Wpisy 121 339 – 121 438
28 czerwca 2010 09:24 → 28 czerwca 2010 15:23, 100 wpisów
Kathy.. .
" Tak żyć, żyć, by coś zostało z tych dni, dni
kiedy się miało w ramionach cały świat...".
" Tak żyć, żyć, by coś zostało z tych dni, dni
kiedy się miało w ramionach cały świat...".
Idę zagrać:
3,12,14,27,37,40,54,62,68,75
3,6,9,10,12,22,49,55,58,59

3,12,14,27,37,40,54,62,68,75
3,6,9,10,12,22,49,55,58,59

Hey yo,jak tam ktoś coś trafił w realu jakieś5/5 może 10/10

Witam wszystkich gorąco i serdecznie.Taka piątka liczb, po umyśle się przewija:3,7,14,21,28.Może coś, z tego wejdzie.

Madzia77.Co tam u Ciebie ,jak samopoczucie.Podzielasz moje zdanie,że Niemcy z Hiszpanią zagrają w finale MŚ 2010.
dla Ciebie
dla Ciebie
sam9 >>> trudno wyczuć kto z kim jak i gdzie 
ale pewne jest,że Niemcy to potęga jednak
ps. dzisiaj poszło sam9 co miało pójść
pozdrawiam

ale pewne jest,że Niemcy to potęga jednak

ps. dzisiaj poszło sam9 co miało pójść

pozdrawiam
Gratuluję!!
a czy są gdzieś statystyki odnośnie wygranych?
Bo wydaje mi się, ze tam dychy powinny częściej padać niż MM,
tam jest "tylko" 70 liczb
a czy są gdzieś statystyki odnośnie wygranych?
Bo wydaje mi się, ze tam dychy powinny częściej padać niż MM,
tam jest "tylko" 70 liczb

witam
w keno dwa razy trafiłem 5/5.......na chybił trafił
w keno dwa razy trafiłem 5/5.......na chybił trafił

na stronie keno cos tam pisza o wygranych ale ostatnia aktualizacja była chyba w grudniu,czyli zadnych newsów.
No, pięknie, czyli siedem stówek do "przodu"
Kiedyś Pasko obiecywał, ze zamieści coś o KENO (statystyki, tabele, itp.) Chyba jednak zrezygnował na rzecz JOKERA, a szkoda!
Kiedyś Pasko obiecywał, ze zamieści coś o KENO (statystyki, tabele, itp.) Chyba jednak zrezygnował na rzecz JOKERA, a szkoda!

za 5/5 w keno płaca 120 zł.tylko tyle niestety.....szkoda ze stawki wtedy nie podniosłem,ale kto wiedział ze wygram he he

rico...dziennie jest ponad 170 losowań!!! masz szanse grając np. w danej godzinie tymi samymi cyframi bo jak zaczynają "chodzić" to lubią się powtarzać, ale najpierw godziny obserwacji 

a z tym keno to Pasko by miał chyba za duzo pracy,troche by tego było,bo losowanie w sumie jest co piec minut...
dokładnie,liczby sie bardzo czesto powtarzaja,jedna liczba potrafi pasc nawet 10 losowań z rzedu,ale zwykle gdy juz po obserwacji sie gra na te liczby to dziwnym trafem przestaja byc losowane...

Rozumiem, czyli nic się praktycznie nie da zrobić, aby coś sensownie "wykumarzyć"
Trudno uchchca, nie dość, że wygrana 6 razy mniejsza to jeszcze gra "owiana tajemnicą" co? kto? ile? kiedy?
Myślę, że teraz kolejek niema???
Jak były na początku, kiedy ludzie godzinami siedzieli przy stolikach!!
Pozdro dzięki!
Trudno uchchca, nie dość, że wygrana 6 razy mniejsza to jeszcze gra "owiana tajemnicą" co? kto? ile? kiedy?
Myślę, że teraz kolejek niema???
Jak były na początku, kiedy ludzie godzinami siedzieli przy stolikach!!
Pozdro dzięki!

