Wpisy 1 207 635 – 1 207 734
4 listopada 2012 20:33 → 4 listopada 2012 20:51, 100 wpisów
malusia ..już Ci napisałem a jak bedzie mi tak dalej dokuczała to zobaczysz
Monet: wiele użytkowników poczuło się zgorszonych i muszę działać w tym kierunku. Nie zamierzam więcej tolerować tego typu wypowiedzi.
mala myszko....lotto łączy ludzi
13maxa..weronika tez została banaa ..ale tu wszyscy zmieniło zachowanie jak miłutka..
Psko ..możesz usąnąć tamte konto bo ja żadnych przeprrosin nie bedę wypisywał .....
Chyba że chcesz w mojej formie przeprosiny usłyszyszć
Chyba że chcesz w mojej formie przeprosiny usłyszyszć
wasylek was wita
co znowu kumulacja
pijem bo usniem
krzysio ...ona i tak tu wejdzie na nastepnym nicku ..a do paska zadzwoni teraz jej lekarz albo na mp wejdzie niemowlak
A Ty w częstochowie na pielgrzymce ostatnio byłeś?
Taka przemiana???
A gdzie byłeś jak ona tu k.u.r.w.a.m.i., h.u.j.a.m.i jechala ,groziła zastraszała ,szantażowała?
Gdzie byłeś Co zrobiłes?
czy żądałeś dla obrażanych przeprosin?
Teraz i mnie za nią przeproś.
Taka przemiana???
A gdzie byłeś jak ona tu k.u.r.w.a.m.i., h.u.j.a.m.i jechala ,groziła zastraszała ,szantażowała?
Gdzie byłeś Co zrobiłes?
czy żądałeś dla obrażanych przeprosin?
Teraz i mnie za nią przeproś.
Monet ... to jest prawda ..gdzie byłes PASKO WTEDY ?????????????????????????
Max.
Pasko był w kinie.. .
-------------
Pasko był w kinie.. .
-------------
Pasko powiedzał dość i zamknął temat to go jakiego ..uja nadal go drążycie?
13maxa...no dobrze nastepnie nowego nicka m77 ..ja nic nie boję
jeju...znowu wojna będzie.
Pasko będzie musiał się zmierzyć z problemem agresji na forum...to będzie ciężki kokos do zgryzienia...ten sam problem dotyczy również większych portali gdzie ludzie mięsem rzucają ostro
malusia ..Tu nie chodzi o mnie ....tylko gdzie był wtedy jak to coś tutaj wyprawiało takie numery ze głowa mała
lila ...
zdradza męża
zdradza męża
Lila.. .
----------------
----------------
gorwil,nie lepiej się czyta kulturalne wpisy,nie takie jakie słyszymy na ulicy,bo ja uważam ,że ta stronka jest wporzo,dzięki adminowi.Pasko
Pasko to nie Wielki Brat siedzący 24h na MP. Nie musi chyba pilnować każdego wpisu, jesteśmy dorośli i to MY odpowiadamy za to co tu piszemy i sami wystawiamy sobie opinię
krzysio ..to jak to było ..jedziemy robi lodziki i wyskakuje oknem dobre
Lila:straszny horror wczoraj był na tvn:śmiertelna cisza,koszmar lalka morderca,jakbyś ogladała go to musiałabyć spać przy zapalonym swietle a do wc chodzić razem z mężem:
max..kochanie,przestań.Napluc kierwie w oczy powie że deszcz pada a prawda zawsze najbardziej boli.Skoro by to nie było prawdą nie zareagowały by tak jak zareagowały
13maxa....lepiej tam jedziemy do wałbrzych za darmo lodziki..
lila...
hipcio..lalka jak lalka ale kawał z niej mendy byłochyba miała na lumpach napis &&
Lila
HipcioGraleś znowu na sucho?
HipcioGraleś znowu na sucho?
Lili ...oj zabolało ..ale dziwnie troszke ..bo tak ładnie to napisałem ..tak zdrobniale
ładne tam chłopczyska są
tylko moim zdaniem powinniscie chamowac ... bo teraz troszke przeginacie i wykorzstujecie sytuacje
Lili ...cos tam robiłem ..i patrze ze na brata krzysia siadła no to ooooooooooggggggggnia