Wpisy 1 209 092 – 1 209 191
5 listopada 2012 01:11 → 5 listopada 2012 01:54, 100 wpisów
no ***a jakbym zareagowal ... no to moze mogli pomyslec zanim zaczeli mi wrzuty robic i grozic ?
gonzaga, a nie wygdaje ci sie , ze shock z lottomatem maja wiele wspólnego
dobra nie wnikam, bo nie sledze chatu 24/h ale widocznie cos musiało byc na rzeczy, ze jest jak jest
to jest normalne ze mnie tu od klonow wyzywaja
siedzialem tu na nicku niespisujliczbodemnie pamietasz ?
siedzialem tu na nicku niespisujliczbodemnie pamietasz ?
nie szukam, jakbym szukała to z Toba bym juz dawno miała na pienkupoprostu chciałam pogadac o kilku sprawach co nie da sie przeoczyc
raz ze ze wzgledu na siostre
a dwa ze czasami ludzie na myjni moga cos chciec albo dostawa przyjedzie z czesciami do sklepu
a dwa ze czasami ludzie na myjni moga cos chciec albo dostawa przyjedzie z czesciami do sklepu
nie wiem czy tu jeszcze zaglada bo mi nic na ten temat nie wiadomo
on teraz siedzi za granica to myslisz ze dzwonie do niego i mowie wiesz co szok Lila mnie zbluzgala
ok., jemu na ch..., a ty za niego problemy rozwiazujesz mimo, że on nie chce juz mieć z ta stronka nic wspolnego
no bo widzisz jego nie ma wiec czasem czytam czy ktos o nim nie pisze z tej swietej trojki, przy okazji do mnie cos maja wiec bedzie zabawa
Rodzina,ach rodzina-nie cieszy gdy jest,lecz kiedy jej nima samotnyś jak pies-(Z drugiej strony rodziny się nie wybiera,a przyjaciół-można)
Dopiero jak sie zaczela na mnie jazda to stwierdzilem ze sie zabawie z lamusami i zrobie porzadek
gonzaga...rodziny sie nie wybieradlatego albo doceniasz, albo nie, ale po najwiekszej wojnie macie wsparcie w sobie a przyjaciół sie wybiera, tylko trza umiec
tylko wiess uparcie stawianie na swoim i klótnie tez do niczego nie prowadza
ja nie stawiam na swoim ... tzn czekam na konkrety i dzialania
uwazam ze bylo by tu milej ciekawiej i wiecej osob by sie udzielalo gdyby tej bandy nie bylo
do mnie ktos cos miec ale to jego sprawa i zawsze jestem do uslug
na drodze prawnej bym ich u***l srogo ale szkoda mi czasu na ***oly
wiec gdy stworzylem liste pajacow i osoby na niej tak bardzo sie uniosly tym to chyba widza cudze pod lasem a swojego nie widza pod nosem
dobra koniec tematu, bo akurat Lile i maxa lubie, choc nie powiem, że kiedys też miałam z maxem starcie, ale see wyjasnilismy i nic uważam zeby byl zlym człowiekiem
moze i nie jest ale tym co pisze to nie bardzo zasluguje na to by sobie na grzecznie wyjasnic spinki
michellex, jeszcze tutaj
obejrz sobie kiedys taki polski film z czarkiem pazura jak wypowiada "Ty pajacu" a moze zrozumiesz o co chodzi z przekazem
widzisz, to nie mów że pajac jest lzejsze od k..., dz...itd. bo dobrze wiesss o co kaman
michellex, ja pozno chodze spac.
moze i byla to prowokacja ale nie bez powodu i mi sie podobala
oczywiscie ze jest lzejsze ... bo mialo na celu przymknac szczekanie danej osoby
widzisz, sam udajesz niewinnego, a dobrze wiesz co z czym się je
siedzialem kiedys w pubie bawilem sie dobrze jakis lamus podszedl cos mi sapal nawet w***olic mi chcial wstalem powiedzialem "Co pajacu?" i odszedl bez slowa
michellex... obecnie to przymulam, a zaraz ide spac
nie bede Ci powtarzal ze powstalo to po wjazdach na moja osobe wiec nie badz taka jednostronna
gonazaga, hey
a wlaśnie, że nie jestem jednostronnapoprostu nie uwazam, że żeby rozmawiac z jednym trzba sie z drugim kłocic
gonzaga*
sedzia tu nie jestem, więc nie mi oceniaćale czasmi prowokujesz jak sam dobrze wiesz
michellex... nieee, nie bede bab ogladac...
A swoja droga Lili nic nie nawrzucalem do dzis a sami widzieliscie jak pisze do mnie za kolezenksie "spadaj"
michellex... oj nie bede rurek ogladac...
uwazam ze dobrze sie stalo ze nie bede mial wiecej przyjemnosci z takimi osobistosciami gadac
michellex... no racja, racja
michellex... ta zabawka na fotce to pieska? moj tez lubi takie duze pluszaki...
majorka...moj to nie gryzie, ale pluszakami atakujejego on tu ma tyle zabawe, ze czasami mi sie wydaje, ze dziecko mam
michellex... znam to psy sa kochane... moj mial taka zabawke kielbase, po dwoch stronach wystawaly sznurki... rozwalil ja do reszty...
ooo własnie obok lezy kaczuszka bez jednego skrzydełkauziemił ja żeby mu nie odleciała
michellex... cos takiego...
http://crazyworldpets.pl/i-sklep/akcesoria/704-trixie-zabawka-kielbasa-na-sznurze-75cm-dla-psa.html
http://crazyworldpets.pl/i-sklep/akcesoria/704-trixie-zabawka-kielbasa-na-sznurze-75cm-dla-psa.html