Wpisy 1 206 752 – 1 206 851
4 listopada 2012 12:33 → 4 listopada 2012 13:57, 100 wpisów
Obtaczasz kanie w mleku i na patelnie i popijasz Tatrą Mocną BOSKO
ula
ja jeszcze 25paż. wiaderko grzybów nazbierałem, z muchomorów były tylko czerwone- najmniej groźne
ja jeszcze 25paż. wiaderko grzybów nazbierałem, z muchomorów były tylko czerwone- najmniej groźne
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 291 000
ula
ja najbardziej lubię uszka z grzybami, czyli różne grzyby ugotować, zmielić, przyprawić i gotowe
ja najbardziej lubię uszka z grzybami, czyli różne grzyby ugotować, zmielić, przyprawić i gotowe
w atlasie taki grzyb jest -/lejkowiec dęty/ i z 2lata temu pierwszy raz go spotkałęm
Witam ponownieMoje liczby na, tak(testowe):
4,8,17,21,24,28,32,37,42,47,49,53,57,58,69,72,78,64,66,56
4,8,17,21,24,28,32,37,42,47,49,53,57,58,69,72,78,64,66,56
Uwaga multi multi mi zabrał 22 złote od 17.08.2012 do 28.08.2012 wygasło w maszynie termin.
Top Secret: Czas na odebranie wygranej to 60 dni. później tylko reklamacja:
Top Secret:
http://www.totalizator.pl/__data/assets/pdf_file/0003/34536/Formularz-reklamacji-.pdf
http://www.totalizator.pl/__data/assets/pdf_file/0003/34536/Formularz-reklamacji-.pdf
Dawać losowanie.. .{{diabelek
--------------
--------------
Przez tą głupią zmianę czasu trzeba jeszcze poczekać godzinę.. .
siemanko witam typujących
Pijaych też
Pijaych też
I pijących
HARTGE...
Majwoj jak widac można wygrac tylko trzeba miec te odpowiednie liczby na kuponie
za kumulacje
za 20 min losowanie
Witam wszystkich w ohydne niedzielne popołudnie
nic tylko pociągnąc herbaty z prądem i pod kocykiem uzupełniac zaległości w lekturze
nic tylko pociągnąc herbaty z prądem i pod kocykiem uzupełniac zaległości w lekturze
Stasia taa już jest taki jeden co na razie nie odebrał słuch po nim zaginął a może w ogóle nie było takiej wygranej tam ?
medea76...
Ja sobie po rozmowach z DariuszemW testuje kolejny pomysł astrologiczno-nieracjonalny, ale dopiero drugi dzień więc trudno powiedziec czy z tej mąki będzie chleb.
hartge zależy u kogo
profesor
hartge zależy u kogo
profesor
Lila...
Majwoj po takim losowaniu wiadomo że wystąpiła powtarzalośc kombinacji tylko czy ch/tr czy swoje
kto losuje dziś o 14:00
Lila...kuponiki nadane
Układ planet 6 listopada jest naprawdę więc warto spróbować. Wszystkie trzy planety przynoszące szczęście w grach losowych (Ksieżyc,Jowisz,Wenus) są pozytywnie aspektowane, Wenus jest w Wadze którą włada a Ksiezyc w znaku Lwa, który jest wg astrologów szefem V domu odpowiadającego za gry losowe.
czyli mówiąc po ludzku powinno być sporo wygranych a i 6 w lotto powinna komuś wpaśc.
Jest tylko jeden warunek biorąc pod uwagę kwestie astrologiczne. Trzeba wyłudzic liczby od jakiegoś Barana lub Strzelca
czyli mówiąc po ludzku powinno być sporo wygranych a i 6 w lotto powinna komuś wpaśc.
Jest tylko jeden warunek biorąc pod uwagę kwestie astrologiczne. Trzeba wyłudzic liczby od jakiegoś Barana lub Strzelca
Ja tam postanowiłam pomolestowac o cyferki rustu2009, który ma odpowiedni znak zodiaku
A może być...zbaraniały strzelec ???
--------------
--------------
dawać losowanie raz ,dwa
majwoj
Jak napisałam Strzelca posiadam w rodzinie, choc to umysł ścisły i szanse wyduszenia z niego liczb do czegoś tak niepoważnego jak lotto będzie trudne, ale krzesło, sznurek i odwyk od kompa złamie każdego
W naszym gronie z tych znaków są jeśli czegoś nie pokręciłam własnie rustu2009 oraz toja
Jak napisałam Strzelca posiadam w rodzinie, choc to umysł ścisły i szanse wyduszenia z niego liczb do czegoś tak niepoważnego jak lotto będzie trudne, ale krzesło, sznurek i odwyk od kompa złamie każdego
W naszym gronie z tych znaków są jeśli czegoś nie pokręciłam własnie rustu2009 oraz toja
Lila...