Wpisy 1 214 793 – 1 214 892
7 listopada 2012 13:03 → 7 listopada 2012 13:45, 100 wpisów
nie chce mi sie włóczyc po sądach mam zamiar wyjechac latem...i juz pewnie nie zajrze jak mi sie uda na ten bajzel...
żarcik oczywiście
ja mam kupon na 3losowania wczoraj 3z6 więc już się zwrócił grałem na ch-t 3los 1zakł z plusem
ja mam kupon na 3losowania wczoraj 3z6 więc już się zwrócił grałem na ch-t 3los 1zakł z plusem
tyle ze to jest g...o dotykowe i nie wiem jak to zrobic bo to nie mój...pomocy...
islandorka.....ja nie wiem jak to się robi.Też mam dotykowy.Masz na kartę telefon?
rustu to i tak dobrze...
yes...
zasiliłam wcisłam internet i nie aktywny...??? ciemnosc widze...
wciskam...
medea anów wykonuje obowiązki...masakra...
islandorka
Jak to mówią dopóki nie wejdzie do kuchni gdy obierasz kartofelki i pośliznąwszy się nie nadzieje na nożyk do jarzyn w samo serce i tak siedem razy to nie jest jeszcze tak źle.
Niestety ja samouk techniczny i uczę się obsługiwać wszystki na małpę. Islandorka a nie masz na ekranie takiej ikonki sklep play ?
Jak to mówią dopóki nie wejdzie do kuchni gdy obierasz kartofelki i pośliznąwszy się nie nadzieje na nożyk do jarzyn w samo serce i tak siedem razy to nie jest jeszcze tak źle.
Niestety ja samouk techniczny i uczę się obsługiwać wszystki na małpę. Islandorka a nie masz na ekranie takiej ikonki sklep play ?
islandorka..ja miałam też na kartę w Play i musiałam załadować telefon,pociągnęło mi 10 zeta na 30 dni internetu w telefonie.Wpisałam kod i działał internet
widac ze obiadu nie jadłam zjadam literki...
jak dojrze...
medea ja mam na karte orange...
senna
ale sam fakt ze nie moge sie połączyc z internetem...
A to może być problem, bo w telefonach na kartę niestety internet nie jest w zestawie no chyba, że coś się zmieniło
medea moze masz i racje ale ...poczekam na syna...on bardziej obtrzaskany...
ok dziouchy zostawmy to...
ja sie puszczam na 22...ze snów, zobaczymy co jeszcze Wedrus da na nie na 22...
chyba ze nie da bo lubi byc przekorny...
strona niedostępna...
islandorka wejdź na strone orange znajdź zakładke ustawienia telefonu potem wpisz rodzaj tela i po zatwierdzeniu przyjdą smsem ustawieni
medea
senna
Bo to było pytanie sugerujące odpowiedź od konkretnej osoby
Bo to było pytanie sugerujące odpowiedź od konkretnej osoby
to zamach stanu...medea...
islandorka
z internetem tak jest, w domu mam hotspota i nie zawsze działa, ale wiem co robić
z internetem tak jest, w domu mam hotspota i nie zawsze działa, ale wiem co robić
islandorka30,5 trzeba wprowadzić ustawienia każdy model telefonu ma swoje ustawienia każda sieć, gdzieś na swojej stronce podaje jak to zrobić
rustu andzia dzieki...
trzeba to ustawić w telefonie, jak masz telefon z T mobile i karte z np Orange to nie wejdzie internet od tak. Trzeba to ustawić w ustawieniach a każdy model telefonu ma do tego instrukcje
czekam na wyjasnienia pewnej pani...
