Wpisy 121 413 – 121 512
28 czerwca 2010 14:28 → 28 czerwca 2010 23:26, 100 wpisów
Moje największe wygrane to lata temu 9/10 w multi (to na studiach). Gdy wróciłem do gry, to udało się trafić 8/10. W maju 2010 7/10 z plusem, z niezłą stawką. W dużym dwa razy piątka. Najsłabiej mini i TSN. Gram dość systematycznie od 2007 r.
ci w kolekturze zawsze pykają tym laserkiem i wiedzą gdzie jest jaka wygrana a 100 zł albo 200 to dziady schowają"pod podłogę" 

mnie sie wydaje ze lepszy byl sposob losowania poprzedni niz ten co jest teraz.
wiem przecierz i ten kod pikają i już wiedzą jaka jest wygrana ja w krzyżówce wtedy co wygrałem 20 zł to nie skumałem do końca zasad tylko zdrapywałem słowa a nie wiedziałem że jedna litera może posłużyć pare razy w wyrazie wyszło mi że wygrałem 6 czy tam 10 zł A TU CO??? a tu 20 zł pikneli laserkiem i wiedzieli ile wygrałem!
tak samo jak nikogo nie ma pykają kod i najwiękrze wygrane chowają tak przypuszczam ale jak tam naprawdę jest to niewiem
niestety, ale jest tak jak jest i budowa stadionu musi się odbywać, również kosztem graczy
za to za pare lat usiądą na stadionie i powiedzą to "krzesełko to za moje", ale za bilet i tak dodatkowo zapłacą.....jako bonus!!!!!!
Kathy ty jesteś farciara, bo wiecej dostajesz niż dajesz!!!
i to cię wyróżnia z tej "szarej masy pozostałych żuczków"

za to za pare lat usiądą na stadionie i powiedzą to "krzesełko to za moje", ale za bilet i tak dodatkowo zapłacą.....jako bonus!!!!!!
Kathy ty jesteś farciara, bo wiecej dostajesz niż dajesz!!!
i to cię wyróżnia z tej "szarej masy pozostałych żuczków"

nie,pod warstwa ktora scierasz jest 4-cyfrowy kod ktory wprowadzaja kolektor guzik wie bez zrapania.
pamietaj ze wygrane zawsze [niezawsze] identyfikuja 3 takie same literki np. V V V albo X X X lub N N N .
pamietaj ze wygrane zawsze [niezawsze] identyfikuja 3 takie same literki np. V V V albo X X X lub N N N .Osiem
wszystkim
A ja sobie nabyłem norweskiego trolla, wiecie, co może jeść norweski troll ?
A jak źle, tymi swoimi oczyskami zdrapkę prześwietla, to go
NIE KARMIĘ
wszystkim
A ja sobie nabyłem norweskiego trolla, wiecie, co może jeść norweski troll ?
A jak źle, tymi swoimi oczyskami zdrapkę prześwietla, to go
NIE KARMIĘ
dobra. Gratuluję madzia77
Kathy: być może gadam głupoty ale bez przesady tego nie wiem kto ma rację nie ma co dyskutować
Mariucha: i właśnie o tym mówię że przed zdrapaniem przez kogoś zdrapki już sprawdzają ile gdzie jest wygranej i czy wogóle jest. ok ja lecę na słońce nie chcę mi się marnować sobie życia przed komputerem
YO WSZYSTKIM
Kathy: być może gadam głupoty ale bez przesady tego nie wiem kto ma rację nie ma co dyskutować
Mariucha: i właśnie o tym mówię że przed zdrapaniem przez kogoś zdrapki już sprawdzają ile gdzie jest wygranej i czy wogóle jest. ok ja lecę na słońce nie chcę mi się marnować sobie życia przed komputerem
YO WSZYSTKIMDzień doberek wszystkim 
co tam CHWILOWE niepowodzenia,
jak mamy słoneczko tak piękne...
Wieczornego trafiania życzę

co tam CHWILOWE niepowodzenia,
jak mamy słoneczko tak piękne...
Wieczornego trafiania życzę

