Wpisy 1 210 560 – 1 210 659
5 listopada 2012 21:36 → 5 listopada 2012 21:57, 100 wpisów
fortuna ..nie wiem co Ty tam czytasz ale musiało Ci niezłego stracha napędzić
max....
zloty...tu tylko dwie na kasę leca ale aktualnie nie ma ich na czacie
Lila Ja poprostu posiadam wiedze, a uczyłam się i poznawałam niebo 18 lat.
Fortunata po co sięgać do gwiazd lub planet skoro rumpolodzy odczytują z kobiecej pupy a cyckolodzy zagladają do piersi:
lo jery Hipociulko przepraszam..jak moglam to przeoczyc?..soreczki..uwielbiam Twe teksty ..uwielbiam "wsio co bazgrolisz Tu"..Jestes hmm..lubie Cie moooocno..oo wlasnie tak..i juz,..
No cóż ludzie mają różne pasje, Ja akurat taką, i uwież mi że miałam ku temu powody aby zainteresować się czymś co jest trudne do zrozumienia.
FORTUNA, a jaki to ma zwiazek z "mafią" o ktorej wspomnialas? najpierw chyba trzebaby było wygrac chyba?
liluchna
fortunata...rozumiem że niebo i jego tajemnice zgłębiłaś już do końca,teraz pozostaje Tobie wyprawa w głąb ziemi
Złoty SUPER WŁAŚNIE NAM KOBIERTOM O TO CHODZI , ALE POWIEM ci ŻE MAŁO JEST facetów CO POTRAFIĄ WYSŁAĆ KOBIETE DO NIEBA !!!!
SUPER TO MI SIĘ PODOBA.
SUPER TO MI SIĘ PODOBA.
Pasko spisuj te texty a jak sie zbierze tak na ksiazke to opublikujesz i sie cos zarobi
ja jutro zmieniam karte..wiecie ze znow dostalam od nich 3 wiadomosci.....nie odbieram bo kazdy odbior kosztuje mnie 5 zl. normalnie szok..
likwiduje jutro ten nr tel..
Lilus podam Tobie tzn.zakrece nowym..nie wytrzymam z tym co mam tu..jaka nachalnosc..
likwiduje jutro ten nr tel..
Lilus podam Tobie tzn.zakrece nowym..nie wytrzymam z tym co mam tu..jaka nachalnosc..
Tabelka wygranych dzisiaj z 14:00 - takich marnych wyników jeszcze nie widziałem, 1 osoba 6/6 i 8 osob 5/5
" ALE POWIEM ci ŻE MAŁO JEST facetów CO POTRAFIĄ WYSŁAĆ KOBIETE DO NIEBA !!!!"
Oj zdarza,zdarza.A mało o takich w kronikach kryminalnych się czyta?
a czy akurat do nieba trafi to już sprawa jej win i zasług .
Oj zdarza,zdarza.A mało o takich w kronikach kryminalnych się czyta?
a czy akurat do nieba trafi to już sprawa jej win i zasług .
No cóż Lilu ostatnio troche choruje więc pomyślałam że może mój mąż tęskni za mną który już tam poszedłi grzeje mi łóżko wieczności.
Hipciu..ja to tak wywnioskowalam z Twych wypowiedzi ze raczej..hmm chyba wolicz kobity..baloniaste..
no co..tak chyba cusik mowilws o dekoldach..hmm to wolisz duze czy male?
no co..tak chyba cusik mowilws o dekoldach..hmm to wolisz duze czy male?
Jeśli TS na 20-25 tys kuponów MULTI an 5 czy 6 skreśleń, "DAJE" wygrać tylko 10-20 osobom, to niech nie oczekuje dobrych wyników finansowych
Witam wszystkich przed losowaniem
Nie zdążyłam zatypowac, ale czuję, że rządzic będą końcówki 0-3-5-2-7-6-9
Nie zdążyłam zatypowac, ale czuję, że rządzic będą końcówki 0-3-5-2-7-6-9
Fortunata po drugiej stronie nie ma już męzów i żon wszyscy sa jak aniołowie ubrani na biało,maja po parze skrzydeł i muszą śpiewać psalmy:
A teraz gatunek męski jest osłabiony i muszą reklamować w telewizji środki na płatencję:wszystko musi być w pionie: