Wpisy 1 215 293 – 1 215 392
7 listopada 2012 15:00 → 7 listopada 2012 17:14, 100 wpisów
jakieś pewniaki na dziś?
to na tym z błędem
Domazale
a w fortunie Pilka nozna - 1.Slowenia - Domzale-Nova Gorica
Domazale
a w fortunie Pilka nozna - 1.Slowenia - Domzale-Nova Gorica
no to jak inaczej sie ta drużyna ma nazywać tak jest napisane
może drugi człon drużyny jest napisany często u różnych buków jest różnie napisane
Użytkownik =Magneto= dodał nowy komentarz w temacie:
3 osoby zgarnęły pulę Lotto i otrzymają po 17 112 504 zł
3 osoby zgarnęły pulę Lotto i otrzymają po 17 112 504 zł
co je?? korna ruski desant zaatakował?
A wy tak spokojnie sobie siedzicie?
A wy tak spokojnie sobie siedzicie?
a nie wiem Monet, co jakies 1200 osób z jednego ip zrobiło wejście i siedziało cicho
sledzą ???
Tutaj ? A który to -tylko pokaż to ja palnę w ten samowar..
Tutaj ? A który to -tylko pokaż to ja palnę w ten samowar..
Witam..Mpuskow..jestem w remoncie..gaz kominek wsio sie zebralo..ehhhh
zycze wygranych i supcio wiectzorku..
zycze wygranych i supcio wiectzorku..
http://imageshack.us/photo/my-images/39/55758140595193947877215.jpg/
Monet...ajajaj..chcesz w dupencje..heee???...
bylam w Castoramie..ale ciut pozniej...dlaczego nie wdeples?..Ty
bylam w Castoramie..ale ciut pozniej...dlaczego nie wdeples?..Ty
pani annroo ..widzisz gała taki smutasu i mniej myśli mózguu ..i no widzisz nie wiadomo moze chce wyobrazał
uleexxaa.. haaj znikam..
uleexxaa.. haaj znikam..
Krzysio....slodziaku..ajej..
i jeszcze raz dla Ciebie...mmmla..i calus i calus..
i jeszcze raz dla Ciebie...mmmla..i calus i calus..
2 x na CH - T
W środę Totalizator Sportowy wyjawił, w jakich miastach padły wygrane. Otóż jedna padła w Chojnicach - tu szczęśliwiec kupił dwa zakłady na chybił trafił na dwa losowania za 16 zł, druga w Sosnowcu - temu lottomilionerowi do sukcesu wystarczyły dwa zakłady na chybił trafił za 8 zł (również z opcją Plus), a trzecia we Wrocławiu - tu gracz kupił jeden zakład systemowy na 8 liczb za 84 zł; sam wybrał liczby, które przyniosły mu fortunę.
W środę Totalizator Sportowy wyjawił, w jakich miastach padły wygrane. Otóż jedna padła w Chojnicach - tu szczęśliwiec kupił dwa zakłady na chybił trafił na dwa losowania za 16 zł, druga w Sosnowcu - temu lottomilionerowi do sukcesu wystarczyły dwa zakłady na chybił trafił za 8 zł (również z opcją Plus), a trzecia we Wrocławiu - tu gracz kupił jeden zakład systemowy na 8 liczb za 84 zł; sam wybrał liczby, które przyniosły mu fortunę.
Monet..bylam z siostra ok. 15 godz. co Ty mowisz..nie odezwales sie ja pojechalam jeszcze gdzie indziej..ale ale..Moneciu..nie ma problemu bede tam znow w nastepnym..tygodniu..
teraz sobie wlacze jakas miuze..od jutra wpada rano ekipa z gazem..potrwa ok 4 dni..i bedzie gucio..
to uważaj żeby Ci od karteli i marychy jaj Ci nie odstrzelili przypadkiem.