Wpisy 120 542 – 120 641
26 czerwca 2010 00:29 → 26 czerwca 2010 13:15, 100 wpisów
Ricardos dodaj, że z psami nie swoimi, ale za to chętnymi na wyszarpanko 

Ricardos,a zamiast tych psów nie lepiej jakąś dziewczynę przygarnąć?
w koncu trzeba wiedziec kiedy brac urlaub
neptun podobno w Polsce ale bardziej wschód a tam zawsze zimniej
neptun podobno w Polsce ale bardziej wschód a tam zawsze zimniej
Kathy- ja nie śpię. Posiedze z godzinę.
kathy ja juz mam dychacza.podesle ci na gg bo na sny nie ma co liczyc

a właściwie nie o psy , a o...właściciela
powinno się pytać
Też...słodki taki
powinno się pytać
Też...słodki taki

Witam.
Panie Januszu wszystko pięknie i ładnie,,tylko nadal jest jedno ale.Czy na forum nie mógł by pan również dorzucić z kilka emotikonów.Z góry dziękuje .
Pozdrawiam
Panie Januszu wszystko pięknie i ładnie,,tylko nadal jest jedno ale.Czy na forum nie mógł by pan również dorzucić z kilka emotikonów.Z góry dziękuje .
Pozdrawiam

Witam w pochmurny, deszczowy dzień (u mnie za oknem) i życzę dobrych skreśleń. A teraz na zakupy. Pozdrawiam.
Witam.Jestem pełen podziwu dla tych którzy do późnych godzin nocnych komarują przy kompie pisząc z innymi kulkowiczami.Pieje z szacunku dla was.W ten krakowski smętny,pochmurny dzień takie sobie liczby do gry w MM wytypowałem.Oto one:47,21,26,24,80,50,31,34,53,61.Brak słoneczka odbija się niewątpliwie na jakości typowania.Ale jeszcze podobno 3 dni i będzie już upalnie,ślicznie i właśnie o to chodzi gdyż zbliża się dzień kiedy rozstanę sie z kompem i cywilizacją na calutkie 2 miesiące udając sie w najpiękniejszy rejon naszego kraju jakimi są mazury.Serdecznie pozdrawiam i życze trafnych typowań i dużego poczucia humoru bo bez niego czasem trudno przeżyć gorycz porażki czyli przegranej kasy.Ale pamiętajmy że zawsze raz w karecie a raz tylko pod wozem.I to jest piękne bo nigdy nie wiemy czym pojedziemy.Miłego dnia.
LESTEK tak Ci zazdroszczę.Więc korzystaj i ciesz się i wygraną i pogodą.Serdecznie Cie pozdrawiam i pieje z zazdrości.KATHY też jesteś szczęśliwym człowiekiem.Jak widać szczęście nie jest dane wszystkim ,tylko nie którym,i tak ma być.
Bardzo słonecznie
i ja witam
*kogucik19
ale nie każdy może 2 m-ce na mazurach.
szczęściarz
i ja witam*kogucik19
ale nie każdy może 2 m-ce na mazurach.
szczęściarz

