celu handlu organami skazańców zamieniających Chiny w supermarket dla transplantologów
13max..jak bandytka jestem jak ujtaka ze mnie bandytka że uuuuuuuułłłłłłłłłłąaaaaaaaaaaaaaaaaaa
emeryt to powiedz mi jak należy obstawiać mistrzu ?
pisze do wasz z mojego nowego laptopa
medea76 ogladałam jak ich zabijali,za zabojstwa i gwałty to kara śmierci, na cięzarówki ich ładowali i kulka w łeb
smoczek
Grzałkę bierzesz do śpiwora i do czego podłączysz a nie lepiej podłączyc koc elektryczny do dynama
Grzałkę bierzesz do śpiwora i do czego podłączysz a nie lepiej podłączyc koc elektryczny do dynama
13maxa..kto ja mówiłem ..
lila.. on kłamczuchuu dodatkowo sam wymyślił
lila.. on kłamczuchuu dodatkowo sam wymyślił
emeryt jesteś ?
Szukam dziewczyny do 22 lat są tu takie ?
musze się przyzwyczaić do pisania na laptopie
Aniu
To jest po prostu straszne. Kiedyś przeczytałam książkę biograficzną Chinki, która z nominacji partyjnej została prokuratorem jako bardzo młoda dziewczyna. Trudno uwierzyc jaka tam jest skala barbarzyństwa
To jest po prostu straszne. Kiedyś przeczytałam książkę biograficzną Chinki, która z nominacji partyjnej została prokuratorem jako bardzo młoda dziewczyna. Trudno uwierzyc jaka tam jest skala barbarzyństwa
krzysztof c
podałem jeden z moich dzisiejszych kuponów
1 217 669. emeryt 2012-11-08 (16:03)
możesz zajrzeć
podałem jeden z moich dzisiejszych kuponów
1 217 669. emeryt 2012-11-08 (16:03)
możesz zajrzeć
Jeszcze 5 minut do moich milionów.
krzysztof ...jest tu taka ..weronika16 polecam jest spokjna i też bez matury oblałaz francuskiego chyba i juz nie pamietam
Kumo Lilu czy tajemnice różańcowe w twoim kółku różańcowym już wymienione na ten tydzień
gdzie to masz ?
krzysztof c...chcesz szukasz młoda laska ..isc tam drugi strony www...nie tu
weronika16 jesteś ile ona ma lat ?
Bo u mnie te małpy z Róży różańcowej podkupiły proboszcza sernikiem i zajęły kaplicę z Matką Boską Karmiącą i musimy się w kruchcie spotykac
13max..teraz cza ***iularnie bo inaczej przechodzimy na kiślojada i na alil
Dobra ja spadam powodzenia.