Wpisy 1 208 136 – 1 208 235
4 listopada 2012 21:47 → 4 listopada 2012 21:59, 100 wpisów
temat zamknięty, ale jak mówię zgadzam się z każdym kto twierdzi, że tak nie może być. Są pewne granice wypowiedzi tutaj
michellex....oj dopilnowalam prezes jak najbardziej za
pasko nie przejmuj sie rolą i tak nas w d u p e
w, y p. i er do lą ,,
w, y p. i er do lą ,,
lila... igła jak igła, ale w stroju wyglada jak kobieta..
Pasko ..pisze tobie teraz oficjalnie .jak przy mnie ktoś bedzie dokuczał krzysiowi to jade z nim na maxa ...cały czas ogień ...
michellex... nie znam szczegolow, ale najprawdopodniej robia nas w bambuko... pewnie sami zgarna pule i pojda na ... dz....
max
maxu mnie też będzie ogień jak ktoś się czepi krzysia i też to już wielokrotnie tu pisałam
jac11
ile odwyk kosztuje to sie zapisze

ile odwyk kosztuje to sie zapisze

michellex... racja w 100 pro....
zreszta podobno kulture wynosi sie z domu...
kac
wasyl
Jak Cię rodzina zgłosi do gminnej komisji a ty grzecznie się zgodzisz to masz go za free od państwa
Jak Cię rodzina zgłosi do gminnej komisji a ty grzecznie się zgodzisz to masz go za free od państwa
mikseleks
kaccc
kaccc
michellex... czyli nie bedzie melonow, chyba ze takie do jedzenia...
wasyl
Tylko trzeba jak to w Polsce w kolejce postać a w czasie czekania wielu trochę za bardzo suszy
Tylko trzeba jak to w Polsce w kolejce postać a w czasie czekania wielu trochę za bardzo suszy
dobra to dzisiaj moreno losuje?
w stroju pielegniarki... czekam na te widoki
w stroju pielegniarki... czekam na te widoki
jezdem z miasta
oki zglosze sie sam
medea
oki zglosze sie sam
medea
jano....nic sie nie stało kochaniutki
pod losowanko
a kiedy mi rybke złowisz?
pod losowanko
a kiedy mi rybke złowisz?
lila... jestem przygotowana...
jac11
Z tego co pamiętam to tego lotto nie, ale nic straconego bo cyferki nie weszły
Z tego co pamiętam to tego lotto nie, ale nic straconego bo cyferki nie weszły
medea jestem
h d k
mam gratis bez kolejki
h d k
mam gratis bez kolejki
lotomat ....widzisz majca i miszel i robal mnie lubili...
unhappy zwrociles uwage ze jak ts pisze o sobie albo o nowych grach to zawsze pisze jakie to oplacalne dla nich a dla graczy nic ?
Coś mnie dziś główka boli
ale się napiję
hipcio
Temat sieci neuronowych wydał mi się nawet ciekawy, ale dla mnie zdecydowanego humanisty to normalnie czarna magia
Temat sieci neuronowych wydał mi się nawet ciekawy, ale dla mnie zdecydowanego humanisty to normalnie czarna magia
troche poprawilem wykres, by stal sie czytelniejszy:
http://i46.tinypic.com/awsuh3.jpg
http://i46.tinypic.com/awsuh3.jpg
krzysio... lubie Cie i szanuje....
lila... dasz rade... pampers w pogotowiu i jazda
lottomat
Bo jak świat światem na hazardzie zyskuje ten kto go organizuje a nie ten co gra
Bo jak świat światem na hazardzie zyskuje ten kto go organizuje a nie ten co gra
niech sobie zarabiaja ale niech sie nie chwala ile to nie zarabiaja
medea, sieci neuronowe wlasnie dlatego sa fajne dla laika, ze nie trzeba sie zastanawiac, dlaczego wyszedl wynik jaki wyszedl nie ma na niego przepisu wazne jest wejscie... odpowiednie skalowanie liczb itd.
krzysio
powstań, baczność - u licha - Ty nie jesteś niepełnosprawny, tylko masz dysfunkcję, a "roball lubili" , bo ogarniasz
powstań, baczność - u licha - Ty nie jesteś niepełnosprawny, tylko masz dysfunkcję, a "roball lubili" , bo ogarniasz
Pasko
We wtorek pula moim zdaniem na bank zostanie rozbita ... przez nas
We wtorek pula moim zdaniem na bank zostanie rozbita ... przez nas
Robal...
W czwartek 75mil.To dla mnie.Mam święto.
lotoomattt ...a ty mówiłeś ze ja uraziłem wszystkie osoby cyca...
nie ja nic takiego nie pisalem tylko pisalem ze czasami sie czepiasz np mnie bez powodu i piszesz dziwne teksty w moja strone
profesore
lottomat, mnie tam to nie dziwi... ja od dawna dostrzegam jedno: ts wprowadzajac nowe gry/modyfikujac stare nie kieruje sie interesem swoich klientow, tylko wlasnym... jest to o tyle dziwne, ze przy odpowiedniej polityce interes graczy sprzyjalby interesowi ts-a... ale ktos tam nie chce tego dostrzec
do losowanka jestem po losowanku