Wpisy 1 210 073 – 1 210 172
5 listopada 2012 17:26 → 5 listopada 2012 18:28, 100 wpisów
mała myszko...zrywamy z sielawem. nie akceptuja nas tu.a chcemy tu zostać
sielaw....ukamienują nas
jandzia...kazdy sobie sam definiuje wszystko dal jednego scznycel to chcab a dla drugiego kurczak...takze ...
kriss stroisz sobie żarty z homoseksualizmu wiec załoze sie ze nie jestes w 100% tolerancyjny
bedziemy męczennikami.
hmm..coz powiedziec?..bywaja rozne"odbicia w lustrze"to tak po mojemu kazdy z Nas jest inny..zarowno w sensie intelektualnym..kulturalnym..moze i zwiazkowym..itd.itp. osobiscie znam w de. ludzi ktorzy maja rozne zapotrzebowanie na zycie..zarowno kobiety jak i mezczyzni..mnie to osobiscie nie przeszkadza..liczy sie wartosc i kultura czlowieka..co robi prywatnie nie interesuje mnie..moze byc nawet....ale powinien wiedziec gdzie i jak sie zachowac....wiele ludzi sie ukrywa ze swoja..innoscia..ale coz nie ukryja tego..bo i po co..uwazam normalnosc- gdyz dla mnie zwiazek pomiedzy kobieta i mezczyzna jest wlasciwy-tak uwazam ja i odczuwam..ale ALE..niech kazdy robi to co uwaza..i niech tylko pozostanie..po prostu Czlowiekiem..
ulala...zaskoczenie .coś mądrego.
tu nie ma tolerancji http://www.youtube.com/watch?v=Ium2jGWdcGs&feature=related
qorwil....to wlasnie Dziki katolicki kraj.
to nie wina społeczeństwa a tych którzy żerują na ich naiwności agentura watykańska i jej jedynie słuszne zdanie
mala myszko....jak idzie mini? ostatnio 3/5 i 3/6 w realu
Ulala >>
zjawisko odmienności seksualnej (niestety) nabiera takich rozmiarow i ma tak silną progresję że chyba chciał-nie chciał trzeba się z tym jeśli nie godzić to przyzwyczajać.
Teraz w świecie tzw. artystów,celebrytow i im podobnych deklaracja swojej odmienności jest COOL.
No cóż świat się zmienia.Fakt.
Tylko dokąd zmierza?
zjawisko odmienności seksualnej (niestety) nabiera takich rozmiarow i ma tak silną progresję że chyba chciał-nie chciał trzeba się z tym jeśli nie godzić to przyzwyczajać.
Teraz w świecie tzw. artystów,celebrytow i im podobnych deklaracja swojej odmienności jest COOL.
No cóż świat się zmienia.Fakt.
Tylko dokąd zmierza?
mała myszk....polujemy na 5/5. ja juz nadałem
qorwil...nie pluje....ale chara !!!!!!!!!!!!!!!
zmiana ustroju w Polsce powinna wiązać się z całkowitą zmianą ludzi w sejmie
Monet ja naprawde nie mam nic do gejów ale te parady maja na celu tylko prowokacje
monet
TO co niektórzy nazywają nowoczesnością i chlubią sie z tego
jacy to są ...CULL....mnie przeraża
najchetniej zaszyła bym się.....chyba na pustelni i cieszyła się tym ze tego nie widzę
TO co niektórzy nazywają nowoczesnością i chlubią sie z tego
jacy to są ...CULL....mnie przeraża
najchetniej zaszyła bym się.....chyba na pustelni i cieszyła się tym ze tego nie widzę
mam 2 kolegów gejów i oni jakos nie czuja potrzeby obnoszenia sie ze swoja orientacja chociaz nie jest tak ze sie ukrtwaja
gaja ja sie nie spotkałam z Tym problem tak w oko-w oko
tu gdzie mieszkam nie widze tego
tu gdzie mieszkam nie widze tego
gaja...tak jest zycie są rózne ...
w małych miastach i wsiach to temat TABU.
Ja czulę że juz odebrałem lekcję tolerancji na tym czacie teraz proszą co poszanowanie moich wartości proponuję aby temat homoseksualizmu nie bł wiodącym jak ma to miejsce obecnie.
Myślę że Ci co tak walczą o poszanowanie praw mniejszości sex. będą i dla mnie jako osobo-jednostki równie tolerancyjni i wyrozumiali.
Bardzo dziękuję.
Myślę że Ci co tak walczą o poszanowanie praw mniejszości sex. będą i dla mnie jako osobo-jednostki równie tolerancyjni i wyrozumiali.
Bardzo dziękuję.
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20121105/TARNOBRZEG/121109824
ula z tych map takie liczby ze 'czapka leci'a co Tobie wychodzi
Monet..juz dzieci czuja sie nieswojo..w "swojej skorze"..duzo o tym jest w tv.zmieniaja plec lub mecza sie w tej innej skorupie..to jest na codzien w tv.dla mnie szok..ale naprawde..wypowiadal sie maly chlopczyk..ze chce byc dziewczyna i koniec..bawil sie lalakami ubieral itd. jak dziewczynka..mial 8 lat..wiec chyba problem jest gdzies indziej..moze niektorzy nabywaja..a inni rodza sie z tym czyms..innym..swiat jest rozny..roznisty..wazne aby sie dobrze zrozumiec..szanowac imiec odrobine tolerancji..
Ulala..co wysylasz na te..melony?..
moze sciagne cusik od Ciebie..
moze sciagne cusik od Ciebie..
teraz poczytam www oottoo TOLERANCJA..
-------
http://www.unic.un.org.pl/dyskryminacja/tolerancja-poszanowanie.php
----
i znikam...
-------
http://www.unic.un.org.pl/dyskryminacja/tolerancja-poszanowanie.php
----
i znikam...