Wpisy 1 217 199 – 1 217 298
8 listopada 2012 12:12 → 8 listopada 2012 13:44, 100 wpisów
witam wszystkich pracujących ja też w pracy jestem
lila masz na nie
wiesiek
toja witam koleżankę w niedoli pracowniczej
senna
Przepraszam za brak odpowiedzi, ale moja przeglądarka miała jakiś przestój . Ryby to rodzinka Raków i Skorpionów czyli jak ksieżyć jest w którymś z tych znaków to szczęście powinno ci być bardziej przychylne w grach TS
senna
Przepraszam za brak odpowiedzi, ale moja przeglądarka miała jakiś przestój . Ryby to rodzinka Raków i Skorpionów czyli jak ksieżyć jest w którymś z tych znaków to szczęście powinno ci być bardziej przychylne w grach TS
Dawać losowanie.. .
---------
---------
Lila.. .
--------
--------
Znikam do losowania o godz. 22
---------------
---------------
wn...nie szpiej się dawaj losowanie ..teraz masz tam zaglodoj xxx
kurde ..ja tu przestam i znikam...
nicollaa..
medea>>
Dzięki.
Czyli mogę szaleć.
Lila a Ty co za insekty znowu ganiasz?
Dzięki.
Czyli mogę szaleć.
Lila a Ty co za insekty znowu ganiasz?
lila>> no daj spokój pchła to tez istota.
Potrzebuje wsród ludzi (albo na nich)czasami być.
Nieco więcej empatii dla tych sympatycznych żyjątek.
Potrzebuje wsród ludzi (albo na nich)czasami być.
Nieco więcej empatii dla tych sympatycznych żyjątek.
karwa spokój był jak mendy nie było i nikt bana nie miał a teraz weszło to to c*** wie skąd i mąci
nicolla....bo wsza piszeniby do siebie a wiadomo do kogo pije i max widocznie nie wytrzymal.I bardzo dobrze.Mnie też mogą w uj zbanować bo też zacznę rozrabiać
Monet...wczoraj coś to badziewie do mnie buczało ale poszłam w cholerę a dalej to nie wiem co się działo
Lila....to z lottomatem mial do czynienia......wlasnie die dziwie ze go nie ma
Monet...dobrze się czujesz?Jakie względy? Max to max a tamto badziewie nie będzie tutaj mącić
senna..na początku jakoś z nim pisałam ale potem te jego teksty [przestały mnie bawić
lila...pasko tak dają bana 13maxa..no trudno ja chce siedziec ciuchutkoo
Witam !!
Droga Medeo76 ponawiam dla Ciebie propozycje,abysmy mogłu mieć
kontakt bardziej osobisty.Chodzi mi o to aby nie tworzyc tu elaboratów swojej wiedzy, Ja swoją wiedze moge przekazac komuś kto ma o tym troche pojęcia- bo tylko take osoby rozumieją tajemice nieba.Nie biore za swoją wiedze pieniędzy !!!Wiem że wyszłoby to wszystkim na dobre,bo jak już prowadzisz stronke to bym ci podpowiadała co nieco. !!!
Pozdrawiam Ula
Droga Medeo76 ponawiam dla Ciebie propozycje,abysmy mogłu mieć
kontakt bardziej osobisty.Chodzi mi o to aby nie tworzyc tu elaboratów swojej wiedzy, Ja swoją wiedze moge przekazac komuś kto ma o tym troche pojęcia- bo tylko take osoby rozumieją tajemice nieba.Nie biore za swoją wiedze pieniędzy !!!Wiem że wyszłoby to wszystkim na dobre,bo jak już prowadzisz stronke to bym ci podpowiadała co nieco. !!!
Pozdrawiam Ula
lila..i nicoloo no dobrze świetnie ..i znikam..
Lila...znasz taki zart...
Kurcze do nieba ide ....ale szkoda bo w piekle tylu znajomych
Kurcze do nieba ide ....ale szkoda bo w piekle tylu znajomych
krzysio...nie można siedzieć cicho jak jest cos nie tegesi siedź tu
Nawt disa napisał o lili zakonie i maxie ..śpiewam dzisaj ja od rana