Te losowania to wielkie oszustwo.
Są maszyny np. do chipsów, kamera kontroluje przenośnik z tysiącami tych płatków i potrafi wychwycić uszkodzony, którego idealnie wywali precyzyjnym zdmuchnięciem.
Tak samo i tu jest w dodatku w każdej kulce jest taki cip-transponder, więc technicznie jest bardzo proste wylosowanie takich liczb aby coś tam co jakiś czas niektórzy wygrali.
Na nic wysyłanie w ostatniej sekundzie.
Dodatkowo robią takie fajne układy, powtórki kulek itp które pięknie widac na mapach, obserwacja tych map daje jakieś tam pare złotych i wydaje sie że wciąż jest blisko, ale to tylko aby wpędzić frajerów takich jak ja w otchłań hazardu
Jeszcze rok wstecz szło co jakiś czas coś wygrać ale obecnie jest niemozliwe I tyle.
Płacmy więc dalej oszustowi podatek od marzeń.
Są maszyny np. do chipsów, kamera kontroluje przenośnik z tysiącami tych płatków i potrafi wychwycić uszkodzony, którego idealnie wywali precyzyjnym zdmuchnięciem.
Tak samo i tu jest w dodatku w każdej kulce jest taki cip-transponder, więc technicznie jest bardzo proste wylosowanie takich liczb aby coś tam co jakiś czas niektórzy wygrali.
Na nic wysyłanie w ostatniej sekundzie.
Dodatkowo robią takie fajne układy, powtórki kulek itp które pięknie widac na mapach, obserwacja tych map daje jakieś tam pare złotych i wydaje sie że wciąż jest blisko, ale to tylko aby wpędzić frajerów takich jak ja w otchłań hazardu
Jeszcze rok wstecz szło co jakiś czas coś wygrać ale obecnie jest niemozliwe I tyle.
Płacmy więc dalej oszustowi podatek od marzeń.
Witam Wszystkich !
Czy ktoś z forum może sprawdzić w historii losowań czy powtórki liczb takie jakie były w w 2-óch ostatnich losowaniach kiedyś się zdarzyly tzn.:
dziś o 14-tej weszly 5/6 powtórek podwójnego wylotu z losowania wczorajszego o 22,15.
tj................2,20,30,33 48,67...........weszło 2,20,33,48,67 ...!!!
nie weszła tylko 30..tj. 5/6 co jest EWENEMENTEM !!!!!!!!!!!
Jeżeli ktoś ma możliwośc sprawdzenia powtórek podwójnego wylotu na trzecie kolejne losowanie ??????????
Czy zdarzały się takie losowania 5/6 lub nawet 4/4 ????????
Z góry dziękuje !!!!!!!!!!!!!!

Czy ktoś z forum może sprawdzić w historii losowań czy powtórki liczb takie jakie były w w 2-óch ostatnich losowaniach kiedyś się zdarzyly tzn.:
dziś o 14-tej weszly 5/6 powtórek podwójnego wylotu z losowania wczorajszego o 22,15.
tj................2,20,30,33 48,67...........weszło 2,20,33,48,67 ...!!!
nie weszła tylko 30..tj. 5/6 co jest EWENEMENTEM !!!!!!!!!!!
Jeżeli ktoś ma możliwośc sprawdzenia powtórek podwójnego wylotu na trzecie kolejne losowanie ??????????
Czy zdarzały się takie losowania 5/6 lub nawet 4/4 ????????
Z góry dziękuje !!!!!!!!!!!!!!

Wiat pawell
a mógłbyś nieco konkretniej opisać twój sposób?
pozdr
a mógłbyś nieco konkretniej opisać twój sposób?
pozdr
podwójny wylot to masz dwa kolejne losowania i ta liczba
wylosowana .................
zobacz liczba .2..........
podwójny wylot miała przed losowaniem
a polosowaniu 0 14-tej ma potrójny wylot !!!!!proste !!!
wylosowana .................
zobacz liczba .2..........
podwójny wylot miała przed losowaniem
a polosowaniu 0 14-tej ma potrójny wylot !!!!!proste !!!
no jak tyle kasy co oni zarabiaja na ludziach to musieli cos zmienic.Pare milionów włożyli w to studio
podwójny wylot!!!!!!,a cóż to dziwnego?
Zdarzały się wyloty nawet 12-krotne
no to se polatali dobre to

Zdarzały się wyloty nawet 12-krotne
no to se polatali dobre to

a tak w ogóle i w szczególe to dlaczego kiedyś 10/10 było co tydzień, a teraz i miesiącami trudno uświadczyć!
czyżby ludzie stracili cela?????

czyżby ludzie stracili cela?????

ZAMIAST INWESTOWAĆ W BEZSENSOWNE WYSTROJE STUDIA LOTTO ZAINWESTOWALI LEPIEJ BY W CODZIENNOM EMISJE STUDIA LOTTO W TVP INFO.

Witam 

Jakie wystroje studia?????????
A niech wezmą sierotkę, zakupią piłeczki pinpongowe po 30 groszy i chustka na oczy i losujemy hehehehehhe!!!!!
Do tego nie potrzeba żadnych drogich wystrojów i strojów......
Im większa pompa tym mniejsze wygrane BBBUUUUUUUUUUUUUUUU!

A niech wezmą sierotkę, zakupią piłeczki pinpongowe po 30 groszy i chustka na oczy i losujemy hehehehehhe!!!!!
Do tego nie potrzeba żadnych drogich wystrojów i strojów......
Im większa pompa tym mniejsze wygrane BBBUUUUUUUUUUUUUUUU!

