Wpisy 120 713 – 120 812
26 czerwca 2010 17:58 → 26 czerwca 2010 23:02, 100 wpisów
Postanowiłem zagrać dzisiaj na jedną siódemkę w multi.Może wpadnie kilka pieniążków 
do skarbonki.

do skarbonki.hipo>>>Leży sobie hipopotam w błocie, odpoczywa na lewym boku. Wokół niego jeździ na rowerku jego mały synek. Drugiego dnia hipopotam odpoczywał na prawym boku, a synek wytrwale jeździł w pobliżu na rowerku.
Trzeciego dnia, gdy hipopotam leżał na plecach, podbiega synek i rzewnie płacze:
- Tato, rowerek się zepsuł.
Hipopotam głucho jęknął:
- Za co życie! Rzucaj nagle wszystko i naprawiaj rowerek!
Trzeciego dnia, gdy hipopotam leżał na plecach, podbiega synek i rzewnie płacze:
- Tato, rowerek się zepsuł.
Hipopotam głucho jęknął:
- Za co życie! Rzucaj nagle wszystko i naprawiaj rowerek!

Pojemność mózga jest ograniczona.Dlatego trzeba ładować codziennie do niego pozytywne myśli.Bo wystarczy jedna zła wiadomość i klops,może dopaść choroba.
Leży hipopotam w szpitalu.Podchodzi pielęgnaiarka:Czy zmierzyć panu temperaturę.Tak.Na to ona:to proszę kupić sobie termometr.
Nie mam na dzisiaj żadnych pewniaków.Proszę o odpowiedz,czy liczba 25 jest na dzisiaj dobra.
Teraz muszę podjąć decyzję,w jakiej kolekturze nadać kupon i o ktorej godzinie.Bo są kolektury nieszczęśliwe i pechowe,nad którymi ciąży fatum.
Najgorzej natrafić jak ktoś wcześniej coś wygrał o i odbierał pieniążki,bo wtedy system jest niezadowolony i zaczyna zbiórkę od nowa.
Tak jak,ze zdrapkami jak padnie jakaś większa wygrana,to następne muszą być puste.
Kiedyś,dziesięć lat temu kupowałem zdrapki jednej serii w kolekturze,po przegraniu conajmniej sześciu,kobieta dopiero mi mówi,że przedemną,ktoś wyciągnł dwie wygrane po 50zeta w tej serii.Gdyby mi to powiedziała wcześniej to bym wybrał inne.
Mam pytanie do kathy.
Ponieważ tak często reklamujesz, a właściwie przypominasz Ty lub inni o trafieniu 9/10 w M.L to może opiszesz swoje emocje związane z tą wygraną, oraz to jak pracownicy Centrali gratulowali Ci tej niebotycznej wygranej i czy widziałaś w ich oczach błysk zazdrości, że oni tyrają za 800 zł cały miesiąc, a ty wyjmujesz główną wygraną ot tak!!
Piszę dlatego, że taki hipcio tak barwnie opisuje swoje przygody, m.in ze zdrapkami, ale nic większego jakoś nikt nie opisał (w sensie wygranej)
Pozdro!

Ponieważ tak często reklamujesz, a właściwie przypominasz Ty lub inni o trafieniu 9/10 w M.L to może opiszesz swoje emocje związane z tą wygraną, oraz to jak pracownicy Centrali gratulowali Ci tej niebotycznej wygranej i czy widziałaś w ich oczach błysk zazdrości, że oni tyrają za 800 zł cały miesiąc, a ty wyjmujesz główną wygraną ot tak!!
Piszę dlatego, że taki hipcio tak barwnie opisuje swoje przygody, m.in ze zdrapkami, ale nic większego jakoś nikt nie opisał (w sensie wygranej)
Pozdro!

Witam. W pierwszym losowaniu niestety 1/10 czyli niestety dramatycznie wybrane liczby.Na zmiane "B" zostają te same.Nad Wisłą pod wawelem jest piknik świętojański.Teraz sie zrobiła pod wawelem druga Wenecja.Kto ma jakąś łódkę,albo cokolwiek co pływa oferuje rejs do Tyńca.A pływających knajpek przy brzegu pojawiło sie chyba 4 lub 5.Jednak frekwencja marna piwo 0.4 L 7 zeta,czyli bardzo drogo a sok malinowy 2 zeta.Zamiast iść na obrót kosztem ceny a szlo by dziś bo ciepło,to jednak popijających jest malutko.No ale coś sie zaczęło dziać,bo w tamtym roku tego nie było.Pozdrawiam i nie wiem czy sie na wieczór nie targnę żeby zobaczyć jak to jest oświetlone.Ponieważ cisza to pozwoliłem sobie dokonać wpisu.Pozdrawiam i mam pytanie do HIPCIA czy masz jakąś jedną szczęśliwą kolekturę czy niestety wszystkie są fatale.
9/10 w ML to nie jest główna wygrana a kathy trafiła kiedyś jak płacili 5000zł.W oczach błysku zazdrości raczej nie było