ja niedawno wyslalem kenko na 9 liczb trafilem tylko 1 liczbe poniewaz komp wylosowal liczby od 19 do 28 po kolei

ja mam takie szczescie ze ostatnio miałem 0/10 i za to wygrałem 4 złote he he...
dokładnie,kolejek nie ma. a jeden gosciu kiedys mi w kolekturze powiedział...NIE GRAJ W TO IDIOTO,BO PIENIADZE RZUCASZ W BŁOTO.ale człowiek musi miec chociaz marzenia

zapewne tak,bo gosciu był grubo po 60 i pewnie pół zycia grał.ichyba w koncu zrezygnował...a ja,dalej walcze

czyli, ludzie podejrzewają, że komputer "wyrzuca" liczby niekoniecznie losowo??
Jak to rozumieć, bo dajmy sobie takie założenie:
Jeśli potrafi na sekundy przed zamknięciem systemu zanalizować milion kombinacji!, to wygeneruje nie te które puściliśmy.np 100 razy jednakowe dziesiątki!
Pozdr
Jak to rozumieć, bo dajmy sobie takie założenie:
Jeśli potrafi na sekundy przed zamknięciem systemu zanalizować milion kombinacji!, to wygeneruje nie te które puściliśmy.np 100 razy jednakowe dziesiątki!
Pozdr
Witam.Z pochmurnego,dusznego i parnego Krakowa podaje liczby do gry MM.Oto one:21,80,31,53,61,44,25,16,28,68.Mam nadzieje że coś trafie.Co do meczy to BRAZYLIA - CHILE typ 1 i modlić się będę by to wyszło,bo to pewniak,a ja trochę na to postawiłem,i serducho będzie szaleć.MAG..ja podejrzewam Cię o współprace z obcym wywiadem.Piszesz informacje dla obcego wywiadu w języku "hula gula"ludu który znajduje sie w głębokim dorzeczu Amazonii tylko znajomi HIOPCIA czyli bałwan i inni doradcy to rozumieją co zostało napisane.Pozdrawiam wszystkich serdecznie,życząc wysokich wygranych i trafnych typów.Miłego, wesołego i podniecającego dnia życzę.
Tak,tak przeciez jak sie przegrywa to potem z zemsty odsuwa sie i namawia innych by tez zrezygnowali.
rico>>>tylko pamietaj ze nie wszedzie ludzie graja co piec minut
dla mnie ostatecznym powodem przestania grania w lotto jest podwyzka z 2 zl na 3 zl .
nie wierze w to dla prawdziwego milosnika zawsze pozostaje mm lub mini.

prawda jest taka ze wygranie wiekszej ilosci pieniedzy to graniczy z cudem

To jeszcze nie powód, ponieważ za to są wyższe wygrane i większa ilość kasy idzie na kumulacje!!!!!!!
Problem to czy oni nie żerują jak w przypadku KENO na naiwności ludzi?/
Z tego co wiem większość automatów jest w barach i przy "piwku" więcej ludzi gra, bo nie działają hamulce, typu "rozsądek i trzeźwość myślenia"
Może jednak nie mam racji, kto to wie???
Problem to czy oni nie żerują jak w przypadku KENO na naiwności ludzi?/
Z tego co wiem większość automatów jest w barach i przy "piwku" więcej ludzi gra, bo nie działają hamulce, typu "rozsądek i trzeźwość myślenia"
Może jednak nie mam racji, kto to wie???

Pasko dobry pomysl z tymi emotkami

Z Albinlotto sie zgodze ze wygranie wiekszej ilosci graniczy z cudem z rico tez zwlaszcza z przed ostatnimi linijkami tekstu.

jedno nie ulega wątpliwości,,,,piwo staje się w takich lokalach dużo droższe i smakuje chyba bardziej "gorzko!"
czy mam rację????

czy mam rację????

