Wpisy 1 215 998 – 1 216 097
7 listopada 2012 21:31 → 7 listopada 2012 21:53, 100 wpisów
Lilus..Proff..Marku..narazka..ide nyny..raniuchno musze podniesc sie..chociaz nie mam ochoty....
papatki i pieknych snow
papatki i pieknych snow
12,18,27,33,49
marek...weź wejdź we wszystkie programy jakie masz i poszukaj tej suczy search babylon i ją odinstaluj mendę
8,14,21,30
a coś mi się wydaje ze ta ***ka wejdzie --1-- czuję jej gorący oddech na plecach
ulexxa...dobranoc
marek33...wirus takpo jakich stronkach to się chodzi
marek.....a wcisnąłeś ODINSTALUJ? Jak tak to chwilkęmusisz poczekać a jak dalej nic to wy***ol ggoogle(odinstaluj) i ściągnij ponownie
profesorze...własnie nie trzeba po żadnych stronkach chodzic żeby się menda przyczłapała mi też ostatnio weszła
medea76....siemka
Lila...wiem mnie też się zdarza
medea76
No to jeszcze raz wszystkich kondi,profesorze, sielaw, marek, Lila, sorelka siarczyście po staropolsku
medea....masz moze jakies czrodziejskie cyferki dla mnie na sobote
Lila...nieszkodzi ja tak lubię
marek...mi tez tak chodził.Weź wypintol całe google i ściągnij nowe .Odinstaluj googla
jeszcze tylko..ta stara..Revolution..
http://www.youtube.com/watch?v=w2O2WimwiEk&feature=fvwrel
Medeo..
Max.iu..
http://www.youtube.com/watch?v=w2O2WimwiEk&feature=fvwrel
Medeo..
Max.iu..
kondi1
Powiem szczerze dobrze nie jest. Ogólny układ niby wręcz cudowny, ale tranzyty dla poszczególnych gier nie pozwalają miec złudzeń na wsparcie ze strony gwiazd w grze. Aspekty takie, że rozpacz ogarnia
Powiem szczerze dobrze nie jest. Ogólny układ niby wręcz cudowny, ale tranzyty dla poszczególnych gier nie pozwalają miec złudzeń na wsparcie ze strony gwiazd w grze. Aspekty takie, że rozpacz ogarnia
sielaw
Jak tylko je ustalę to podam na razie zabrałam się za mini
Jak tylko je ustalę to podam na razie zabrałam się za mini
13max...
Gała...
mala1438
sorelka...kiedyś w łodzi był największy przemysł włókienniczy o ile sie nie mylę
mala1438..
teraz tam gdzie były fabryki to albo centrum handlowe albo lofty albo wyburzyli
lofty to mieszkania - apartamenty w starych fabrykach super exkluzywne i baaaaaardzo drogie