Wpisy 121 827 – 121 926
29 czerwca 2010 17:16 → 29 czerwca 2010 22:31, 100 wpisów
moj znajomy ostatnio dowiedzial sie ze gram w lotto i chcial sprobowac to wyslal w swoje urodziny 2 zakłady na lotto chybił trafil i w pierwszym zakładzie 0/6 a w drugim 4/6 hehe - fajnie jak na pierwszy kupon
Witam wszystkich. Jak myślicie czy te losowania multi mogą być jakoś manipulowane?
ale sila rzeczy ktos musi wygrac bo jest tyle zakladow ze bez wzgledu na to jakie liczby padna to zawsze ktos wygra i to wysoko
sam9 >>> przeczytałam dziękuje - będę się na razie trzymać konwencjonalnej,zobaczymy co z tego wyniknie.
Może to jest coś innego,boję się niepotrzebnie?
Wszystko będzie wiadomo po....
I nie ma za co ... normalna sprawa
"Jestem człowiekiem i wszystko co ludzkie nie jest mi obce"
pozdrawiam
Może to jest coś innego,boję się niepotrzebnie?
Wszystko będzie wiadomo po....
I nie ma za co ... normalna sprawa

"Jestem człowiekiem i wszystko co ludzkie nie jest mi obce"
pozdrawiam
rożnie - jak trafiłem 3/6 ostatnio to wysłałem 2 zakłady na chybił o 22:00 hehe - nie wysyłam wiecej jak 5 zakładów a bardzo rzadko 10 - na dzisiejsze lotto mam 1 zakład na chybił
chyba ze mnie oswieci to odwiedze jeszcze kolekture hehe bo u mnie w miescie to na kazdej ulicy jest na szczescie 

Wracając do mojego pytania to mnie się wydaje, że losowania mogą ustawiać tak żeby padało jak najmniej wygranych sugerując się zawartymi zakładami, ale zawsze coś komuś wpadnie
i wzajemnie ! pare minut od domu mam kolekture w ktorej padło 6/6
ktos wysłał 2 zakłady 9 skreslen wtedy byla kumulacja 35 baniek - w mini lotto gram jak zosana mi jakies drobne typu 1,30 gdzies w kieszeni - ostatnio trafiłem 2x z rzedu 2/5 i ostatnia liczba o jedna w bok 
ktos wysłał 2 zakłady 9 skreslen wtedy byla kumulacja 35 baniek - w mini lotto gram jak zosana mi jakies drobne typu 1,30 gdzies w kieszeni - ostatnio trafiłem 2x z rzedu 2/5 i ostatnia liczba o jedna w bok 
kiedys w multi lotku było takie losowanie ze wygrane wynosily ponad jakos chyba 205% zawartych zakladów 