Nie wiem, czy ta technika przynosi efekty??
Kiedyś przy mnie Pan kolektor puszczał "piątki" na ch/tr z maksymalnie możliwie późnym terminie (kilka sekund) i niestety prawie wszystkie były przegrane!!!!
ale dlaczego puszczał??? czyżby ktoś wcześniej coś "ustrzelił", trafił, tego nie powiedział!
Kiedyś przy mnie Pan kolektor puszczał "piątki" na ch/tr z maksymalnie możliwie późnym terminie (kilka sekund) i niestety prawie wszystkie były przegrane!!!!
ale dlaczego puszczał??? czyżby ktoś wcześniej coś "ustrzelił", trafił, tego nie powiedział!
dwa razy 6/7 się udało. nie mówiąc o sytuacjach gdzie nie wysłałam swoich kuponów tylko ch/t i przepadło 7/8 i 5/5 kilkakrotnie
news na stronie keno zatrzymal sie chyba wraz z wiekszymi wygranymi czyli 31 grudnia

jeszcze 10 sek
start
ja trawil kilka 8/10 i 7/10 kilka trojek w dyzym przez 16 lat grania
w expresie i tsn nigdy nic nie wygralem

w expresie i tsn nigdy nic nie wygralemja wygrał wielkie gów.. ja zaraz wyżucić z nerw komputer przez okno ja być bardzo zdenerwowany ja mieć tego dosyć!
to moje szczescie toby jasna krew zalała juz od tygodnia nie moge wygrać w mm nawet 2 zł.
no to przybij piątkę ja tak samo

stary,gram codzien od tygodnia nic w zadnej grze,w losie tylko 1 złotowka no ile mozna
czasami szczęście sprzyja
/czasami nie
nic się nie da poradzić brak szczęścia jest okropny ja też cały czas dofinansowuje totalizatora i zadaję sobie pytanie ile można ale wiem że kiedyś wygram
/czasami nie
nic się nie da poradzić brak szczęścia jest okropny ja też cały czas dofinansowuje totalizatora i zadaję sobie pytanie ile można ale wiem że kiedyś wygram
i tyle wygrałem 4 zł a postawilem za 10 zł. Jak na pierwszys raz w MM to i tak niezle
jutro o 14 możecie typować liczbę 21 wpadnie na 100%
ja tez wiem ze kiedys wygram ale ile mam przegrac wczesniej to tylko jeden 

no też prawda ale jak wygrywasz jakieś 700 zł to cię nie obchodzi ile przegrałaś/eś wcześniej tylko patrzysz na wygraną

jak kiedys [5 lat temu] wygralem 6 na 7 w mm to wszyscy gadali"stary ale masz szczescie,musisz grać nie marnuj farta,stare babcie namawialy modl sie o jeszcze..5 lat minelo i jest cisza w temacie wygrywania juz nawet nie wiem jaki odglos wydaje maszyna gdy drukuje kartke z wygrana np.2 zł.znam tylko jeden dzwie pip.
Kathy>>> dla mnie keno to oszustwo komputer przez te 4 minuty zdąży już ustawić liczby i jeszcze dodaje te 10 sekund podczas kiedy powinno już być losowanie dla mnie to oszustwo i tyle nikt w to prawie tam nie gra,ta gra też strasznie wciąga naprawde nie warto ile wygrałaś szczerze w keno a ile straciłaś? ja wygrałem 33 złote miałem4/4 ale przegrałem puźniej 50 zł i zrezygnowałem z głupiej gry.
ile wtedy było płatne 6/7?
a chyba 100 zł.a gadali tak jakbym wygral conajmniej 1000 jest to najlepszy dowód jak ludzie slysza i widza wieksze wygrane.
I prosze tabela wygranych z dzisiejszego losowania to kpiny w bialy dzien zeby na cala polske nikt nie wytypowal 7/7 a tylko jest 9 wygranych 5/5.
ja jeszcze jako nieletni śmigałem do kolektury po zdrapki zawsze grałem 10 lat miałem i wygrałem w zdrapce nie pamiętam jakiej trzeba było znaleźć 3 takie same symbole i wygrałem 10 zł a w krzyżówce niedawno 20 zł zdrapki są fajne przynajmniej trochę podrapiesz a nie np w keno odrazu przegrasz
lotek to oszustwo! a było 6/6?
( tak mi się wydaje )
zdrapki to tez fajna zagadka na cala paczke losow np.100 dajmy krzyzowka jest tylko jedna wygrana 20 zł ze dwie lub jedna po 10 zł i reszta to 3 i 6..no chyba ze jest ukryta stowa wtedy drobnicy jest malo
nie przegrałam w keno więcej niż wygrałam, bo jeden kupon wysyłam na 5 skreśleń i prawie zawsze mam 3 to wysyłam za 4 a wraca 5 więc 1 do przodu 