PĘKNAJA Wiesz nawet nie wiem jak Ci napisać,ale może tak, że były czasy kiedy pracowałem po 16 godzin i trwało to bardzo długo.Nawet współpracownicy mi zazdrościli tego że jadę zawsze w lipcu na urlop.Ale nie widzieli że byłem na każdy telefon dyspozycyjny co w mojej pracy było bardzo ważne.Oni woleli mieć wolne.Resztę już wiesz.Zawsze się widzi u innego że on ma ,ale nie widzi się jak do tego dochodził.Wiemy o co chodzi.Temat rzeka i na ten portal.Pozdrawiam
Witam wszystkich.
1). Panie Pasko- tym 1 z 10 to byłem ja.
Pozdrawiam.
1). Panie Pasko- tym 1 z 10 to byłem ja.
Pozdrawiam.
kogucik19
nie, nie o ten aspekt sprawy mi chodziło....
Tak po prostu MASZ FAJNIE (bez podtekstów)
nie, nie o ten aspekt sprawy mi chodziło....
Tak po prostu MASZ FAJNIE (bez podtekstów)
PIĘKNAJA ok rozumie i wiem że Ty też tak będziesz miała,tylko warunek:odpowiedni wiek ,bo za 20 lat młodości którą Ty masz oddał bym 1,5 miesiąca pobytu.Ale chyba nie zgodzisz się na taką zamiane więc musisz poczekać.Czego Ci życze z całego koguciego serca.Pozdrawiam
a ja odwiedzę działeczkę.wprawdzie to nie Mazury, ale też zielono
i spacerkiem mogę podreptać 
i spacerkiem mogę podreptać 
Po dzisiejszym losowaniu nikt już nie będzie miał problemów gdzie przebywać na resztę życia i tego się będę trzymał.Nie dziś to jutro,więc wszyscy będziemy w miejscach gdzie szczęście będzie nam towarzyszyć bez żadnych ograniczeń, i nie będzie to tylko dwa miesiące.Życząc tego wszystkim udaje sie nakarmić Głoda.
Wszystkim tym których aura nie rozpieszcza:
Za oknem szaro, mogło być gorzej
Wszystko w życiu zdarzyć się może....
.....Coś nam ucieka, coś nas omija
Dlatego ważna każda chwila.....!!!
Adminie,a może jeszcze "nutki" dałoby radę ?
Za oknem szaro, mogło być gorzej
Wszystko w życiu zdarzyć się może....
.....Coś nam ucieka, coś nas omija
Dlatego ważna każda chwila.....!!!
Adminie,a może jeszcze "nutki" dałoby radę ?
Kogucik19- znasz to lub pamiętasz? Zaczynało się hymnem z Wieży Mariackiej a fragment tekstu jest taki.
" żebym trochę miał odwagi, co tam trąbka, co tam drób,
rzekłbym swojej Pani... ."
" żebym trochę miał odwagi, co tam trąbka, co tam drób,
rzekłbym swojej Pani... ."
Witam Wszystkich w ten piękny słoneczny sobotni poranek.

Czy tak się da?

Czy tak się da?
Mag.. . Jesteś???
Panie Pasko. Po zainstalowaniu w komórce nowej przeglądarki wszystkie wpisy dobierają na czat. Pozdrawiam.
Czwartkowa wygrana w Lotto padła w Rajczy - w Katolickim Oddziale Totalizatora Sportowego, tak wczoraj powiedziała pani J. w studiu o 14. 

Mag.. . Znasz to???.
" Nie widzę Ciebie w mych marzeniach"... .
" Nie widzę Ciebie w mych marzeniach"... .
Wędrowco netowy nie znam ciągu dalszego tej chyba wspaniałej pieśni.Pozdrawiam
Witam wszystkich cieplutko.Mam wnusię na wekend,więc nie będzie mnie przy kompie,teraz mam troszkę wolnego, bo wróciłem
z wnuczką z huśtawki, poszła spać.Chce gorąco pozdrowić:
madzię77,kathy,hosię,kogucika,neptuna oraz wszystkich
użytkowników tej stronki.Do wczorajszej siudemki dodaję:1,7:P
Dla wszystkich
z wnuczką z huśtawki, poszła spać.Chce gorąco pozdrowić:
madzię77,kathy,hosię,kogucika,neptuna oraz wszystkich
użytkowników tej stronki.Do wczorajszej siudemki dodaję:1,7:P
Dla wszystkich

kpogucik19.Dokąd odeszłaś nie wiem sam.
Szara chmurą idą ludzie itd.:P
Szara chmurą idą ludzie itd.:P

kathy >>> pośpiewaj z nami 
....Czasem się mylę, czasem mam rację
Prowadzą mnie pozytywne relacje ... !!!!
- Jak leci?
- Super, tylko palce mnie strasznie bolą.
- A co się stało?
- Wczoraj na czacie mieliśmy imprezę, i całą noc śpiewaliśmy.
Facet pisze z blondynką na czacie.
- Piszemy do siebie już od 2 tygodni, moglibyśmy spotkać się w realu? - pyta mężczyzna
- Ale u mnie nie ma Reala, moglibyśmy się spotkać w Biedronce?