wiem wiem czytałem
cytat z wiki: Na początku 2004 r. miał miejsce swoisty rekord. Dnia 4 stycznia 2004 r. kwota wygranych wyniosła 206 procent wielkości sprzedaży.
raczej wieksze straty totalizatora sa nikłe jak 20/20 w multi
w lotto zabieraja 49% wplat dla siebie - pozdro
w lotto zabieraja 49% wplat dla siebie - pozdrograliscie przynajmniej raz w zyciu systemem? czy w lotto czy w mini?
majklasz> grałem tylko pare razy w mini systemsm 6 za 7,50 ale nic nie trafiłem sam wybierałem liczby.
Jak gracie w multi koledzy i koleżanki czym się sugerujecie?
ja się sugeruje tym ile mam kasy przy sobie
a tak na powaznie raczej gram na chybił-trafił
ablo wysyłam jeden zakład przez jakis czas... moj znajomy rok temu trafił 5/6 w lotto bo wysyła od 5 lat jeden i ten sam zakład ale i tak duze prawdopodobienstwo jest takie ze w ciagu calego zycia nie musia pasc chocby 4/6 - miał szczescie
a tak na powaznie raczej gram na chybił-trafił
ablo wysyłam jeden zakład przez jakis czas... moj znajomy rok temu trafił 5/6 w lotto bo wysyła od 5 lat jeden i ten sam zakład ale i tak duze prawdopodobienstwo jest takie ze w ciagu calego zycia nie musia pasc chocby 4/6 - miał szczescieznam tylko 2 osoby ktore trafily wiecej niz 3/6 w lotto
zeby nie bylo ze wymyslam jakies historie - jeden kumpel 4/6 a drugi 5/6 ale nie byl bardzo szczesliwy
zeby nie bylo ze wymyslam jakies historie - jeden kumpel 4/6 a drugi 5/6 ale nie byl bardzo szczesliwynajlepsze jest to ze od tej czworki ktora trafil na swoim pierwszym kuponie w zyciu nie trafia juz nic hehe
W zeszłym roku w ostatnim losowaniu dużego lotka trafiłem 4/6 i do tej pory nic konkretnego
niepasteryzowane i bez żadnej chemii - dlatego ma bardzo krotki termin waznosci... czesto musza odsylac do producenta bo traci waznosc - bardzo polecam przynajmniej sprobowac!
no ja w ciagu roku kila trojek i 2x 2/2 w multi i co ciekawe w jeden dzien o 14 i potem o 22
i to byl pierwszy raz kiedy zagralem na blankiecie wczesniej zawsze na chybil i nic nie bylo!
i to byl pierwszy raz kiedy zagralem na blankiecie wczesniej zawsze na chybil i nic nie bylo!Żywe pierwszy raz słyszę, a meczyk wieczorem będzie lepszy.3majcie się wszyscy bo gała kończy pracę.Powodzonka w realu i typowaniach.
Ja ostatnio puszczam jedną dwójkę w multi ale jak na złość nie chce wejść

MAJKLASZ czy to jest podobne smakiem do podpiwka,bo u nas w sklepie nie ma takiego napoju o jakim piszesz. SAM9 masz racje okropna nuda.Pozdrawiam
Piwo żywe jest normalnym piwem tylko bez dodatku zadnej chemii i niepasteryzowane i dlatego trudno je dostac bo ma termin waznosci kilka tygodni potem sie juz nie nadaje i sprzedawcy nie chca go sciagac do siebie ale piwo - miód - najlepsze jakie piłem
Nie jestem zwolennikiem piwa ale zawsze lubię spróbować nowości żeby mieć pojęcie o wszystkim po trochu,a że kulinaria są moją ulubiona dziedziną to byłem ciekaw.Pozdrawiam i życze sukcesu.
Paragwaj-Japonia(okręgówka,gra lepiej)jak oni się znależli na MŚ{zniesmaczony}}
to są dobre drużyny tylko obie bały się podjąc ryzyko.teraz karne to loteria więc pasują do tej strony 

lece zaraz do kolektury dziabne sobie 2 i 5 liczb.. idzie ktos ze mna?
typowanie losowań:Mini Lotto:3,5,19,31,35/17,19,22,23,35
Lotto:3,6,10,20,29,30/13,17,21,26,34,47
Multi Multi:4,5,9,10,18,19,45,49,54,64.

Lotto:3,6,10,20,29,30/13,17,21,26,34,47
Multi Multi:4,5,9,10,18,19,45,49,54,64.

idziesz i idziesz i grasz w najgłupszą grę świata!!
Nigdzie na świecie niema tak, że do wygranych trzeba dopłacić
trafisz np 3/6 lub 3/7 albo 2/3 lub nawet 4/10 lub 4/9 i co???
I jajco, jesteś przegrany, a nawet jakbyś to postawił razy 1000, to jeszcze bardziej przegrywasz bo to jest nieuczciwa gra, gdzie za 10/8 dostaniesz marne grosze!!!
To gra dla frajerów lub sponsorów!
Nigdzie na świecie niema tak, że do wygranych trzeba dopłacić
trafisz np 3/6 lub 3/7 albo 2/3 lub nawet 4/10 lub 4/9 i co???
I jajco, jesteś przegrany, a nawet jakbyś to postawił razy 1000, to jeszcze bardziej przegrywasz bo to jest nieuczciwa gra, gdzie za 10/8 dostaniesz marne grosze!!!
To gra dla frajerów lub sponsorów!
ludzie pomocy 