{{hura jest tu osoba o niku??? która wygrała 10/10 + bonus ją zapytajcie

hipopotan pytales czy 25 jest dobra.powiem ci ze jest bardzo dobra.widze w niej potencjal a to moze znaczyc ze bedzie ona plusem.pozdrawiam
no "popa" Ryśku jakie masz poparcie u Admina .Ja dwa razy próbowałam i....
Może jesteś w jego typie ?
Dziękuję Pasko

ale jaja, z Mikołaja, jeszcze mi powiedz klara, że trafiła na podstawie Waszych typów hehehhehehehe

ciotka hosia zamiast mi tu kto w czyim typie to może zapodaj typy cyferkowe co?potem znowu bedziesz mi jeczała na gg "nie zdążyłam"
Ryśku mam nadzieję , że Ty nadążasz ZAWSZE ? 
Ja dziś się nie wyrabiam 

Ja dziś się nie wyrabiam 
hosica oczywiście,że nadążąm
nawet juz spakowany jestem.jutro 9.18 opuszczam Opole
i kierunek Gdynia i kierunek praca i denerwujący klienci itd
nawet juz spakowany jestem.jutro 9.18 opuszczam Opole
i kierunek Gdynia i kierunek praca i denerwujący klienci itd
Zapraszam na FORUM: w temacie Tylko dla dorosłych over 18, prześliczna per (naga) perkusistka daje czadu dla swojej 3-letniej córeczki i niewiele starszego synka....Naprawdę CZAD!!

hosica czy mozesz nie wymawiać "Ryśku" bo zaraz widzę Bożenkę,Maciusia i co sie stao

Ricardos dlaczego denerwujący klienci?
A może po prostu zdenerwowani jakością obsługi?
A może po prostu zdenerwowani jakością obsługi?
Neptun pozwolisz,że nie będę opisywał sytuacji zaistniałych z klientami na tymże czacie.Pozdrawiam.
Ricardos są dwie strony medalu
Ale po co mamy się kłócić

Co sądzisz o takich trójkach:
60,62,64
57,60,62
60,64,68
Ale po co mamy się kłócić

Co sądzisz o takich trójkach:
60,62,64
57,60,62
60,64,68
już
obiecałeś dawno więc już przedawnione a jesli chodzi o trójcę to biorę ostatnią
obiecałeś dawno więc już przedawnione a jesli chodzi o trójcę to biorę ostatniąObiecałem po wizycie na Straganiarskiej
Dawno mnie tam nie zapraszali
Ale co się odwlecze .....
Dawno mnie tam nie zapraszali
Ale co się odwlecze .....
hosica nakarmiłaś już zwierzyniec?zobacz za pół godziny losowanie 

Ryszardzie zatypowałam dziś na pałę, czyli co tam pod paluchi podlezie 

Hosia hosia z misiem huśta się małgosia
w górę, na dół - o jak ładnie
miś się trzyma i nie spadnie.

w górę, na dół - o jak ładnie
miś się trzyma i nie spadnie.

Rano poszła dziesiątka na dwa losowania:
4,9,12,14,19,29,60,64,68,70
Trafione 3/10
Liczę,że 14,29,70 się powtórzą i pozostałe też wpadną
4,9,12,14,19,29,60,64,68,70
Trafione 3/10
Liczę,że 14,29,70 się powtórzą i pozostałe też wpadną
Zobaczymy Ryszardzie czy pokrycie się z Tobą da mi jakąś wymierną korzyść 

hosiu jak wiesz pokrycie się ze mną daje wielkie korzyści ale nie w MM

Witaj Kathy, witaj Belciu
U mnie tylko pewniaczek trafiony, ale nie roszczę sobie dziś do losu pretensji
U mnie tylko pewniaczek trafiony, ale nie roszczę sobie dziś do losu pretensji

witaj Hosiu... ja mam dziś trochę żali , ale nie tyczą się cyferek... 
widzę, że wesoło dziś to może odzyskam dobry humor

widzę, że wesoło dziś to może odzyskam dobry humor

Trzeba się było Kocia słuchać :)
idę lizać rany
też miłych snów wszystkim
idę lizać rany
też miłych snów wszystkim
Koszmar,przegrałem jedną zdrapkę,jeden zakład lotto i jeden multi.Będę

Niestety skarbonka pusta i muszę cienko grać.Ulryk von Lotto na mnie się nie wzbogaci.
Ale zainwestowałem w doradcę;gumożelki+ciastka z nadzieniem cytrynowym i nieborak troszkę się ucieszył.
Wypiję z Tobą Kajtula kielonka i lecę na cd imrezki. Skaczemy sobie przez ogień
,gubimy wianki a na koniec będziemy topić Marzennę 
Pozdrawiam Wszystkich i do jutra
hipcio...mój doradca do jutra na okresie próbnym... jak się nie poprawi w poniedziałek wypowiedzenie ze skutkiem natychmiastowym 

A kupon w multi dobrze mi się zaczął bo na pierwsze trzy liczby dwie trafione,a potem wszystko ***yknęło.

to tureckie na bank

podoba mi się

Miało być