....Czasem się mylę, czasem mam rację
Prowadzą mnie pozytywne relacje ... !!!!
- Jak leci?
- Super, tylko palce mnie strasznie bolą.
- A co się stało?
- Wczoraj na czacie mieliśmy imprezę, i całą noc śpiewaliśmy.
Facet pisze z blondynką na czacie.
- Piszemy do siebie już od 2 tygodni, moglibyśmy spotkać się w realu? - pyta mężczyzna
- Ale u mnie nie ma Reala, moglibyśmy się spotkać w Biedronce?
madzia czy ty chcesz, żeby te 20 , które nas teraz czyta padło przy kompie od mojego śpiewania ? 

Kathy- pogoda raczej bezdeszczowa. Dzisiaj słońce ma obowiązek świecić i OPALAĆ. Miłego dnia.
Inżynierowie: mechanik, chemik i informatyk jadą jednym samochodem. Nagle silnik prycha, buczy, silnik gaśnie, auto staje.
- To coś z silnikiem - mówi mechanik.
- Myślę, że paliwo jest złej jakości - stwierdza chemik.
- Wysiądźmy i wsiądźmy, może to pomoże - mówi informatyk.
- To coś z silnikiem - mówi mechanik.
- Myślę, że paliwo jest złej jakości - stwierdza chemik.
- Wysiądźmy i wsiądźmy, może to pomoże - mówi informatyk.
HURAAAAA są malutkie pisklaki na tarasie.Takie śliczne .Już sie cieszę.Jako ojciec chrzestny biorę sie za naukę latania (ja od nich).Pozdrawiam
Kogucik przecierz miałeś bana to on nie był na stałe?
o i Madzia też wróciła witam
co tam tak cicho jak tam wasze typy?
trafił ktoś jakieś 5/5 ale w realu
murde jak z nikim sobie nie popiszę wtedy na pewno nie przytrzaskam VIP'a
*kurde
fish poker: status to nie tylko pisanie na chacie, ale również oddawanie typowań w dziale typowania 

Pasko witaj.Mam prośbę taką jak hosia.Nie da rady w emotikonki wcisnąć tego co łapki zaciera?Na gg zwie się on <cwaniak> a przed losowaniem jak znalazł:) Pozdrawiam.
zawsze podaje swoję typy tylko gorzej z tym że nic nie trafiam:)
teraz już na 14 dodałem
podam jeszcze typy na lotto mini lotto i bet gun Z/W
No co ty powiesz:)
aleee śmieszneKathy podawałaś typki?

Bardzo ładna dziesiąteczka tak trzymać życzę 10/10

puszczasz czasami w realu?
:)trzeba puszczać jedne numery z nadzieją że wpadną
ok
Masz bardzo ładny tekst pod danymi osobowymi sama wymyśliłaś?:)
FISH POKER wykazałem skruchę,i admin zdecydował że mnie z litości odblokuje.A ja teraz sie staram nikomu w drogę nie wejść.A jak mi ktoś stanie to go ominę.Nie warto walczyć.Miłego dnia dla Ciebie i trafnych typowań.Czy istniał by czat bez madzi77,i innych wspaniałych ludzi kulkowiczów.Traktuj wszystkich tak jak chciałbyś być traktowany.I nie spiesz sie do VIPa to jednak zobowiązuje.Pozdrawiam
Pozdrawiam:) a odblokował może ediego?
kogucik19>> ja mam farta że mnie nie zbanował bo zasłużyłem w pierwszej kolejności