Wpisy 1 210 438 – 1 210 537
5 listopada 2012 21:17 → 5 listopada 2012 21:32, 100 wpisów
fortunata55 może teraz wysypie się już z tego worka mam jeden zakład lotto już wysyłam 14 lat czas na te liczby ostatnio były po dwie
Pasko wszystko na to wskazuje że tak będzie.
Najlepiej zajrzeć kolektorce w dekolt i wyczytać liczby zamiast korzystać z porad wróżek:
Te kumulacje tylko mnie rozpraszają i psują mi harmonogram gry.
Bo pazerność każe inwestować te miliony.A i tak dupa z tego będzie.
Bo pazerność każe inwestować te miliony.A i tak dupa z tego będzie.
michellex..nie lubię jak ktoś w c***a gra i o drogę pyta i próbuje kogoś naśladować
Już chyba ts musi magazynować worki z pieniążkami:ciekawe ile potrzeba ich na 50 000 000:a potem zarząd wącha pieniążki czy dobrze pachną:
Eryko na Wenus postaw czwartek,piatek i sobota.
Lilus..Deine Eheman sool mmmmlllaaa von mllllaaa...Jareczku buziaczki..und zehr viell danke..aber wie...tchiaaa...
:ponownie ostrzegam przed zdrapką kółko i krzyzyk:4nowe zdrapki i wszystkie pustaki:
56mln już było, w 2011, teraz mamy kolejny rok 2012, wiec kolejna mkasymalna kumulacja musi byc od Lotto, jak nie teraz we wtorek - to na swieta będzie rekordowa na 101%. W 2013 kolejny MAX.
sielaw co ty tu robisz?
Lottomat masz na pewno duże szanse na 6tke,bo wysyłasz dużo kuponów:
straciłem rachubę przy liczeniu flaszek -te integracje są strasznie...bolesne
michelexx
Powiem tak!!! Nie ma znaczenia jaka maszyna losuje , każde losowanie to siła kosmosu.Skoro BÓG stwozył wszechświat to ON to po coś zrobił.Wszystko jest tak idealnie zaplanowane i współgra ze sobą ze aż trudne do pojęcia,ale to jest już temat wyższych lotów.
fortunata55 mam liczby zapisane do 4 planet podasz kiedyś jeszcze do Marsa Merkurego Jowisz
a juz wołaja, bo opusciłem kolejkę...tratunkuuuuuuuu, co my właściwie pijemy?
bo odnoszenie wrazenie ze lotto chce dotrzymac slowa i te 80 pokazac swiatu
lila, chyba żartujesz, właśnie podali nowa statystyke zdawalności....0%. Pracujemy nad jej podtrzymaniem
Hipopotan nie odpowiada na przywitanie..to nie..dlatego mowie Wam nie warto tu nikogo pierwszego witac..jeden odpowie drugi nie..zreszta wbijam w to..