Wpisy 121 283 – 121 382
28 czerwca 2010 00:01 → 28 czerwca 2010 13:33, 100 wpisów
Witam ponownie.. .
neptun
zmarszczek? nie....
to pewnie skutki poznańskiej przesiadki
albo kolonistów(tek)
zmarszczek? nie....
to pewnie skutki poznańskiej przesiadki
albo kolonistów(tek)
"Morza szum, ptaków śpiew... ."
A może by tak zaśpiewać- Mydełko Fa". ???
Kathy- mieszkasz nad morzem więc- " Jeszcze się tam żagiel bieli".. .
Wędrowca netowy...mi od wczoraj to w głowie siedzi:
"Noc, godzina szarej samotności
W oku łza, tak błyszczy blaskiem bez radości
Ktoś jest sam, pogrąża życie w bezsenności
Toczysz wojny z wiatrakami.
Siłą wiatr jest, ciosem ogień
Nie ma miejsca tu dla ciebie
Jesteś tylko na uwięzi, na uwięzi, na uwięzi, na uwięzi"
"Noc, godzina szarej samotności
W oku łza, tak błyszczy blaskiem bez radości
Ktoś jest sam, pogrąża życie w bezsenności
Toczysz wojny z wiatrakami.
Siłą wiatr jest, ciosem ogień
Nie ma miejsca tu dla ciebie
Jesteś tylko na uwięzi, na uwięzi, na uwięzi, na uwięzi"
Kathy-??? Gdzie zniknęła Twoja radość? :(
musiała się ukryć na chwilę, ale powoli wraca... kathy nie z tych co się poddaje 

Buenas noches, pacĂfica noche, Kathy sonrisa que ver sólo va a mejorar maĂąana
Kathy. Dobranoc miłych snów.
Kathy.
"A bywa tak i tak
nie zawsze szczęście się w życiu ma...".
"A bywa tak i tak
nie zawsze szczęście się w życiu ma...".
Test.. .
Witam wszystkich.
Witam wszystkich 

Kathy.. .
" Tak żyć, żyć, by coś zostało z tych dni, dni
kiedy się miało w ramionach cały świat...".
" Tak żyć, żyć, by coś zostało z tych dni, dni
kiedy się miało w ramionach cały świat...".
Idę zagrać:
3,12,14,27,37,40,54,62,68,75
3,6,9,10,12,22,49,55,58,59

3,12,14,27,37,40,54,62,68,75
3,6,9,10,12,22,49,55,58,59

Hey yo,jak tam ktoś coś trafił w realu jakieś5/5 może 10/10

Witam wszystkich gorąco i serdecznie.Taka piątka liczb, po umyśle się przewija:3,7,14,21,28.Może coś, z tego wejdzie.

Madzia77.Co tam u Ciebie ,jak samopoczucie.Podzielasz moje zdanie,że Niemcy z Hiszpanią zagrają w finale MŚ 2010.
dla Ciebie
dla Ciebie
sam9 >>> trudno wyczuć kto z kim jak i gdzie 
ale pewne jest,że Niemcy to potęga jednak
ps. dzisiaj poszło sam9 co miało pójść
pozdrawiam

ale pewne jest,że Niemcy to potęga jednak

ps. dzisiaj poszło sam9 co miało pójść

pozdrawiam
Gratuluję!!
a czy są gdzieś statystyki odnośnie wygranych?
Bo wydaje mi się, ze tam dychy powinny częściej padać niż MM,
tam jest "tylko" 70 liczb
a czy są gdzieś statystyki odnośnie wygranych?
Bo wydaje mi się, ze tam dychy powinny częściej padać niż MM,
tam jest "tylko" 70 liczb

witam
w keno dwa razy trafiłem 5/5.......na chybił trafił
w keno dwa razy trafiłem 5/5.......na chybił trafił

na stronie keno cos tam pisza o wygranych ale ostatnia aktualizacja była chyba w grudniu,czyli zadnych newsów.
No, pięknie, czyli siedem stówek do "przodu"
Kiedyś Pasko obiecywał, ze zamieści coś o KENO (statystyki, tabele, itp.) Chyba jednak zrezygnował na rzecz JOKERA, a szkoda!
Kiedyś Pasko obiecywał, ze zamieści coś o KENO (statystyki, tabele, itp.) Chyba jednak zrezygnował na rzecz JOKERA, a szkoda!

za 5/5 w keno płaca 120 zł.tylko tyle niestety.....szkoda ze stawki wtedy nie podniosłem,ale kto wiedział ze wygram he he

rico...dziennie jest ponad 170 losowań!!! masz szanse grając np. w danej godzinie tymi samymi cyframi bo jak zaczynają "chodzić" to lubią się powtarzać, ale najpierw godziny obserwacji 

a z tym keno to Pasko by miał chyba za duzo pracy,troche by tego było,bo losowanie w sumie jest co piec minut...
dokładnie,liczby sie bardzo czesto powtarzaja,jedna liczba potrafi pasc nawet 10 losowań z rzedu,ale zwykle gdy juz po obserwacji sie gra na te liczby to dziwnym trafem przestaja byc losowane...