Moje największe wygrane to lata temu 9/10 w multi (to na studiach). Gdy wróciłem do gry, to udało się trafić 8/10. W maju 2010 7/10 z plusem, z niezłą stawką. W dużym dwa razy piątka. Najsłabiej mini i TSN. Gram dość systematycznie od 2007 r.
ci w kolekturze zawsze pykają tym laserkiem i wiedzą gdzie jest jaka wygrana a 100 zł albo 200 to dziady schowają"pod podłogę" 

mnie sie wydaje ze lepszy byl sposob losowania poprzedni niz ten co jest teraz.
wiem przecierz i ten kod pikają i już wiedzą jaka jest wygrana ja w krzyżówce wtedy co wygrałem 20 zł to nie skumałem do końca zasad tylko zdrapywałem słowa a nie wiedziałem że jedna litera może posłużyć pare razy w wyrazie wyszło mi że wygrałem 6 czy tam 10 zł A TU CO??? a tu 20 zł pikneli laserkiem i wiedzieli ile wygrałem!
tak samo jak nikogo nie ma pykają kod i najwiękrze wygrane chowają tak przypuszczam ale jak tam naprawdę jest to niewiem
niestety, ale jest tak jak jest i budowa stadionu musi się odbywać, również kosztem graczy
za to za pare lat usiądą na stadionie i powiedzą to "krzesełko to za moje", ale za bilet i tak dodatkowo zapłacą.....jako bonus!!!!!!
Kathy ty jesteś farciara, bo wiecej dostajesz niż dajesz!!!
i to cię wyróżnia z tej "szarej masy pozostałych żuczków"

za to za pare lat usiądą na stadionie i powiedzą to "krzesełko to za moje", ale za bilet i tak dodatkowo zapłacą.....jako bonus!!!!!!
Kathy ty jesteś farciara, bo wiecej dostajesz niż dajesz!!!
i to cię wyróżnia z tej "szarej masy pozostałych żuczków"

nie,pod warstwa ktora scierasz jest 4-cyfrowy kod ktory wprowadzaja kolektor guzik wie bez zrapania.
pamietaj ze wygrane zawsze [niezawsze] identyfikuja 3 takie same literki np. V V V albo X X X lub N N N .
pamietaj ze wygrane zawsze [niezawsze] identyfikuja 3 takie same literki np. V V V albo X X X lub N N N .Osiem
wszystkim
A ja sobie nabyłem norweskiego trolla, wiecie, co może jeść norweski troll ?
A jak źle, tymi swoimi oczyskami zdrapkę prześwietla, to go
NIE KARMIĘ
wszystkim
A ja sobie nabyłem norweskiego trolla, wiecie, co może jeść norweski troll ?
A jak źle, tymi swoimi oczyskami zdrapkę prześwietla, to go
NIE KARMIĘ
dobra. Gratuluję madzia77
Kathy: być może gadam głupoty ale bez przesady tego nie wiem kto ma rację nie ma co dyskutować
Mariucha: i właśnie o tym mówię że przed zdrapaniem przez kogoś zdrapki już sprawdzają ile gdzie jest wygranej i czy wogóle jest. ok ja lecę na słońce nie chcę mi się marnować sobie życia przed komputerem
YO WSZYSTKIM
Kathy: być może gadam głupoty ale bez przesady tego nie wiem kto ma rację nie ma co dyskutować
Mariucha: i właśnie o tym mówię że przed zdrapaniem przez kogoś zdrapki już sprawdzają ile gdzie jest wygranej i czy wogóle jest. ok ja lecę na słońce nie chcę mi się marnować sobie życia przed komputerem
YO WSZYSTKIMDzień doberek wszystkim 
co tam CHWILOWE niepowodzenia,
jak mamy słoneczko tak piękne...
Wieczornego trafiania życzę

co tam CHWILOWE niepowodzenia,
jak mamy słoneczko tak piękne...
Wieczornego trafiania życzę

