Wpisy 1 217 399 – 1 217 498
8 listopada 2012 14:14 → 8 listopada 2012 14:42, 100 wpisów
lilcia no cipa blada opalenizna już zlazła a na solarkę nie chodzę
krzysio...ja Tobie zaraz zdejme spodnie i dam klapsikałobuziaku
bellcia...bo tak jest jak wsza wejdzie i mącibana to powinien wszarz wyłapać już dawno temu a max ma bana w sumie za nic
szef ma być sprawiedliwy nie widziałam reakcji na wczorajsze
zaczepki tej towarzyskiej mendy
specjalnie szuka dymu jak pasko już śpi chyba
ale nie ma dymu bez ognia i się doczeka
zaczepki tej towarzyskiej mendy
specjalnie szuka dymu jak pasko już śpi chyba
ale nie ma dymu bez ognia i się doczeka
Kto przychodzi do szefa ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami szefa
Lili ..napisałem że peknie jak zuzyta guma i mamusia do szefa zadzwoni na skarge na maxa za to wyłapałem ban no i jedno coś tam wykropkowało przez F
Bella
Mam takie pytanie a propos wczorajszej nocy czy mogę prosić numer wpisu rozpoczynającego gościnne występy ?
Mam takie pytanie a propos wczorajszej nocy czy mogę prosić numer wpisu rozpoczynającego gościnne występy ?
idę w mapy zobaczyć co na lotto jeden zakład puszczam i liczę dziś na "nastki"
13max..on mnie chciał przetyrać.Karwa jeszcze się taki nie narodził.Co ja mam 700?Jak ja bym go przeciągnęła to trójmiasto by tylko na pocztówkach oglądał
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 950 000 zł
13max....ja też zaraz do budy uciekam bo się dzisiaj sama z łańcucha spuściłam
nie ominie cie doleci do celu w same perskie oczko nie martw sie
13max...cho idziemy stąd bo tu wali padliną trutka przeca rozsypana
jakbys Lila glupia tapeciaro nie widziala to wczoraj sama zaczelas kolejny raz a teraz szukasz poparcia wsrod swoich kompanow amatorow paczkow kislu i rogali
sam zaczynasz fajansiarzu głupkowaty jakieś teksty pisać sam do siebie ale do kogo pisane są to każdy wie więc odjeb się od nas a jak coś nie pasi to wy***alaj stąd bo takich jak ty nam tu nie trzeba
a moze ja ***a slepy jestem i nie widzialem co napisalas do mnie pierwsza ty glupia blondyno
uważaj na słowa gnicie ***ny,bo czasami możesz kiedyś się zdziwić,bo nie wiesz z kim masz tu do czynienia
kto wygrał dzisiaj MULTI MULTI ???
lotii ..ty teraz nie wklej nicki ...i zmien nowe tematy..
Lila