witam
czy ja dobrze widzę, czy wraz z nowym studiem Lotto wraca maszyna zwana potocznie "21"
i chyba obok niej jeszcze jedna nowa (fot 2)
oj się będzie działo: muzyka, taniec, śpiew
http
/www.tvp.pl/rozrywka/lotto/galerie/kNQ2RljTJohRBRe973JLNGwDDKmkjWrU/2042253/c857cc2f6547c8f3c447e5729d2ef2ec1277738978756.jpg/2042393
pzdr
czy ja dobrze widzę, czy wraz z nowym studiem Lotto wraca maszyna zwana potocznie "21"

i chyba obok niej jeszcze jedna nowa (fot 2)
oj się będzie działo: muzyka, taniec, śpiew

http
/www.tvp.pl/rozrywka/lotto/galerie/kNQ2RljTJohRBRe973JLNGwDDKmkjWrU/2042253/c857cc2f6547c8f3c447e5729d2ef2ec1277738978756.jpg/2042393pzdr
jeszcze raz link:
http
/www.tvp.pl/rozrywka/lotto/galerie/kNQ2RljTJohRBRe973JLNGwDDKmkjWrU/2042253/c857cc2f6547c8f3c447e5729d2ef2ec1277738978756.jpg/2042393
pzdr
http
/www.tvp.pl/rozrywka/lotto/galerie/kNQ2RljTJohRBRe973JLNGwDDKmkjWrU/2042253/c857cc2f6547c8f3c447e5729d2ef2ec1277738978756.jpg/2042393pzdr
dla KRYSI 7,13,19,36,44,53,68,70,28,34 ( tej dyszki nie zagrałem bo nie mam siły iść do kolektury)
Witam.Brazylia wygrywa cały mecz.MM:7,17,14,24,33,64,70,80,9,8
Pozdrawiam.Idę oglądać mecz, ciekawie się zapowiada.
Pozdrawiam.Idę oglądać mecz, ciekawie się zapowiada.

No tak tylko kogo to interesuje jakie studio będzie?
Więcej zainteresowałyby mnie "sierotki i piłeczki"

A może i zmobilizowały do gry w realu?
Więcej zainteresowałyby mnie "sierotki i piłeczki"

A może i zmobilizowały do gry w realu?

Nowe studio tylko szkoda ze tylko wygrane zostają po staremu...co nam po studiu...lepiej wygrac bardzo duzo w starym.

no i co? nie tylko stadiony fundujemy ale i nowe studio lotto
a było się tak denerwować na co kasa idzie?
a było się tak denerwować na co kasa idzie?

Que debo saber sobre este bukmacherce partidos, y yo apostarĂa, ahora sabemos que el Brasil gana, hombre.
Czytam sobie te wasze dialogi ,uparcie gram i łudzę się ,ze moze kiedyś...

Witam.Na jutro,na 14-tą MM:1,2,4,5,6,10,20,26,34,17.
Dla pań
Doooobraaanooc.

Dla pań
Doooobraaanooc.nie płakać,jutro też jest dzień 
Pani Kowalska, czy pani wie, że mój mąż to 300 procentowy impotent?
- 300 procentowy?
- Ano tak, Do wczoraj to on był 100 procentowy,
ale wczoraj spadł z drabiny, złamał sobie palec i zębami odgryzł język...

Pani Kowalska, czy pani wie, że mój mąż to 300 procentowy impotent?
- 300 procentowy?
- Ano tak, Do wczoraj to on był 100 procentowy,
ale wczoraj spadł z drabiny, złamał sobie palec i zębami odgryzł język...
noooo
i żeby mi to było ostatni raz
Niedźwiedź zakazał w lesie się załatwiać.
Ale pewnego dnia zajączek był w samym jego środku i nagle mu się strasznie zachciało.
Nie wie co zrobić ale jednak musiał, więc się załatwił.
Ale słychać, że niedźwiedź idzie.
Więc wiele nie myśląc wziął i ukrył kupę w łapkach.
Przychodzi niedźwiedź i pyta:
- Ej, Zajączek, a co Ty tam trzymasz w tych łapkach?
- Nic takiego, motylka...
- Pokaż go tu. - mówi niedźwiedź.
Zajączek otwiera łapki i powiada:
- Frrr poleciał, a jaki mały, jaki ładny.
- A jak naje*** - odpowiada Niedźwiedź
i żeby mi to było ostatni raz
Niedźwiedź zakazał w lesie się załatwiać.
Ale pewnego dnia zajączek był w samym jego środku i nagle mu się strasznie zachciało.
Nie wie co zrobić ale jednak musiał, więc się załatwił.
Ale słychać, że niedźwiedź idzie.
Więc wiele nie myśląc wziął i ukrył kupę w łapkach.
Przychodzi niedźwiedź i pyta:
- Ej, Zajączek, a co Ty tam trzymasz w tych łapkach?
- Nic takiego, motylka...
- Pokaż go tu. - mówi niedźwiedź.
Zajączek otwiera łapki i powiada:
- Frrr poleciał, a jaki mały, jaki ładny.
- A jak naje*** - odpowiada Niedźwiedź
Dobranoc wszystkim
idę do wyrka,pod poduszką
kupony i ołówek,dzisiaj oczekuję sygnałów z kosmosu
i snów proroczych
ile można sponsorować do jasnej cholery

idę do wyrka,pod poduszkąkupony i ołówek,dzisiaj oczekuję sygnałów z kosmosu
i snów proroczych

ile można sponsorować do jasnej cholery

madziu