Wpisy 120 638 – 120 737
26 czerwca 2010 13:11 → 26 czerwca 2010 20:36, 100 wpisów
FISH POKER wykazałem skruchę,i admin zdecydował że mnie z litości odblokuje.A ja teraz sie staram nikomu w drogę nie wejść.A jak mi ktoś stanie to go ominę.Nie warto walczyć.Miłego dnia dla Ciebie i trafnych typowań.Czy istniał by czat bez madzi77,i innych wspaniałych ludzi kulkowiczów.Traktuj wszystkich tak jak chciałbyś być traktowany.I nie spiesz sie do VIPa to jednak zobowiązuje.Pozdrawiam
Pozdrawiam:) a odblokował może ediego?
kogucik19>> ja mam farta że mnie nie zbanował bo zasłużyłem w pierwszej kolejności
ja też ostatnio w necie znalazłem ładne motto zaraz sobie wpisze:)
kogucik>> bez przesady przecież nie zabronił ci pisać wystarczy nie wdawać się w kłutnie i tyle a nawet jak cię wywali to założysz 2 emaila NP kogucik 20 i po sprawie:)
fish...przeginasz...sposób jest o wiele prostszy... nie wdawać się w awantury i nie dać się sprowokować 

Fakt trochę źle powiedziałem głupi pomysł

Pasko dzięki.Hoska pewnie Cię wyściska za to.Pozdrawiam.ps.no to wnet stwierdzamy na swoich kuponach kasioreczkę

Ricardos jesteś
Daj piątaka:)
Daj piątaka:)Fish mozesz jaśniej?Nie wiem czy chcesz 5zeta,5/5 czy przybić piątkę?

XD
Przybij piątkę,ja dziesiątkę,ty piętnastkę,a ja ci w czaszkęXD
Mam troche honoru i nie zakładam innego nicka,chyba że mam coś ważnego do przekazania w grzecznej formie,i nie mam innej możliwości,to mam coś w zapasie,ale nie korzystam z tego.Ban to Ban i ktoś jak go nakłada to nie po to żeby go omijać.To brak szacunku dla admina.A ja mam może wiele uwag do admina,ale to nie zwalnia mnie z szacunku do niego ,bom za rzadki w barach żeby sie równać z nim.I już nie będę jadał bananówki na pewno.Pozdrawiam
Kogucik19>> aj tam założenie drugiego nika nie jest brakiem szacunku do admina kto ci tak nagadał dałeś się sprowokować i tyle no twój błąd ale biorąc dla przykładu madzię która jedzie na 20 nikach(z całym szacunkiem madziu) ale ty akurat masz brak szacunku dla admina.
dobrze kogucik że postanawiasz się zmienić:) ale madzia może cię niejednokrotnie próbować prowokować i tak jak napisałeś w którymś z poprzednich wpisów staraj się ją omijać pozdro!
Gdzieś, gdzieś daleko bardzo stąd
Stoi wielki biały dom, Na końcu świata
Tam niebo zawsze jasne jest
Nie ma złości ani łez przez długie lata
Ref:
Żyj i płyń nie padniesz
Nie daj diabłu pojmać się
Pokaż wrogom kto osłabnie
Ile warta zimna krew.
Patrz co to znaczy wielki gest
Nie potrzeba kasy mieć
By być bogatym
Daj, daj co możesz tylko dać
Nic nie może wiecznie trwać
Pamiętaj o tym.
Ref:
Żyj i płyń nie padniesz
Ile warta zimna krew.
Stoi wielki biały dom, Na końcu świata
Tam niebo zawsze jasne jest
Nie ma złości ani łez przez długie lata
Ref:
Żyj i płyń nie padniesz
Ile warta zimna krew.
Patrz co to znaczy wielki gest
Nie potrzeba kasy mieć
By być bogatym
Daj, daj co możesz tylko dać
Nic nie może wiecznie trwać
Pamiętaj o tym.
Ref:
Żyj i płyń nie padniesz
Ile warta zimna krew.
my tu gadu gadu a losowanie za 17 minut jak będe miał znowu wszystko o 1 to autentycznie biorę laptopa i wywalam go przez okno:)
Brawo mag bardzo ładnie:)
fish poker>> zobacz , czy czasem Tobie pióro w spodnie nie wpadło i tak Cię mierdzi

Żyj i płyń nie padniesz
Ile warta zimna krew.
Kogucik ta zwrotka ci się bardzo przyda chyba nie muszę mówić kogo mam na myśli i kto jest twoim diabłem
Ile warta zimna krew.
Kogucik ta zwrotka ci się bardzo przyda chyba nie muszę mówić kogo mam na myśli i kto jest twoim diabłem
Madzia77 mnie prowokować.To kobieta o gołębim sercu.A ja teraz jestem ostoją spokoju,i dobroci.Więc jak widzisz miłość kwitnie i sie rozwija wśród kulkowiczów.
haha bardzo śmieszne brawooo