Rozumiem, czyli nic się praktycznie nie da zrobić, aby coś sensownie "wykumarzyć"
Trudno uchchca, nie dość, że wygrana 6 razy mniejsza to jeszcze gra "owiana tajemnicą" co? kto? ile? kiedy?
Myślę, że teraz kolejek niema???
Jak były na początku, kiedy ludzie godzinami siedzieli przy stolikach!!
Pozdro dzięki!
Trudno uchchca, nie dość, że wygrana 6 razy mniejsza to jeszcze gra "owiana tajemnicą" co? kto? ile? kiedy?
Myślę, że teraz kolejek niema???
Jak były na początku, kiedy ludzie godzinami siedzieli przy stolikach!!
Pozdro dzięki!

ja niedawno wyslalem kenko na 9 liczb trafilem tylko 1 liczbe poniewaz komp wylosowal liczby od 19 do 28 po kolei

ja mam takie szczescie ze ostatnio miałem 0/10 i za to wygrałem 4 złote he he...
dokładnie,kolejek nie ma. a jeden gosciu kiedys mi w kolekturze powiedział...NIE GRAJ W TO IDIOTO,BO PIENIADZE RZUCASZ W BŁOTO.ale człowiek musi miec chociaz marzenia

zapewne tak,bo gosciu był grubo po 60 i pewnie pół zycia grał.ichyba w koncu zrezygnował...a ja,dalej walcze

czyli, ludzie podejrzewają, że komputer "wyrzuca" liczby niekoniecznie losowo??
Jak to rozumieć, bo dajmy sobie takie założenie:
Jeśli potrafi na sekundy przed zamknięciem systemu zanalizować milion kombinacji!, to wygeneruje nie te które puściliśmy.np 100 razy jednakowe dziesiątki!
Pozdr
Jak to rozumieć, bo dajmy sobie takie założenie:
Jeśli potrafi na sekundy przed zamknięciem systemu zanalizować milion kombinacji!, to wygeneruje nie te które puściliśmy.np 100 razy jednakowe dziesiątki!
Pozdr
Witam.Z pochmurnego,dusznego i parnego Krakowa podaje liczby do gry MM.Oto one:21,80,31,53,61,44,25,16,28,68.Mam nadzieje że coś trafie.Co do meczy to BRAZYLIA - CHILE typ 1 i modlić się będę by to wyszło,bo to pewniak,a ja trochę na to postawiłem,i serducho będzie szaleć.MAG..ja podejrzewam Cię o współprace z obcym wywiadem.Piszesz informacje dla obcego wywiadu w języku "hula gula"ludu który znajduje sie w głębokim dorzeczu Amazonii tylko znajomi HIOPCIA czyli bałwan i inni doradcy to rozumieją co zostało napisane.Pozdrawiam wszystkich serdecznie,życząc wysokich wygranych i trafnych typów.Miłego, wesołego i podniecającego dnia życzę.
Tak,tak przeciez jak sie przegrywa to potem z zemsty odsuwa sie i namawia innych by tez zrezygnowali.
rico>>>tylko pamietaj ze nie wszedzie ludzie graja co piec minut
dla mnie ostatecznym powodem przestania grania w lotto jest podwyzka z 2 zl na 3 zl .
nie wierze w to dla prawdziwego milosnika zawsze pozostaje mm lub mini.

prawda jest taka ze wygranie wiekszej ilosci pieniedzy to graniczy z cudem

To jeszcze nie powód, ponieważ za to są wyższe wygrane i większa ilość kasy idzie na kumulacje!!!!!!!
Problem to czy oni nie żerują jak w przypadku KENO na naiwności ludzi?/
Z tego co wiem większość automatów jest w barach i przy "piwku" więcej ludzi gra, bo nie działają hamulce, typu "rozsądek i trzeźwość myślenia"
Może jednak nie mam racji, kto to wie???
Problem to czy oni nie żerują jak w przypadku KENO na naiwności ludzi?/
Z tego co wiem większość automatów jest w barach i przy "piwku" więcej ludzi gra, bo nie działają hamulce, typu "rozsądek i trzeźwość myślenia"
Może jednak nie mam racji, kto to wie???

Pasko dobry pomysl z tymi emotkami

Z Albinlotto sie zgodze ze wygranie wiekszej ilosci graniczy z cudem z rico tez zwlaszcza z przed ostatnimi linijkami tekstu.

jedno nie ulega wątpliwości,,,,piwo staje się w takich lokalach dużo droższe i smakuje chyba bardziej "gorzko!"
czy mam rację????

czy mam rację????