Wpisy 1 209 460 – 1 209 559
5 listopada 2012 11:44 → 5 listopada 2012 13:15, 100 wpisów
Senna..chcialam Tobie tylko jeszcze powiedziec..ze lubie ogladac..Formel 1..
Robalku....dlaczego?..aa za bukieta dziekujeje....rowniez Meeega Wygranych zycze..
Robalku....dlaczego?..aa za bukieta dziekujeje....rowniez Meeega Wygranych zycze..
ulexxa
- bo chyba - tak mi się wydaje - nie ma na to procedury
- bo chyba - tak mi się wydaje - nie ma na to procedury
Monet..dlaczego?..czy pisze naprawde zle i niestosownie do tutejszego"srodowiska"?..czy o co chodzi?..hmm..lub cos innego jest?..napisz smialo bo moze tak samo jak ja..kazdy inny nie widzi swych..bledow w pisaniu TU..
aa za kwiatka dziekuje..
aa za kwiatka dziekuje..
Dobra nadrabiam zaległości towarzyskie nieuniknione jak się jest w pracy
Lila,ulexxa,islandorka
Lila,ulexxa,islandorka
teraz mam pauze ok. 30 min. ufff..
ale pozniej znow..to i tamto i jeszcze tamto..co bedzie to albo tamto..ahjej..
ale pozniej znow..to i tamto i jeszcze tamto..co bedzie to albo tamto..ahjej..
senna
Próbowałam już tej mojej metody w sobotę i wyszło na to, że końcówka 7 była pośród tych, które powinny paść. Niestety próba na jednym losowaniu no i przy braku większej ilości "bliźniaczych" losowań może świadczyć o zwykłym zbiegu okoliczności. Ale na pewno wyniki moich kombinacji do lotto podam do publicznej wiadomości czyt. Twojej
Próbowałam już tej mojej metody w sobotę i wyszło na to, że końcówka 7 była pośród tych, które powinny paść. Niestety próba na jednym losowaniu no i przy braku większej ilości "bliźniaczych" losowań może świadczyć o zwykłym zbiegu okoliczności. Ale na pewno wyniki moich kombinacji do lotto podam do publicznej wiadomości czyt. Twojej
Ulexxa.
Jedno pozdrowienie więcej,na pewno Cię ucieszy.
Jedno pozdrowienie więcej,na pewno Cię ucieszy.
ulexxa>> coś Ty taka drażliwa?
Rozśmieszył mnie podany powód usunięcia konta i Twoich wpisów.
Tylko tyle.
Rozśmieszył mnie podany powód usunięcia konta i Twoich wpisów.
Tylko tyle.
Ulexxa.Jestem już w domu.
Zapraszam wszystkich chetnych na webinar (prezentacja internetowa)w pon. i wtorki o godz.21,00 .Zadarmo ,dowiesz sie jak zarabiac .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://webinar.podstawybiznesu.pl/as1252
http://webinar.podstawybiznesu.pl/as1252
ulexxa
profil, konto - może zostać zbanowane, czy usunięte, po mocnych drakach i prośbach - widywałem takie sytuacje.... Natomiast trudniej, gorzej jeśli chodzi o
wpisy - choć i tu widziałem, że też były 'likwidowane' - niestety - też po ostrych "jazdach" ... Raczej jtu est tak, że ludzie po prostu "znikaja", może, miejmy nadzieję - nachapani ...
Ale wiesz co ? swoje wpisy, a przecież - nie ubliżające, nie uwłaczające, nie prowokujące itd itd i jeśli nie ma się użytkownik czego, co napisał wstydzi /a wczoraj 'ciśnienie' mi się podniosło i się bardzo poważnie nad takimi sprawami zastanawiałem/ to - moim zdaniem - wpisy "można zostawić" - dlatego w "", bo to są dość trudne sprawy - i o prawo własności i prawa autorskie zahaczają i tak dalej ...
profil, konto - może zostać zbanowane, czy usunięte, po mocnych drakach i prośbach - widywałem takie sytuacje.... Natomiast trudniej, gorzej jeśli chodzi o
wpisy - choć i tu widziałem, że też były 'likwidowane' - niestety - też po ostrych "jazdach" ... Raczej jtu est tak, że ludzie po prostu "znikaja", może, miejmy nadzieję - nachapani ...
