Wpisy 1 206 173 – 1 206 272
3 listopada 2012 23:35 → 4 listopada 2012 00:14, 100 wpisów
mariuncio75 ja się zgadzam, że mogło być dzisiaj więcej Lotto Plus niż zawsze, ale jest to dodatek do Lotto więc Lotto było jeszcze więcej, nie wydaje ci się dziwne te 7 szóstek? Ja rozumiem, że mógł ktoś trafić ale aż 7? Biorąc pod uwagę, że w Lotto nie ma szóstki od 11 października
Hipo dobre
mcsi sa dwa wyjscia : albo faktycznie ktos poslal wiecej niz 2,3 zaklady albo wyjatkowe szczescie w generowaniu
Teraz bedą wielkie reklamy w telewizji:wielka kumbulacja,pranie mózgu plus hipnoza i ludzie wyjmą ostatnie pieniążki ze skapetek i portfeli i ruszą chmarą do kolektur:szczęsciu trzeba pomóc:
Totalizator się ratuje jak może, najpierw spieprzył wszystko co się dało, a teraz chwyta się czego może, żeby ratować sytuację.
O co ci durny ROBALU chodzi???*(przypomniało się po 1/2roku-skl***ku?)
ja ***ziu
ludzie, to nie boli
nie ma - dramat, ustawiają, jest siedem - afera...
- 6,21,44 - to 'łatwe', "szczęśliwe" liczby, a 23 i 27 też mieszczą się w częściej kreślonym zakresie ...
dżizus
ludzie, to nie boli
nie ma - dramat, ustawiają, jest siedem - afera...
- 6,21,44 - to 'łatwe', "szczęśliwe" liczby, a 23 i 27 też mieszczą się w częściej kreślonym zakresie ...
dżizus
Ja osobiście mcsi uważam podobnie jak lottomat że to tylko szczęście w teorie spiskowe się nie bawię - taki przykład dziś był mecz tzw. pewniak u buka 5 osób przede mną grało jedynkę po 10,25 jeden nawet za 50 po kursie 1,25 a ja zagrałem za 20 złotych dwójkę po kursie 12,5 czyli 10 razy większą może to nie wiele ma wspólnego z kumulacją ale trochę szczęścia w tym zagraniu też było
A może to przypadek i ktoś nie dostanie premii,nie upilnował maszyny i klops:7 szóstek:
Za śmierdząca sprawa Hipo tak myślę
jak chcecie spiskowac na ts to zacznijcie od zdrapek tam wieksze mozliwosci sa o kombinacje
Ale fakt 7 na jednym losowaniu może wywoływać u ludzi różne zdania...
To podobnie jak z trotylem ze Smoleńska
To podobnie jak z trotylem ze Smoleńska
Ja czasem czytam teorie spiskowe,nigdy nic nie wiadomo,może ziemia jest płaska,ludzie nie byli na księżycu,a rzadzą nami masoni i iluminaci:
Zgadzam się lottomat
Kumulacja Lotto: 50 000 000 zł
Zresztą jesteśmy wspaniałym społeczeństwem kochającym różne najróżniejsze teorie spiskowe
nowłaśnie bo na stronie lotto jest 45 milionów?
a co oni tak skaczą z tą kumbulacją?
do rana dojdzie do 1 miliarda
ale niech ts sie serio pilnuje bo przedobrzy z tymi obietnicami na 80 mln
żeby zawału nie dostać jak sie zobaczy jaka kumulacja, jak tak przez noc będzie rosła
jak mozna sie mylic o 5 milionóów
to tylko w DZIKIM kraju możliwe
ale ta kumbulacja dzika....
chyba w tym plusie sie walneli o 5 baniek i oddali
Gdzie poprawili nic nie poprawili
A zwracam honor poprawili

Oj tak pójdą na całość
co ja zrobie z taką kasą
Jakby byly zaklady jak dawniej , ze sierotka losowala pileczki - to Ts by musial doplacac do wygranych
kriss22221: Najpierw trzeba wygrać a później się zastanowić hehe a ile samych odsetek byłoby. Myślę, że będzie kilka szóstek. A ten co 30 mln nadal nie odbiera to jakiś kretyn. Nie dość, że ciężko jest wygrać to jeszcze nie odbiera wygranej.
a gdzie to wyczytałes ze nie odebrał kasy???????????
a znasz okolicznosc czemu nie odebral ze nazywasz kogos kretynem ?
i gdzie ta wygrana padła? pawcio
Lotto de.
7, 8, 26, 42, 43, 46.......16,3
7, 8, 26, 42, 43, 46.......16,3
lottomat ...nie zadzieraj. kretyn i juz. nie odebrał i kretyn jest.basta
Gracz z Bolimowa koło Skierniewic, który 22 września trafił szóstkę w Lotto do tej pory nie odebrał wygranej. Chodzi o rekordową kwotę blisko 29,5 mln zł.
stare info. juz debrana wygrana na pewno
Nieodebrana
Czyli drugi raz w historii mamy kumulację 50 milionów. 27 września 2011 i 6 listopada 2012. Jednak chyba tym razem pula będzie mniejsza niż te 56 które było ponad rok temu.
Ano zobaczymy ile jak to we wtorek będzie
Wychodzi, że 6 listopada to dzień wielkich kumulacji. Cztery lata temu mieliśmy 40 milionów, teraz 50.
ide nyny....
może sie mi liczby przyśnią
może sie mi liczby przyśnią
Ale życie by się odmieniło z taką kasa nawet chociaż 1 mln wygrać chociaż i aż.
MCSI....i jakie wtedy liczby weszly?
tadzia
pawcio
mcsi
nyny ideeee.
lottomat zmien czapeczke.ciagle w tej samej
teraz jak rasowy wieśniak.....może byc
Ciekawe czy pracownicy ZOM w Bolimowie przekopali już jego śmieci?
ja nawet niewiem ze taka byla kumulacja,a teraz tez mnie nie bedzie
He he dobre z tymi śmieciami
OpA