Wpisy 1 205 735 – 1 205 834
3 listopada 2012 22:01 → 3 listopada 2012 22:15, 100 wpisów
kondi1
naprawdę mi przykro a sprawdziłeś dokładnie kieszenie i schowek w aucie ?
naprawdę mi przykro a sprawdziłeś dokładnie kieszenie i schowek w aucie ?
cosik wpadnie z tych trzech liczb 21,22,23 na to wskazuje tendencja
a, ja zrobilem tak
najpierw malego
potem dużego,i znów malego
potem dużego na mokro oczywiscie
najpierw malego
potem dużego,i znów malego
potem dużego na mokro oczywiscie
ale spokojnie, przecież los nie może spłtać mi takiego figla....
gorwil
A to ja stawiam na 23 bo to liczba fartownych dzisiaj Rybek
A to ja stawiam na 23 bo to liczba fartownych dzisiaj Rybek
kondi1
A nie byłeś w jakiejś kurtce z podszewką, bo takie rzeczy jak kupony i klucze lubią wleźc pod podszewkę
A nie byłeś w jakiejś kurtce z podszewką, bo takie rzeczy jak kupony i klucze lubią wleźc pod podszewkę
LILA, jak zona przeszła po domu ze ***ą to juz nic nei moge znaleźć cholera jasna!!!
to juz zmykam ...zimno mi sie zrobilo takze wskakuje do krissa..
lila...
lila...
Maszyny mają już niewiele czasu,sprawdzają właśnie liczby graczy,a serce systemu:mózg cyborga wybierze tę jedyną właściwą szóstkę:
miszel... tu prawdziwe twój nicki ..tak u korna nic nie wiadomo kto oszukali podszywają twój nicki ..kiedyś było
kondi
A sprawdziłeś miejsca gdzie Twoja żona wkłada "przydasie" czyli rzeczy znalezione w czasie spotkania, które nie wiadomo gdzie położyc to się je kładzie tam gdzie potem teoretycznie szybko się je znajdzie. Każda z nas chyba takie ma. Moja mama taki ciulowy koszyk na owoce gdzie można znaleźc wlaściwie wszystko a jak książkę o kaligrafii na papiery i szufladę biurka
A sprawdziłeś miejsca gdzie Twoja żona wkłada "przydasie" czyli rzeczy znalezione w czasie spotkania, które nie wiadomo gdzie położyc to się je kładzie tam gdzie potem teoretycznie szybko się je znajdzie. Każda z nas chyba takie ma. Moja mama taki ciulowy koszyk na owoce gdzie można znaleźc wlaściwie wszystko a jak książkę o kaligrafii na papiery i szufladę biurka
za co przebrać się na holoween? Za bota multipasko. Pamiętam jak Lila miała przez chwilę taką ikonę przy nicku...tyle wpisów naskrobała
medea, staram sie nie denerwować, ale jak coś z tej 6-ki wpadnie, ot chyba zejde na zawał
rustu
czyli jak widzę nie tylko ja końcowce 6 i 7 wróże wielką przyszłośc w tym losowaniu o mojej dacie urodzenia nie wspominając
czyli jak widzę nie tylko ja końcowce 6 i 7 wróże wielką przyszłośc w tym losowaniu o mojej dacie urodzenia nie wspominając
kondi
No ja myślę, że los nie będzie taki wredny... czy los mnie słyszy
No ja myślę, że los nie będzie taki wredny... czy los mnie słyszy
Pasko.. .
Zegar zle chodzi na Multipasko. Póżni się.. .
--------------------------
Zegar zle chodzi na Multipasko. Póżni się.. .
--------------------------
Jest 21.48
Medea.. .
------------------
------------------
lila
tak jak ten słynny rolnik w dziewiędziesiątych latach, jak wygrał to impreze na całą wieś zrobił, potem poszedł po wygraną a tam 8o osób i ... ciągnik komornik zlicytował za długi
tak jak ten słynny rolnik w dziewiędziesiątych latach, jak wygrał to impreze na całą wieś zrobił, potem poszedł po wygraną a tam 8o osób i ... ciągnik komornik zlicytował za długi
wędrowiec
No i właśnie podałeś dwie zwycięskie liczby w lotto czyli 21,48
No i właśnie podałeś dwie zwycięskie liczby w lotto czyli 21,48
Złoty.. .
--------------
--------------
Wielka kumulacja. Stoi dziennikarz pod budką Lotto i robi wywiady.
Podjeżdża
facet trabantem, dziennikarz przyskakuje i pyta:
- Co pan zrobiłby z tą wygraną.
Facet myśli i mówi:
- No to większe mieszkanie, poloneza...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet polonezem. Dziennikarz pyta:
- A co pan by zrobiłby...
- No, to jakiś dom, mercedes...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet mercolem 600 SEL. Dziennikarz ponawia pytanie...
- Taaak, no to spłaciłbym skarbowy, potem ZUS...
- A reszta?
- A reszta niech k***a czeka!
Podjeżdża
facet trabantem, dziennikarz przyskakuje i pyta:
- Co pan zrobiłby z tą wygraną.
Facet myśli i mówi:
- No to większe mieszkanie, poloneza...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet polonezem. Dziennikarz pyta:
- A co pan by zrobiłby...
- No, to jakiś dom, mercedes...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet mercolem 600 SEL. Dziennikarz ponawia pytanie...
- Taaak, no to spłaciłbym skarbowy, potem ZUS...
- A reszta?
- A reszta niech k***a czeka!
Jano.. .
---------------
---------------
senna
Ale co się nabalował to jego Moi rodzice całe życie ścibolili a teraz jak przechodzą na emeryturę to się okazuje, że znacznie mądrzejsze byłoby przepuszczenie kasy by miec co wspominac wegetując z emerytury przejadając te oszczędności na rachunki i żarcie.
Ale co się nabalował to jego Moi rodzice całe życie ścibolili a teraz jak przechodzą na emeryturę to się okazuje, że znacznie mądrzejsze byłoby przepuszczenie kasy by miec co wspominac wegetując z emerytury przejadając te oszczędności na rachunki i żarcie.