Wpisy 1 208 159 – 1 208 258
4 listopada 2012 21:51 → 4 listopada 2012 22:03, 100 wpisów
jac11
ile odwyk kosztuje to sie zapisze

ile odwyk kosztuje to sie zapisze

michellex... racja w 100 pro....
zreszta podobno kulture wynosi sie z domu...
kac
wasyl
Jak Cię rodzina zgłosi do gminnej komisji a ty grzecznie się zgodzisz to masz go za free od państwa
Jak Cię rodzina zgłosi do gminnej komisji a ty grzecznie się zgodzisz to masz go za free od państwa
mikseleks
kaccc
kaccc
michellex... czyli nie bedzie melonow, chyba ze takie do jedzenia...
wasyl
Tylko trzeba jak to w Polsce w kolejce postać a w czasie czekania wielu trochę za bardzo suszy
Tylko trzeba jak to w Polsce w kolejce postać a w czasie czekania wielu trochę za bardzo suszy
dobra to dzisiaj moreno losuje?
w stroju pielegniarki... czekam na te widoki
w stroju pielegniarki... czekam na te widoki
jezdem z miasta
oki zglosze sie sam
medea
oki zglosze sie sam
medea
jano....nic sie nie stało kochaniutki
pod losowanko
a kiedy mi rybke złowisz?
pod losowanko
a kiedy mi rybke złowisz?
lila... jestem przygotowana...
jac11
Z tego co pamiętam to tego lotto nie, ale nic straconego bo cyferki nie weszły
Z tego co pamiętam to tego lotto nie, ale nic straconego bo cyferki nie weszły
medea jestem
h d k
mam gratis bez kolejki
h d k
mam gratis bez kolejki
lotomat ....widzisz majca i miszel i robal mnie lubili...
unhappy zwrociles uwage ze jak ts pisze o sobie albo o nowych grach to zawsze pisze jakie to oplacalne dla nich a dla graczy nic ?
Coś mnie dziś główka boli
ale się napiję
hipcio
Temat sieci neuronowych wydał mi się nawet ciekawy, ale dla mnie zdecydowanego humanisty to normalnie czarna magia
Temat sieci neuronowych wydał mi się nawet ciekawy, ale dla mnie zdecydowanego humanisty to normalnie czarna magia
troche poprawilem wykres, by stal sie czytelniejszy:
http://i46.tinypic.com/awsuh3.jpg
http://i46.tinypic.com/awsuh3.jpg
krzysio... lubie Cie i szanuje....
lila... dasz rade... pampers w pogotowiu i jazda
lottomat
Bo jak świat światem na hazardzie zyskuje ten kto go organizuje a nie ten co gra
Bo jak świat światem na hazardzie zyskuje ten kto go organizuje a nie ten co gra
niech sobie zarabiaja ale niech sie nie chwala ile to nie zarabiaja
medea, sieci neuronowe wlasnie dlatego sa fajne dla laika, ze nie trzeba sie zastanawiac, dlaczego wyszedl wynik jaki wyszedl nie ma na niego przepisu wazne jest wejscie... odpowiednie skalowanie liczb itd.
krzysio
powstań, baczność - u licha - Ty nie jesteś niepełnosprawny, tylko masz dysfunkcję, a "roball lubili" , bo ogarniasz
powstań, baczność - u licha - Ty nie jesteś niepełnosprawny, tylko masz dysfunkcję, a "roball lubili" , bo ogarniasz
Pasko
We wtorek pula moim zdaniem na bank zostanie rozbita ... przez nas
We wtorek pula moim zdaniem na bank zostanie rozbita ... przez nas
Robal...
W czwartek 75mil.To dla mnie.Mam święto.
lotoomattt ...a ty mówiłeś ze ja uraziłem wszystkie osoby cyca...
nie ja nic takiego nie pisalem tylko pisalem ze czasami sie czepiasz np mnie bez powodu i piszesz dziwne teksty w moja strone
profesore
lottomat, mnie tam to nie dziwi... ja od dawna dostrzegam jedno: ts wprowadzajac nowe gry/modyfikujac stare nie kieruje sie interesem swoich klientow, tylko wlasnym... jest to o tyle dziwne, ze przy odpowiedniej polityce interes graczy sprzyjalby interesowi ts-a... ale ktos tam nie chce tego dostrzec
do losowanka jestem po losowanku
medea, oj jakby bylo fajnie
lila...
lila...
http://www.lotto.pl/sites/all/themes/basic/images/kumulacje/100000000.jpg
powyżej 100 000 000 Lotto musiałby zatrudnić grafika, bo nie ma śladu przygotowanych takich banerów
powyżej 100 000 000 Lotto musiałby zatrudnić grafika, bo nie ma śladu przygotowanych takich banerów
pasko, jak to bedzie roslo w postepie geometrycznym, to znow aktualne stanie sie haslo; miliard w srode/wtorek... miliard w sobote
lottomat...bo krzysio jest czasami nieufnyale widział tu juz nie jedno więc się nie dziwie
smaki
lotoomat ..zaczepka ..albo urazka to sam0 słowo...
Pasko ales sie rozbujał az 100mln hehe
krzysio...ale też spr. wczoraj i faktycznie moje ip pokazuje łódz
no prosze pasko czyli sa przygotowani na 100 mln... ciekawe, czym sie kierowali, tworzac taki baner
moze byc nieufny ale bez powodu pisanie co ja robie co nie robie cos tam cos tam i pozniej tak jak teraz zle zrozumial i znowu zaczyna pisac ze ja to tamto
albin_multimulti: gdyby jakimś cudem we wtorek i czwartek nie padły szóstki, to w sobotę myślę, że mogłoby być te 100
Pasko
Zajrzałam w gwiazdy czyt. program astrologiczny no i w czwartek też fajny dzień na grę
Zajrzałam w gwiazdy czyt. program astrologiczny no i w czwartek też fajny dzień na grę
wszystko sie morze zdarzyc
miszel...wiem wiem u korna...wwww zle pokazuje twoje miejsce mówiłem przepraszam
Lila...ażycie, jak się przejedzieszz kilka razy to sie światełko zapala
Zaczyna się stres przed losowaniem warto siegnąć po nerwosol:
raczej juz we wtorek ktos siegnie po ta 6/6