Moim diabłem jest bukmachera,i kulki,ale jak podchodzisz do tego ze święconą wodą to diabli diabła biorą i ucieka,w otchłań piekielnego ognia.Ale dzięki .
ja wole rapować: Idąc ulicą ludzie patrzą na mnie jakby mnie już znali pewnie chętnie wszyscy w mordę by mi dali ale za co czy przeszkadza komu że ja żyję ile stracą jak przeżyję jeszcze kilka lat,kiedyś skończą sięte męki, kiedyś powiem szach mat i pokonam swoje lęki zachowując się jak brat
ref:będę spijał będę bijał będę płacił i zabijał ale za to będę na spokojnie ludzi mijał,ale zato będę na spokojnie ludzi mijał. co nie poznajesz mnie? ja tak samo nie poznaję siebie aż w głowie mi się je.....bie od tych ludzi i od ciebie oni mówią że ja jestem mocny tylko w gębie i są w błędzie a słowo to jest moje narzędzie.
ref:będę spijał będę bijał będę płacił i zabijał ale za to będę na spokojnie ludzi mijał,ale zato będę na spokojnie ludzi mijał. co nie poznajesz mnie? ja tak samo nie poznaję siebie aż w głowie mi się je.....bie od tych ludzi i od ciebie oni mówią że ja jestem mocny tylko w gębie i są w błędzie a słowo to jest moje narzędzie.
dobra kogucik idę teraz zobaczyć jak te piękne kulki wyrzucają numery 5,13,48,62,80
i jak wygrywam 700 zł
dzięki za pocieszenie przed losowaniem a z tych twoich?
mam 2/5 ale i tak pierniczę to! pilka jak wróżka może się pomylić miałem 2 a nie 1
a trafię coś z tych numerów do 29.06.2010 do godz 14.00
?
?
udało ci się coś kathy?
ani 1 numer?
nie martw się ja też dofinansowałem totalizatora jednak to prawda Totolotek nie buja ty mu stówkę on ci chu.. wiesz co
wcale się nie martwię, w końcu wylosują kiedyś te moje 
a teraz uszy zakryć będę spiewać

a teraz uszy zakryć będę spiewać

kiedyś mówiłaś że trafiłaś 9/10 to było tymi właśnie liczbami?
" Widzę ją, kiedy oczy zamykam..." .
Nie !!! :)
ja nie
ja na lotto pl oglądałem losowanie bo tutaj miałem problemy nie chciało się włączyć
pasko puszczałeś jakieś numery na to losowanie?
ok
ogląda ktoś kwalifikacje F1? kubica pierwszy po pierwszej części Kwalifikacji
dobra ja spadam będę za godzinkę na forum Hey yo
Wysokich wygranych w wieczornym losowaniu. Znikam na chwilę, wrócę o godz. 2 w nocy.
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2062&last=1
Szacunek !!!
Szacunek !!!
http://www.kciuk.pl/Superman-to-przy-nim-pikus-a12661
Dobry link !!!
Dobry link !!!
Hey yo, witam jest tu kto?
witam annamaria
Ziuta1981krk>>> wpisz sobie na youtubie remi gaillard.
niedawno Madzia77 dostała bana niby taka kobieta na poziomie i wkońcu admina wkurzyła hehe
Witam ponownie.Brzusie zapełnione łobiadkiem?To typować,typować nie wylegiwać się.Chociaż u mnie upał i z chęcią bym gdzieś wybył,ale czas na pakowanie walizek.W poniedziałek już do roboty

nikogo niet.Wszyscy leżą pewną częścią ciała do góry i mówię o brzuchu.Tu powinna być pełna mobilizacja cyfrowa...Nawet cyfra+ na wieczorne losowanie a tu nic
Postanowiłem zagrać dzisiaj na jedną siódemkę w multi.Może wpadnie kilka pieniążków 
do skarbonki.

do skarbonki.hipo>>>Leży sobie hipopotam w błocie, odpoczywa na lewym boku. Wokół niego jeździ na rowerku jego mały synek. Drugiego dnia hipopotam odpoczywał na prawym boku, a synek wytrwale jeździł w pobliżu na rowerku.
Trzeciego dnia, gdy hipopotam leżał na plecach, podbiega synek i rzewnie płacze:
- Tato, rowerek się zepsuł.
Hipopotam głucho jęknął:
- Za co życie! Rzucaj nagle wszystko i naprawiaj rowerek!
Trzeciego dnia, gdy hipopotam leżał na plecach, podbiega synek i rzewnie płacze:
- Tato, rowerek się zepsuł.
Hipopotam głucho jęknął:
- Za co życie! Rzucaj nagle wszystko i naprawiaj rowerek!