Ale wiesz co ? swoje wpisy, a przecież - nie ubliżające, nie uwłaczające, nie prowokujące itd itd i jeśli nie ma się użytkownik czego, co napisał wstydzi /a wczoraj 'ciśnienie' mi się podniosło i się bardzo poważnie nad takimi sprawami zastanawiałem/ to - moim zdaniem - wpisy "można zostawić" - dlatego w "", bo to są dość trudne sprawy - i o prawo własności i prawa autorskie zahaczają i tak dalej ...
Zniknął mi "skype" w laptopie.Jaka może być tego przyczyna?Ktoś może wie?
Monet..ja nie jestem absolutnie nic "drazliwa"..chociaz chociaz..moze tu w domu..to tak..ale nie bede wiecej pisala o tym..musze to dac rade i..gut..
Medeo..aa wiesz coo?..ale mi narobilas smaka na kawke....prosze Wszystkim chetnie zaserwuje..wedle smaku....ja osobiscie..cappuccino stracciatella..
medea
dzięki, ja będę w rzeczywistości testował swoje liczby
a na jutro zagram na chybił może trafił
dzięki, ja będę w rzeczywistości testował swoje liczby
a na jutro zagram na chybił może trafił
ulexxa
ja oglądam każdy wyścig, jak coś więcej trafię to jadę na wyścig
ja oglądam każdy wyścig, jak coś więcej trafię to jadę na wyścig
ulexxa
ja to przede wszystkim na nikona foto zbieram ale coś wygrane nie chcą wpadać
ja to przede wszystkim na nikona foto zbieram ale coś wygrane nie chcą wpadać
Robalku..nie tyko wczoraj(przelecialam czat pobieznie)..zawsze powracaja te niemile sprawy..od kiedys..ehh
ze tez im sie wciaz chce wracac..i wracac..z tymi wciaz samymi sprawami..az sie nie chce czytac..tych samych i wciaz tych samych..obrazajacych wpisow..ale coz nie mamy na to wplywu..zreszta uwazam ze powinno sie od siebie zaczac..kazdy popelnia bledy..nikt nie jest nieomylny..jestesmy tu wiec..cieszmy sie i smiejmy troszke..a nie tylko zwady co niektorzy szukaja..po co? pytam sie poco???..zycie samo dostarcza nam bolu i trosk..wiec po coz wiecej jeszcze..ehhhhhh
ze tez im sie wciaz chce wracac..i wracac..z tymi wciaz samymi sprawami..az sie nie chce czytac..tych samych i wciaz tych samych..obrazajacych wpisow..ale coz nie mamy na to wplywu..zreszta uwazam ze powinno sie od siebie zaczac..kazdy popelnia bledy..nikt nie jest nieomylny..jestesmy tu wiec..cieszmy sie i smiejmy troszke..a nie tylko zwady co niektorzy szukaja..po co? pytam sie poco???..zycie samo dostarcza nam bolu i trosk..wiec po coz wiecej jeszcze..ehhhhhh
ale farmazony....gadajcie co dzis wleci w MM.
21,22 do powtórki
21,22 do powtórki
16,66 tez możliwe jest
Senna..kupuje w kauflandzie..opakowanie 500 gr. jest z wiorkami czarnej czekolady....jak to sie mowi..palce lizac..dosladzac nie trzeba..ma cukier w sobie..
21,22,16,66....taka czwórka wlatuje
mam dziwne przeczucie.
naturalnie nie Ciebie Robalku mialam na mysli..tylko tych co wciaz powracaja z..przestwoszy..jak oni/one..to robia?..
ze ten nieziemski powrot..zawsze IM..sie udaje???..ciekawe nie?..
ze ten nieziemski powrot..zawsze IM..sie udaje???..ciekawe nie?..
aha....i 5 wysoce prawdopdobna
ulexxa
A teraz to Ty mi narobiłaś smaka bo skazana na biurową czarną
A teraz to Ty mi narobiłaś smaka bo skazana na biurową czarną
U mnie z racji pogoday za oknem listopadowy dzień zadumy i melancholii i tak mi się przypomniał podesłany kiedyś przez znajomego tekst z Diuny Herberta niby fantastyka a jakie życiowe :
Nie wolno się bać, strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic.
Jestem tylko ja.
Nie wolno się bać, strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic.
Jestem tylko ja.
Lilus..jak dobrze ze Jestes..
wiesz ze jak tu przyszlam to nie bylo prawie nikogo..bylam ..ale pozniej odezwali sie "fajowi nasi ludzienki"
juz zwatpilam ze ktokolwiek sie do mnie odezwie..
wiesz ze jak tu przyszlam to nie bylo prawie nikogo..bylam ..ale pozniej odezwali sie "fajowi nasi ludzienki"
juz zwatpilam ze ktokolwiek sie do mnie odezwie..
