Wpisy 1 205 335 – 1 205 434
3 listopada 2012 20:56 → 3 listopada 2012 21:11, 100 wpisów
77 weszło o godz 14
a jest 20:57
dzikus nie skacz z 7 piętra a z 77
weronika...jak nie mozesz wygrać ani kiedy bedziesz całować rur
A co tu się kurka wodna dzieje???
Powitac wszystkich!!!!!
Powitac wszystkich!!!!!
masz lilę
xelom...to może być tylko ona ale nie żle co?już nie wie co ma zrobić to się za swoją biedną córkę podaje
ja staruchów be
a twoje propozycje są obleśne całować w rurkę
Siemka Liluś
wiesiek , że nie zauważyłam, ale zaglądam tylko z doskoku bo to co sie tu dzieje to nie moje klimaty
pedofil
nie dość że głuchy to i zboczony sama mu rurke targaj
Widzę, że tutaj też klimaty nie tęgie
obrzydzenie mnie bierze a ciebie krzyś zapamietam z tego portalu i Twoje propozycje
weronika...zamknij się ty cip.kooo
Teraz rura jest w modzie
pedofil mam go po rurce całowac - obleś xD
jak cię bierze to wypirtaALAj stąd nikt cię tu nie chce,jeszcze nie dotarło to do ciebie?
dziewczynki mu się marza - stul się ruro stara
Lila ona ciągle obiecuje ze znika i nic z tego...ona Nas za bardzo lubi
Lila....naplujesz deklowi w mordę pomysli ze deszcz pada spoko luzik
zgloszę na policję że karzesz mi sie po rurce całowac oblesiu
gaja..bo ta menda tak ma.I wcale nie jest małolata tylko ma 35 lat
Lila...
głucha to chyba ty jesteś więc napiszę, to może odczytasz...Nudna jesteś zabawna wcale więc żegnamy m77,siedem siedem weronika16 i całą rodzinkę kiepskich klonów baj baj
Kilka wyjaśnień z mojej strony dla tych co znowu mnie nie rozumieją
Pasko..
Siema Pasko no ze sto lat!!!
Po pierwsze na 18:00 byłem w kinie na najnowszym Bondzie z żonką film oceniam na 4+
Pasko tu pedofil grasuje na twoim portalu każe sie po rurce całować a ta lafiryda pisze o targaniu rury - to kobieta?
Ja jestem policjantem starszy aspirant Damian Smyk o co chodzi
Po drugie rozmawiałem telefonicznie z Weroniką16 i nie mam wątpliwości, że miałem do czynienia z 16-latką (jeszcze potrafię rozróżnić głos nastolatki)
czy tu jakis schowek dla nienormalnych ?
Lila...
pedofilka to jesteś ty bo chcesz jakiś małolatów a nie krzysio pizdo jedna i won stąd
to co to dziecko tu robi
bajeczke na dobranoc
i spać
gdzie są twoi rodzice weronko !!!!!!
bajeczke na dobranoc
i spać
gdzie są twoi rodzice weronko !!!!!!
Pasko..przeca to m77 co Ty dajesz się wq c***a robić.Chłop po 30 a dajesz się robić jak dziecko
Po trzecie powiedziałem jasno, że nigdy nie pozwolę aby jeden na drugiego mówił przez " K U R * * "... zobaczyłem dowód takiej wypowiedzi przez max13 i będę słowny. Nie ma tu dyskusji.
starucho krzysiu kazał sie po rurce całowac
i znowu się robi nieciekawie
gra w lotto to tylko powyżej 18 roku można...co się z tą młodzieżą porobiło ostatnio
hejak wszystkim
Po czwarte zaraz przeczytam wypowiedzi, ale chyba Weronika16 dostaje bana, bo mówiłem że temat jest zamknięty i nie jest tu raczej mile widziana.
PASKO TOWEŹ NAS WSZYSTKIJCH ZBANUJ A ZOSTAW SOBIE TEGO RUROCIAGA I JAK DLA MNIE GRA GITARA
Pasko to tym bardziej przeciez nie mozna pozwolic jakiejs małolacie ublizac dorosłym ludziom
a gdzie mój sielawek??
Po 5-te, portal multipasko jest tylko dla użytkowników pełnoletnich
paskoo...ona weronika nie prawda ..pierwsza dokuczała mi jetsem głuchoniemy
ale zarobiłes przynajmniej - zobacz jaka poczytnośc