Pojemność mózga jest ograniczona.Dlatego trzeba ładować codziennie do niego pozytywne myśli.Bo wystarczy jedna zła wiadomość i klops,może dopaść choroba.
Leży hipopotam w szpitalu.Podchodzi pielęgnaiarka:Czy zmierzyć panu temperaturę.Tak.Na to ona:to proszę kupić sobie termometr.
Nie mam na dzisiaj żadnych pewniaków.Proszę o odpowiedz,czy liczba 25 jest na dzisiaj dobra.
Teraz muszę podjąć decyzję,w jakiej kolekturze nadać kupon i o ktorej godzinie.Bo są kolektury nieszczęśliwe i pechowe,nad którymi ciąży fatum.
Najgorzej natrafić jak ktoś wcześniej coś wygrał o i odbierał pieniążki,bo wtedy system jest niezadowolony i zaczyna zbiórkę od nowa.
Tak jak,ze zdrapkami jak padnie jakaś większa wygrana,to następne muszą być puste.
Kiedyś,dziesięć lat temu kupowałem zdrapki jednej serii w kolekturze,po przegraniu conajmniej sześciu,kobieta dopiero mi mówi,że przedemną,ktoś wyciągnł dwie wygrane po 50zeta w tej serii.Gdyby mi to powiedziała wcześniej to bym wybrał inne.
Mam pytanie do kathy.
Ponieważ tak często reklamujesz, a właściwie przypominasz Ty lub inni o trafieniu 9/10 w M.L to może opiszesz swoje emocje związane z tą wygraną, oraz to jak pracownicy Centrali gratulowali Ci tej niebotycznej wygranej i czy widziałaś w ich oczach błysk zazdrości, że oni tyrają za 800 zł cały miesiąc, a ty wyjmujesz główną wygraną ot tak!!
Piszę dlatego, że taki hipcio tak barwnie opisuje swoje przygody, m.in ze zdrapkami, ale nic większego jakoś nikt nie opisał (w sensie wygranej)
Pozdro!

Ponieważ tak często reklamujesz, a właściwie przypominasz Ty lub inni o trafieniu 9/10 w M.L to może opiszesz swoje emocje związane z tą wygraną, oraz to jak pracownicy Centrali gratulowali Ci tej niebotycznej wygranej i czy widziałaś w ich oczach błysk zazdrości, że oni tyrają za 800 zł cały miesiąc, a ty wyjmujesz główną wygraną ot tak!!
Piszę dlatego, że taki hipcio tak barwnie opisuje swoje przygody, m.in ze zdrapkami, ale nic większego jakoś nikt nie opisał (w sensie wygranej)
Pozdro!

Witam. W pierwszym losowaniu niestety 1/10 czyli niestety dramatycznie wybrane liczby.Na zmiane "B" zostają te same.Nad Wisłą pod wawelem jest piknik świętojański.Teraz sie zrobiła pod wawelem druga Wenecja.Kto ma jakąś łódkę,albo cokolwiek co pływa oferuje rejs do Tyńca.A pływających knajpek przy brzegu pojawiło sie chyba 4 lub 5.Jednak frekwencja marna piwo 0.4 L 7 zeta,czyli bardzo drogo a sok malinowy 2 zeta.Zamiast iść na obrót kosztem ceny a szlo by dziś bo ciepło,to jednak popijających jest malutko.No ale coś sie zaczęło dziać,bo w tamtym roku tego nie było.Pozdrawiam i nie wiem czy sie na wieczór nie targnę żeby zobaczyć jak to jest oświetlone.Ponieważ cisza to pozwoliłem sobie dokonać wpisu.Pozdrawiam i mam pytanie do HIPCIA czy masz jakąś jedną szczęśliwą kolekturę czy niestety wszystkie są fatale.
9/10 w ML to nie jest główna wygrana a kathy trafiła kiedyś jak płacili 5000zł.W oczach błysku zazdrości raczej nie było

{{hura jest tu osoba o niku??? która wygrała 10/10 + bonus ją zapytajcie

hipopotan pytales czy 25 jest dobra.powiem ci ze jest bardzo dobra.widze w niej potencjal a to moze znaczyc ze bedzie ona plusem.pozdrawiam
no "popa" Ryśku jakie masz poparcie u Admina .Ja dwa razy próbowałam i....
Może jesteś w jego typie ?
Dziękuję Pasko

Z oddal słychać śpiew.......