Lilusku..teraz bede tu przychodzic..ale z przerwami..bo musze.. conieco juz robic wiesz o co chodzi..ale bebe bede..naprawde..slonce moje..wiec nie gniewaj sie..bede miala ciut dluzsze pauzy..mmmllaaa
ulexxa >>> czy takie?
http://allegro.pl/ShowItem2.php/itemNotFound/?item=2350847622&title=kruger-cappuccino-stracciatella-z-wiorkami-czekol
http://allegro.pl/ShowItem2.php/itemNotFound/?item=2350847622&title=kruger-cappuccino-stracciatella-z-wiorkami-czekol
liluchna
sielawka mego nie ma....na zakupkach
sielawka mego nie ma....na zakupkach
medea
A tu przepis:
Sernik stracciatella ( z czekoladą )
http://www.youtube.com/watch?v=DTYMthYOYOQ
Sernik stracciatella ( z czekoladą )
http://www.youtube.com/watch?v=DTYMthYOYOQ
Lilus..chodzi mi o teraz(dzis-czas)..teraz musze wiesz co zrobic, wiele..dlatego bede doskokowo kochanie..o tak mi chodzi..
senna...pytałeś wyżej czy na chybił się puszczę.Nie,coś sama pokombinuję w DL
lila....ponoć jest juz kupiony
ale na razie jest w fazie testów
ale na razie jest w fazie testów
Edi....nie zadna z tych..ale mysle ze sa zapewne podobne..nie wiem wiec nie powiem Tobie jak jest..
przetestuje i jak bedzie git...to kupi nowy. stać go. OJRO zarabia
lila
ja 1 zakład wytypowałem, a drugi chyba na chybił może trafił bo dawno nie grałem
ja 1 zakład wytypowałem, a drugi chyba na chybił może trafił bo dawno nie grałem
kriss...w Polsce można więcej zarobić jak Ey w tych szkopach te wasze ojro
lila...powiedz to paru milionom polaków.
medea jesteś czy znów sie zmyłas???
kriss
w niemczech tez lepiej zarabiałem, ale kiepska prace miałem
w niemczech tez lepiej zarabiałem, ale kiepska prace miałem
edi8
Bądźże człowiekiem i nie torturuj siedzących w biurze
islandorka
Ja cały czas jestem niestety dzisiaj pierwszy dzień po urlopie więc istne urwanie parasola
Bądźże człowiekiem i nie torturuj siedzących w biurze
islandorka
Ja cały czas jestem niestety dzisiaj pierwszy dzień po urlopie więc istne urwanie parasola
kochaniutka medeus chciałam sie spytac czy cos kumasz z naszego systemiku???
lila
za tą kasę i z moim wykształceniem to juz dawno powinienem się zwolnic w tej roboty i wyspy wyjechać
za tą kasę i z moim wykształceniem to juz dawno powinienem się zwolnic w tej roboty i wyspy wyjechać
kond1
Muszę ci się przyznać, że twórczo rozwinęłam wspominaną przez ciebie w listach metodę związaną z kinami i w połączeniu z astrologią zachodnią wstępne próby są zachęcające. Niestety dopiero od trzech dni badam sprawę więc pożyjemy zobaczymy (vide temat na forum założony przeze mnie)
Muszę ci się przyznać, że twórczo rozwinęłam wspominaną przez ciebie w listach metodę związaną z kinami i w połączeniu z astrologią zachodnią wstępne próby są zachęcające. Niestety dopiero od trzech dni badam sprawę więc pożyjemy zobaczymy (vide temat na forum założony przeze mnie)
Mirnam....piekne grzybobranko..u Ciebie na profilu..ajajaj mniam..
islandorka
Powiem tak, czytałam to już z kilkanaście razy a nawet próbowałam rozpisywać według instrukcji i jak głupia byłam tak zostałam jak te wskazówki wykorzystać w realu
Powiem tak, czytałam to już z kilkanaście razy a nawet próbowałam rozpisywać według instrukcji i jak głupia byłam tak zostałam jak te wskazówki wykorzystać w realu
medea ...
medea to tak jak ja...
lila
nie bo po pierwsze pomysłu nie mam.
po drugie za dużo biurokracji i opłat na zusy i inne...
nie bo po pierwsze pomysłu nie mam.
po drugie za dużo biurokracji i opłat na zusy i inne...
kiepsko chopina tłumaczy...