Wpisy 1 217 999 – 1 218 098
8 listopada 2012 21:00 → 8 listopada 2012 21:23, 100 wpisów
Lili ..nie dopisałas mi pewniaczka z wczoraj ..i w dodatku sama mi go podałas
Lila czemu tak skromnie
Dawać losowanie.. .
.............
.............
smoczek...wszystko dopisane tylko jackwarowi nie dopisałam więc skopiowałam i jemu dopisałam a wy mieliście dopisane już wcześniej
wn...nie ma dawaj losowanie ..teraz masz czas szukaj www lodzikixxx
kurde drugi raz muszę znikać..
Krzysio.. .
------------
------------
Smoczek.. .
---------------
---------------
smoczek
Cześć wam pamiętacie mnie ? Przy tym poprzednim losowaniu lotto z tak sobie 282 kombinacji moich trafiłem tylko 1/6 107,2/6 21 i 3/6 1 reszta 0 też gracie dzisiaj w lotto ? Ja wysłałem 2 zakłady a wy ?
Greg.. .
---------------
---------------
13max....będzie jazda,jazda na całego a Ty zlotto zatańczysz mój kolego
krzysztof c jak na tyle losowan to malo 3 trafiles
zakladow
Ale tak sobie grałem nie wysłałem tego.
A może w kilka osób zagramy w lotto co wy na to ?
13max....zatańczymy z lotto walca.Ty mu .......On stanie na palcach.(Ty bo ja ni mom) Mam tylko lufę od czołgu
strzelać?
a lewy sportowy z błyskiem na szczenę nie styknie?
łapki szkoda?
a lewy sportowy z błyskiem na szczenę nie styknie?
łapki szkoda?
wiesiek77
13max..złotą rurkę to sie kiedyś miało do czego innegoniestety została przetopiona
Monet...ja prawą zabijam a lewej si,ę sama boję.Dlatego wolę sczelać
dla wszystkich jeszcze nie powitanych
ja dzisiaj na osłodę po południu wydrapałam w kalendarzu całe... 10 zł czyli idzie ku lepszemu
ja dzisiaj na osłodę po południu wydrapałam w kalendarzu całe... 10 zł czyli idzie ku lepszemu
.
Żona wróciła wcześniej do domu i zastała męża w wyrku z piękną, młodą seksowną dziewczyną.
- Ty niewierna świnio - wydziera się na całe mieszkanie.
- Jak śmiesz to robić MI, matce twoich dzieci ?!?
Wychodzę, chcę rozwodu!
Mąż woła za nią:
- Poczekaj chwilkę, wyjaśnię ci jak to było...
- Nie wiem w sumie na co mam czekać, ale to będzie ostatnia rzecz jaką od ciebie słyszę, streszczaj się!
- Jadąc do domu z pracy, zobaczyłem jak ta młoda dama łapie stopa, zlitowałem się i zabrałem.
Już w samochodzie zauważyłem, że jest chuda, obskurnie ubrana i brudna.
Wyznała mi, że nie jadła od trzech dni. Tak się wzruszyłem, że przywiozłem ją do domu i dałem jej twoją wczorajszą kolację, której nie zjadłaś bo się odchudzasz.
Biedaczka pochłonęła ją dosłownie dwie minuty.
Popatrzyłem na jej umorusaną twarz i zapytałem, czy nie chce się wykąpać.
Kiedy brała prysznic, zauważyłem, że jej ubrania też są brudne i jest w nich pełno dziur więc dałem jej twoje jeansy, których nie nosisz od kilku lat bo w nie nie wchodzisz.
Dałem jej też koszulkę, którą kupiłem ci na imieniny, ale ty jej nie nosisz bo twierdzisz, że "nie mam dobrego gustu".
Dałem jej sweter, który dostałaś od mojej siostry na święta a ty go nie nosisz tylko dlatego żeby ją denerwować.
Do kompletu dorzuciłem jeszcze buty, które kupiłem ci w drogim sklepie a ty ich nie nosisz od czasu jak zauważyłaś, że twoja psiapsiuła ma takie same...
Była mi bardzo wdzięczna i kiedy odprowadzałem ją do drzwi, zapytała się ze łzami w oczach:
"ma pan jeszcze coś, czego żona nie używa?"
.
Żona wróciła wcześniej do domu i zastała męża w wyrku z piękną, młodą seksowną dziewczyną.
- Ty niewierna świnio - wydziera się na całe mieszkanie.
- Jak śmiesz to robić MI, matce twoich dzieci ?!?
Wychodzę, chcę rozwodu!
Mąż woła za nią:
- Poczekaj chwilkę, wyjaśnię ci jak to było...
- Nie wiem w sumie na co mam czekać, ale to będzie ostatnia rzecz jaką od ciebie słyszę, streszczaj się!
- Jadąc do domu z pracy, zobaczyłem jak ta młoda dama łapie stopa, zlitowałem się i zabrałem.
Już w samochodzie zauważyłem, że jest chuda, obskurnie ubrana i brudna.
Wyznała mi, że nie jadła od trzech dni. Tak się wzruszyłem, że przywiozłem ją do domu i dałem jej twoją wczorajszą kolację, której nie zjadłaś bo się odchudzasz.
Biedaczka pochłonęła ją dosłownie dwie minuty.
Popatrzyłem na jej umorusaną twarz i zapytałem, czy nie chce się wykąpać.
Kiedy brała prysznic, zauważyłem, że jej ubrania też są brudne i jest w nich pełno dziur więc dałem jej twoje jeansy, których nie nosisz od kilku lat bo w nie nie wchodzisz.
Dałem jej też koszulkę, którą kupiłem ci na imieniny, ale ty jej nie nosisz bo twierdzisz, że "nie mam dobrego gustu".
Dałem jej sweter, który dostałaś od mojej siostry na święta a ty go nie nosisz tylko dlatego żeby ją denerwować.
Do kompletu dorzuciłem jeszcze buty, które kupiłem ci w drogim sklepie a ty ich nie nosisz od czasu jak zauważyłaś, że twoja psiapsiuła ma takie same...
Była mi bardzo wdzięczna i kiedy odprowadzałem ją do drzwi, zapytała się ze łzami w oczach:
"ma pan jeszcze coś, czego żona nie używa?"
.
Lili ..nikoko nie prowokujemy szeryf zamknał temat żeby nie było że prowokujemy to zmieniłem nazwe na złoty bolec
nicolla....taaa studiował chyba łopatologięalbo u brata a brat w parku sufity maluje
A kto z was wysłał dzisiaj swoje numery Lotto ? Ja dwa zakłady wysłałem specjalnie po nie jechałem 4 km skuterem bo u nas w wiosce nie ma kolektury niestety kiedyś była parę lat temu w sklepie to miałem z 30 m Moje liczy : 1: 21,23,24,26,27,29 i 2: 31,32,34,35,37,39 co o tym sądzicie ?
Monet..jaka mafia?Po prostu ludzie którzy mniej lub więcej trzymają ze sobą
Lila.....mi.napisal ze slyszal ze jestem drwalem... wiec mu napisalam zeby uwszal bo miesnie mam wyrobione...
Wysłał ktoś z was dzisiaj lotto ? Odpiszcie.
Lili ..nie prowokuj bo napisał że dzisiaj na ostro zatańczy jak bedziemy cos pisali
Lili ..naskrobał ..chyba jak niki była ...cos tam że bardzo wulgarny jestem ..
.
- Dlaczego Barack Obama z siebie nie żartuje?
- Bo to byłby rasizm.
.
- Dlaczego Barack Obama z siebie nie żartuje?
- Bo to byłby rasizm.
.