Wpisy 1 206 735 – 1 206 834
4 listopada 2012 12:09 → 4 listopada 2012 13:53, 100 wpisów
Ulala.. .
------------------
------------------
ula
ja się znam na grzybach, to borowik usiatkowany (ma cały jasny trzon), dziwi mnie że pod brzozą rósł
ja się znam na grzybach, to borowik usiatkowany (ma cały jasny trzon), dziwi mnie że pod brzozą rósł
Ulala.. .
Na moje liczby nie patrz.. Skreślaj...swoje.. .
--------------------
Na moje liczby nie patrz.. Skreślaj...swoje.. .
--------------------
Byłem w sobotę w lesie, są...kleszcze, grzybów nie widziałem.
-------------------------------
-------------------------------
Drapek.
Trzeba mieć specjalny sprzet do fotografii, bo to paskudztwo miało około o,5 cm.
--------------------------------------
Trzeba mieć specjalny sprzet do fotografii, bo to paskudztwo miało około o,5 cm.
--------------------------------------
A ja jem zupe grzybową arcydzieło zmieliłem suszone praw***i i dodałem do rosołu grzyby zbierałem w Bieszczadach (Przemyślem a Sanok)niedaleko Tyrawa Wołoska~Rospucie Pasko bendzie wiedział
Dziśiaj jest ciepło w Polsce. Teraz jest około + 7 w Szczecinie do + 15 w okolicy Rzeszowa.
-----------------------------------
-----------------------------------
ula
a muchomory jak się przyrządza, zeby były ...smaczne i zjadliwe?
a muchomory jak się przyrządza, zeby były ...smaczne i zjadliwe?
Obtaczasz kanie w mleku i na patelnie i popijasz Tatrą Mocną BOSKO
ula
ja jeszcze 25paż. wiaderko grzybów nazbierałem, z muchomorów były tylko czerwone- najmniej groźne
ja jeszcze 25paż. wiaderko grzybów nazbierałem, z muchomorów były tylko czerwone- najmniej groźne
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 291 000
ula
ja najbardziej lubię uszka z grzybami, czyli różne grzyby ugotować, zmielić, przyprawić i gotowe
ja najbardziej lubię uszka z grzybami, czyli różne grzyby ugotować, zmielić, przyprawić i gotowe
w atlasie taki grzyb jest -/lejkowiec dęty/ i z 2lata temu pierwszy raz go spotkałęm
Witam ponownieMoje liczby na, tak(testowe):
4,8,17,21,24,28,32,37,42,47,49,53,57,58,69,72,78,64,66,56
4,8,17,21,24,28,32,37,42,47,49,53,57,58,69,72,78,64,66,56
Uwaga multi multi mi zabrał 22 złote od 17.08.2012 do 28.08.2012 wygasło w maszynie termin.
Top Secret: Czas na odebranie wygranej to 60 dni. później tylko reklamacja:
Top Secret:
http://www.totalizator.pl/__data/assets/pdf_file/0003/34536/Formularz-reklamacji-.pdf
http://www.totalizator.pl/__data/assets/pdf_file/0003/34536/Formularz-reklamacji-.pdf
Dawać losowanie.. .{{diabelek
--------------
--------------
Przez tą głupią zmianę czasu trzeba jeszcze poczekać godzinę.. .
siemanko witam typujących
Pijaych też
Pijaych też
I pijących
HARTGE...
Majwoj jak widac można wygrac tylko trzeba miec te odpowiednie liczby na kuponie
za kumulacje
za 20 min losowanie
Witam wszystkich w ohydne niedzielne popołudnie
nic tylko pociągnąc herbaty z prądem i pod kocykiem uzupełniac zaległości w lekturze
nic tylko pociągnąc herbaty z prądem i pod kocykiem uzupełniac zaległości w lekturze
Stasia taa już jest taki jeden co na razie nie odebrał słuch po nim zaginął a może w ogóle nie było takiej wygranej tam ?
medea76...
Ja sobie po rozmowach z DariuszemW testuje kolejny pomysł astrologiczno-nieracjonalny, ale dopiero drugi dzień więc trudno powiedziec czy z tej mąki będzie chleb.
hartge zależy u kogo
profesor
hartge zależy u kogo
profesor
Lila...
Majwoj po takim losowaniu wiadomo że wystąpiła powtarzalośc kombinacji tylko czy ch/tr czy swoje
kto losuje dziś o 14:00
Lila...kuponiki nadane
Układ planet 6 listopada jest naprawdę więc warto spróbować. Wszystkie trzy planety przynoszące szczęście w grach losowych (Ksieżyc,Jowisz,Wenus) są pozytywnie aspektowane, Wenus jest w Wadze którą włada a Ksiezyc w znaku Lwa, który jest wg astrologów szefem V domu odpowiadającego za gry losowe.
czyli mówiąc po ludzku powinno być sporo wygranych a i 6 w lotto powinna komuś wpaśc.
Jest tylko jeden warunek biorąc pod uwagę kwestie astrologiczne. Trzeba wyłudzic liczby od jakiegoś Barana lub Strzelca
czyli mówiąc po ludzku powinno być sporo wygranych a i 6 w lotto powinna komuś wpaśc.
Jest tylko jeden warunek biorąc pod uwagę kwestie astrologiczne. Trzeba wyłudzic liczby od jakiegoś Barana lub Strzelca