Wpisy 1 209 864 – 1 209 963
5 listopada 2012 15:02 → 5 listopada 2012 16:56, 100 wpisów
Robal_36 ten plus w lotto to dobra sprawa 7 graczy po ostanim losowaniu tez tak pewnie uwaza dobrze ze wygrane sa gwarantowane
dobra Mpuchy..jak mowilam.."doskakuje"..ale lubie Was i..
slow jest brak....znow wychodze..aby powrocic..znow..taka jest kolej zycia..bay do wkrotce..jak zalapie "loddech"....moze zaraz bede..jak sie da..
slow jest brak....znow wychodze..aby powrocic..znow..taka jest kolej zycia..bay do wkrotce..jak zalapie "loddech"....moze zaraz bede..jak sie da..
agatkaa bardzo zadko
albinlotto
- z tego, co czytam - różnie można paCZeć
moim zdaniem
w pewien sposób - w końcu statystycznie w pewnym okresie - więcej szóstek padło niż bez
w pewien sposób obniża MI cenę ...
- z tego, co czytam - różnie można paCZeć
moim zdaniem
w pewien sposób - w końcu statystycznie w pewnym okresie - więcej szóstek padło niż bez
w pewien sposób obniża MI cenę ...
wiesiek77
Robal_36 jak w lotto bylo by 3mln tylko to na 7 osob mocno obniza wygrana a w lotto plus po 1 mln jest i to jest dobre
Dopiero wróciłam od szefostwa no i proszę jakie liczby
wiesiek77 witam też seredecznie inne osoby przybyłe w czasie mojej nieobecności. Niestety teraz tylko na chwilę bo muszę zaraz znikać.
czyli profilaktycznie od razu do wieczora
wiesiek77 witam też seredecznie inne osoby przybyłe w czasie mojej nieobecności. Niestety teraz tylko na chwilę bo muszę zaraz znikać.
czyli profilaktycznie od razu do wieczora
jeżeli puszcze 2/2 + i trafie parke ale bez + to mam wygrane 16zł? karwa bo sie troche pogubiłem
medea76
wiesiek77 tak
na jutro 1 zakłąd dl i mini w duuuuuuużej ilości jak na moje warunki,czyli za 10 zł
agatkaa
" Wszystkie liczby przed losowaniem sa dobre ale po losowaniu tylko te co zostaly wylosowane" (albinlotto)
" Wszystkie liczby przed losowaniem sa dobre ale po losowaniu tylko te co zostaly wylosowane" (albinlotto)
No i moją metodą wytypowałam 16 liczb niestety na aż 70 bo tylko 10 udało mi się wyeliminować.
Żegnam do wieczora
Żegnam do wieczora
medea76
agatkaa przed losowaniem to jest takie gadanie co wpadnie a co nie praktycznie bez sensu bo i tak dopiero po losowaniu wiadomo co wpadlo kazda liczba moze pasc
agatkaa na 14 cos mialas?
agatkaa to dobry wynik
agatka...zdradz jak to robisz....niby nie typujesz a cały czas wygrywasz?
TS w plecy 3,5mln zl na losowaniu lotto plus w sobote heheprzez to ze padlo 7 szostek
ulala w sobote sie udala,wczoraj mniej niz zero dzis o 14 to wiesz ja nie mam nic,zadnych programow patrze w mapy i tak
jak sie te liczby ukladaja /to wiem od Joci/ i tak robie licze
i czasami mnie diabli biora wylaczam komuter i sie czasami uda
i tyle.
jak sie te liczby ukladaja /to wiem od Joci/ i tak robie licze
i czasami mnie diabli biora wylaczam komuter i sie czasami uda
i tyle.
ulalajak pracowalam jeszcze w szkole to nasz kolega zawsze
wygrywal wiec na duzej przerwie idziemy do kolekt. zadna z nas
nie wygrala i byla przerwa do sierpnia br.
wygrywal wiec na duzej przerwie idziemy do kolekt. zadna z nas
nie wygrala i byla przerwa do sierpnia br.
a ja mieszkam w niemcach to 1/2 drogi do nieba
marek33 to naucz kota, moj kotek filipek nauczyl sie podawac
lapke na przewitanie
lapke na przewitanie
sielaw
sielaw
testuje go chyba...chce działający
ide ziemniaki odcedzic
ulala...dziekuje i wiem.....ale czumu szkoda???? bo nie rozumiem
ulala....szkda ze ty foto nie masz. ale nie ma co żałować . serwer by nie wytrzymał
za wasza odmienność mi was żal chłopaki
w tym co robicie nie ma przyszłości
w tym co robicie nie ma przyszłości
ulala....sielaw to uroczy facet....masz racje.ładny.
dla mnie rodzina to kobieta i facet
a para facet + facet nie ma przyszłości
a para facet + facet nie ma przyszłości
sielaw...ja tu dobrze rozumiiałem nie jest ciezkoo ..cyc tak mówiła ze jestes ładniejszy chłopak łobuzaki niz kobitaa.. i dobra znikam..
sielaw...Bozia nas tak stworzyła
a homofobia...to jest tylko wymysł w waszych głowach
a homofobia...to jest tylko wymysł w waszych głowach