Dobra według astrolotto dla osoby urodzonej tego dnia patronem dzisiaj jest Wenus czyli tzw. małe szczęście w grach losowych
A to zestawiki według nastroju
OK. 2,6,13,14,21,38
Szczęśliwy 7,16,20,29,35,39
Zakochany 1,5,14,17,41,42
Zestresowany 1,3,14,21,28,41
Zły 10,14,17,28,32,38
Wściekły 10,11,18,27,32,41
No to teraz osoba może sobie wybrać coś dla siebie
A to zestawiki według nastroju
OK. 2,6,13,14,21,38
Szczęśliwy 7,16,20,29,35,39
Zakochany 1,5,14,17,41,42
Zestresowany 1,3,14,21,28,41
Zły 10,14,17,28,32,38
Wściekły 10,11,18,27,32,41
No to teraz osoba może sobie wybrać coś dla siebie
islandorka
Jeśli to ja jestem pewną pania to ale miałam dobre intencje
Jeśli to ja jestem pewną pania to ale miałam dobre intencje
annroo ..a ty jaki masz internet ..isla ma oranga daj mi picia
juz nic...
dzieki tej pani...ale ni podaje sie na forum takich danych...
lila..widzisz taka młoda cyca anroo wie jak ustawić
niech to bedzie pierwszy i ostatni raz...
Czasami w dobrej sprawie ktoś zrobi coś nieprzymyślanego, ale większośc ludzi uczy się na swoich błędach pewnie teraz też tak będzie
Witam po raz wtóry.
Lila
Ja jej wróżę karierę jak swego czasu (wybacz) 77 co chyba z ponad trzydzieści losowań nie chciała wyleźć
Ja jej wróżę karierę jak swego czasu (wybacz) 77 co chyba z ponad trzydzieści losowań nie chciała wyleźć
Medea
Lila
Senna
Lila
Senna
Islandorka.. .
Jest inny sposób, aby ustawić telefon.. .
Kupujesz najtańszy...starter Orange/5 pln/, wkładasz go do telefonu, włączasz go i po chwili śieć przysyła ustawienia telefonu, które zapisujesz .. .
Sposób sprawdzony, działa.. .
---------------
Jest inny sposób, aby ustawić telefon.. .
Kupujesz najtańszy...starter Orange/5 pln/, wkładasz go do telefonu, włączasz go i po chwili śieć przysyła ustawienia telefonu, które zapisujesz .. .
Sposób sprawdzony, działa.. .
---------------
senna
Znam ten ból na szczęście szefowa o... wiadomo co kogo trzeba i zaczęli grzać, ale za oknem ponuro i mokro
Znam ten ból na szczęście szefowa o... wiadomo co kogo trzeba i zaczęli grzać, ale za oknem ponuro i mokro
ja tez zrobię z błędami moje odpowiedz
pani medusioo..kazdy ludzie tez zrobią zle znają dzieje ..tak jasne znikam...
pani medusioo..kazdy ludzie tez zrobią zle znają dzieje ..tak jasne znikam...
sorelka...to grupa 10 osób które typuja pewniaka.Gramy o najlepszego typer miesiaca a potem półrocza i roku
senna...no znowu,bo musisz dbać o nogijeszcze będą Tobie długo potrzebne
sorelka.....trzeba typować na 14 i na 22,15.Tylko własnie nie wiem jak to jest .Ty nowa jesteś i chyba na Forum nie oddałaś żadnego wpisu jeszcze?
sorelka...zobaczymy co Paasko napisze.Z tym pisaniem na forum żeby należeć do grupy to też jest po***ny pomysł
widziałam typowania w grupie. Jaki sens ma jak typujecie liczbę do odwołania?
sorelka.....w sumie chodziło o to żeby typować na bieżąco .W Grupie B tak typujemy ale w D jakoś się to nie przyjęło.Możesz typować 2 razy dziennie albo jak gdzieś wyjeżdżasz to aż do odwolania.
lila..w grupie ..tak pisze odwołania ..ja tak widzę jeszcze kto siedzieć przy kompie ..ja nie rozumiem..
zauważyłam,ze ja nie moge pisać w tym temacie jest zamknieta grupa osób