Witam ponownie.
fakt, lepiej być biedniejszym i zdrowym niż chorym i bogatym...
"Niema na świecie takiego doła z którego nie można się wydostać", a ze szczytu nie zawsze można zejść, czasem trzeba spaść!!
"Niema na świecie takiego doła z którego nie można się wydostać", a ze szczytu nie zawsze można zejść, czasem trzeba spaść!!

Już wiem, po co ten apel. Maniola szuka przyjaciół. :)
oszukuja na wynikach swojej progresji.ostatnio trafili w 15 progu progresji czyli raczej kazdy kto grał ich typy zbankrutował...a oni zamącili i podali ze trafili plusa w 5 progu a nastepnego w 10 a to nie prawda.nawet ich tabelka jak grac nie przewiduje gry ponad 13 próg bo to juz kosmiczne stawki sa.a tu był 15 prób.ponad tydzien nie było trafienia plusa o godz 14 i 22
tylko pisze ze ich sposób jest niepewny.rownie dobrze kazdy moze sobie strzelac typy i miec podobne wyniki...ale bez wykupienia abonamentu...który teraz podrożał do 39,90...
każdy sposób jest niepewny... ale na szczęście nikt nikogo nie zmusza do zapłaty 40 zł
Mag.. . Witaj. :)
Mag.. . W tym roku szczęście w grze w lotto będzie sprzyjać osobom urodzonym w znaku wagi i strzelca. Może jesteś zodiakalną wagą? Masz wyjątkowe szczęście w grze. :)
Komorowski czy Kaczyński?Kaczyński czy Komorowski?
na poparcie Napierała każdy z nich gotowy
a on im pokazał....paluszek środkowy

W tym roku najbardziej pechowym znakiem jest skorpion i ... rak. Ja tylko ostrzegam. Kto chce to niech gra.. .
Mecz,który ogląda się z zapartym tchem,wychodzi na to,że będzie dogrywka

Wędruś
No wiedziałam,wiedziałam,że tak będzie. Ja Skorpion - Edi Rak. Pewnie Żona nie wyjedzie, albo wcześniej, niespodziewanie wróci z podróży 

No wiedziałam,wiedziałam,że tak będzie. Ja Skorpion - Edi Rak. Pewnie Żona nie wyjedzie, albo wcześniej, niespodziewanie wróci z podróży 

Proszę o małą wygraną,bo nie chcę stracić inwestycji 2,5zeta.Inaczej będę
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.Koszmar,trafiłem tylko dwie liczby na pięć.Odliczam minutę i zaczynam płakać

Hey Yo wszystkim
wysłałem na 22:00 - 11,22,55
trafilbym tez 4/5 ale nie wysłałem ;/
trafilbym tez 4/5 ale nie wysłałem ;/
majklasz gratulacje!
hipcio
nie 
u mienia 5/10,2x2/3 i 3/5 na lizaki budiet

no no ładnie ładnie widzę że "Multiman" Przyciął 8/10 nieźle szkoda że nie 10/10 ale na wszystko przyjdzie czas
życzę wszystkim trafnych typowań i wysokich wygranych
życzę wszystkim trafnych typowań i wysokich wygranych
dziekuje
w typowaniach 1/1 2/2 3/3 4/5 5/10
w realu tylko 3/3 na stawce 1
w typowaniach 1/1 2/2 3/3 4/5 5/10
w realu tylko 3/3 na stawce 1

Widzisz ile pozytywnej energii czerpiesz z tej strony ?