Te losowania to wielkie oszustwo.
Są maszyny np. do chipsów, kamera kontroluje przenośnik z tysiącami tych płatków i potrafi wychwycić uszkodzony, którego idealnie wywali precyzyjnym zdmuchnięciem.
Tak samo i tu jest w dodatku w każdej kulce jest taki cip-transponder, więc technicznie jest bardzo proste wylosowanie takich liczb aby coś tam co jakiś czas niektórzy wygrali.
Na nic wysyłanie w ostatniej sekundzie.
Dodatkowo robią takie fajne układy, powtórki kulek itp które pięknie widac na mapach, obserwacja tych map daje jakieś tam pare złotych i wydaje sie że wciąż jest blisko, ale to tylko aby wpędzić frajerów takich jak ja w otchłań hazardu
Jeszcze rok wstecz szło co jakiś czas coś wygrać ale obecnie jest niemozliwe I tyle.
Płacmy więc dalej oszustowi podatek od marzeń.
Są maszyny np. do chipsów, kamera kontroluje przenośnik z tysiącami tych płatków i potrafi wychwycić uszkodzony, którego idealnie wywali precyzyjnym zdmuchnięciem.
Tak samo i tu jest w dodatku w każdej kulce jest taki cip-transponder, więc technicznie jest bardzo proste wylosowanie takich liczb aby coś tam co jakiś czas niektórzy wygrali.
Na nic wysyłanie w ostatniej sekundzie.
Dodatkowo robią takie fajne układy, powtórki kulek itp które pięknie widac na mapach, obserwacja tych map daje jakieś tam pare złotych i wydaje sie że wciąż jest blisko, ale to tylko aby wpędzić frajerów takich jak ja w otchłań hazardu
Jeszcze rok wstecz szło co jakiś czas coś wygrać ale obecnie jest niemozliwe I tyle.
Płacmy więc dalej oszustowi podatek od marzeń.
Witam Wszystkich !
Czy ktoś z forum może sprawdzić w historii losowań czy powtórki liczb takie jakie były w w 2-óch ostatnich losowaniach kiedyś się zdarzyly tzn.:
dziś o 14-tej weszly 5/6 powtórek podwójnego wylotu z losowania wczorajszego o 22,15.
tj................2,20,30,33 48,67...........weszło 2,20,33,48,67 ...!!!
nie weszła tylko 30..tj. 5/6 co jest EWENEMENTEM !!!!!!!!!!!
Jeżeli ktoś ma możliwośc sprawdzenia powtórek podwójnego wylotu na trzecie kolejne losowanie ??????????
Czy zdarzały się takie losowania 5/6 lub nawet 4/4 ????????
Z góry dziękuje !!!!!!!!!!!!!!

Czy ktoś z forum może sprawdzić w historii losowań czy powtórki liczb takie jakie były w w 2-óch ostatnich losowaniach kiedyś się zdarzyly tzn.:
dziś o 14-tej weszly 5/6 powtórek podwójnego wylotu z losowania wczorajszego o 22,15.
tj................2,20,30,33 48,67...........weszło 2,20,33,48,67 ...!!!
nie weszła tylko 30..tj. 5/6 co jest EWENEMENTEM !!!!!!!!!!!
Jeżeli ktoś ma możliwośc sprawdzenia powtórek podwójnego wylotu na trzecie kolejne losowanie ??????????
Czy zdarzały się takie losowania 5/6 lub nawet 4/4 ????????
Z góry dziękuje !!!!!!!!!!!!!!

Wiat pawell
a mógłbyś nieco konkretniej opisać twój sposób?
pozdr
a mógłbyś nieco konkretniej opisać twój sposób?
pozdr