Wpisy 1 204 662 – 1 204 761
3 listopada 2012 18:30 → 3 listopada 2012 19:19, 100 wpisów
tyle razy się go prosiłem i nic, więc dzisiaj może mnie pocałować
kondi....super...dziś wszyscy wygrywamy
ale Ty kondi chyba nie doczekasz do losowania jak żona w domu
ale Ty kondi chyba nie doczekasz do losowania jak żona w domu
ulala, co Ty sugerujesz Dzisiaj nie da rady - za dużo na głowie innych spraw
.
dzisiaj byłem na zakupach i kilku rzeczy mi brakuje...może to jakieś fatum....
ja tam kupony jeszcze skanuje zeby mi sprawdzanie dlugo nie zajelo
1 204 585. Monet 2012-11-03 (17:48) Gród Gryfa
nicolla>> i ja to widzę i o tym wiem.
Tyle co ja od tej Pani zebrałem to niewielu się może pochwalić.
Dlatego uważam że bez sensu jest wywoływanie jej podczas kiedy nie jest obecna na czacie.
A wielu tak niestety robi.
*********************8
Ciekawa jestem jaki trzeba mieć iloraz inteligencji aby to pojąć , no chyba ze mała poczytność portalu i Pasko zrobi wszystko aby "tłumy" wchodziły i oglądały serial ha ha - ja niestety nawet i za 1 zł za post nie będę tu pisać . Większość to debile które nie rozumieją tego co słusznie Monet zauważył
nicolla>> i ja to widzę i o tym wiem.
Tyle co ja od tej Pani zebrałem to niewielu się może pochwalić.
Dlatego uważam że bez sensu jest wywoływanie jej podczas kiedy nie jest obecna na czacie.
A wielu tak niestety robi.
*********************8
Ciekawa jestem jaki trzeba mieć iloraz inteligencji aby to pojąć , no chyba ze mała poczytność portalu i Pasko zrobi wszystko aby "tłumy" wchodziły i oglądały serial ha ha - ja niestety nawet i za 1 zł za post nie będę tu pisać . Większość to debile które nie rozumieją tego co słusznie Monet zauważył
a z takimi nie chce mieć do czynienia prymitywami jakim jest np. max - jasne ze wejdzie pod innym nickiem ja tez mogę je tworzyć /jak większość tutaj/ ale po co ? Prymityw zawsze zostanie prymitywem nadającym się tylko do spijania kisielu
no dobra Weroniko ale co Ty tu jeszcze chcesz osiagnac ?
Temat sie zakonczyl
Temat sie zakonczyl
Witam.
Czy ktoś mi podpowie jakie jest prawdopodobieństwo trafienia:
5z36
4z36
3z36
Czy ktoś mi podpowie jakie jest prawdopodobieństwo trafienia:
5z36
4z36
3z36
z tego co czytałam to dla poniektórych chyba jeszcze nie - a jak słusznie zauważył ten co myśli "mądrze" a nie głupio niedaleko pada jabłko od jabłoni a ja lubię rewanże
Weroniko jestes corka to temat sie zakonczyl i nie powinnas dalej mieszac, mozesz juz isc misja zakonczona
NADI >>>> użyj kalkulatora
http://www.multipasko.pl/gry-liczbowe/multi-lotek/#prw
http://www.multipasko.pl/gry-liczbowe/multi-lotek/#prw
agatkaa to było adresowane do tych co pod nieobecność m77 ciągną jej temat jak gdyby nie mieli nic innego do roboty w życiu , no chyba ze taki maja "prykaz" i za to maja płacone?
Pasko wzrasta oglądalność gdy m77 pojawia to widać na dole , bawi Cie to? Kas kasa ? Pomyśl jak oglądalność by była gdyby tak Tobą tu szmacić lub Twoja rodzina - zastanów się co tam z godnością biznes yst biznes
oo teraz 116 a normalnie koło 70 brawo gratuluję udało się
zawsze to 40 wejść więcej i kaska leci - żal.pl
Weronika16 to samo ty jesteś m77...ty wyłącz twoja kompa i wez tabletki nerwosol spać spać do łózkaaa...a ty czego chcesz do mnie pisałaś zap.intalaj do mnie rur ..ty tez masz za duza dziura tyłka..rozumiano czy niee.. i to wszystko poowoo
ty co głuchoniemy ponoć mam nadzieję ze to już ostatni wpis w stronę m77 ponadto wybacz nie rozumie Twojego bełkotu pisanego
nie dociera do Ciebie nic ze temat zakonczony i ze mozesz zwijac sie do ksiazek i sie uczyc ?
dlatego tez się nie odniosę , za cos takiego to nie 10 gr , a 0,5 gr
weroniko16 temat został zamknięty i nie rozumiem po co dalej wałkujesz ten wątek jeśli jesteś córką m77 admin zablokował maxa i o co pianę toczysz ?wpadasz tu czat nazywasz burdelem teraz wyzywasz od debili do dorosłości z takim zachowaniem tobie daleko
lottomat napisz to temu głuchoniememu aby zapamiętał na przyszłość a mam wystarczająco dobre wyniki w nauce i mogę se pozwolić na pisanie bzdetów jak i większość z Was
a co maja dobre wyniki w nauce skoro szkola to pic na wode fotomontaz ?
szkola to sciema jest a Ty myslisz ze dobre oceny to co Ci dadza ?
na normalnym portalu z k u r e w k e jest ban a tutaj widać burdel skoro Admin pozwala więc w czym masz problem - fajnie jest sie czasem potaplać w bagienku - mi płacić Pasko nie musi , tak robię gratisowo żeby sie zresetować
Krzysiu jest jaki jest lepiej zebys Ty taka nie byla bo zycie dziwne jest ... dzisiaj chodzisz jutro wachasz kwiatki