Wpisy 1 204 337 – 1 204 436
3 listopada 2012 14:57 → 3 listopada 2012 16:28, 100 wpisów
drapek ..ty poros po jedne 1/1 osoby albo robal ..i znikam..
Witam. Do Weroniki16. Wtarga sobie Pani ot tak w buciorach na portal, nikt nie wie o co chodzi oprócz Pani i próbuje Pani przywoływać jakieś zaszłości. Zachowała się Pani jak totalny agresor i nic tego nie usprawiedliwia. Kolejnym razem proszę wysłać mi wiadomość e-mail, podać numer telefonu i ja zadzwonię na swój koszt. Jeśli ktoś faktycznie pisał coś na Pani mamę w ten sposób, to wystawił o sobie świadectwo, a nie o Pani mamie...
Jest taka złota prawda. Że ktoś pisząc coś o kimś, nie tyle ocenia tą osobę, ale wystawia przede wszystkim świadectwo o sobie
Jest taka złota prawda. Że ktoś pisząc coś o kimś, nie tyle ocenia tą osobę, ale wystawia przede wszystkim świadectwo o sobie
drapek
ja mam prawie całkiem to samo, co krzysio, a chytry nie jestem - uniwersalne na dziś wieczór - 3,19,36
dodatkowo / była, ale to nic/ - 77 i wpada69
ja mam prawie całkiem to samo, co krzysio, a chytry nie jestem - uniwersalne na dziś wieczór - 3,19,36
dodatkowo / była, ale to nic/ - 77 i wpada69
drapek
z lotto plusem dajesz na wstrzymanie i czekasz aż będzie po kumbulacji ?
z lotto plusem dajesz na wstrzymanie i czekasz aż będzie po kumbulacji ?
drapek
złośliwie - było co...
ulala, Żelka
no jak dzieciaki
posprzątane na kontach ? jest miejsce ?
złośliwie - było co...
ulala, Żelka
no jak dzieciaki
posprzątane na kontach ? jest miejsce ?
pasko na forum w temacie tejże pani są groźby karalne typu ukatrupię cię a to już jest mało śmieszne
zelaa...ja juz nie mogę ..dać buzka..wystarczy pozdroo..
Pasko mam 2 pomysly na takie akcje :
1) mozna dodac znaczek M przy wypowiedzi, wcisniecie zglasza taka wypowiedz osobno to admina i sobie czyta przy boku ... mozna dodac opcje raportowania wypowiedzi z komentarzem
2) serio dodac opcje ignorowania wypowiedzi co bedzie zapobiegac nawet banow bo sie po prostu ludzie nie beda klocic
1) mozna dodac znaczek M przy wypowiedzi, wcisniecie zglasza taka wypowiedz osobno to admina i sobie czyta przy boku ... mozna dodac opcje raportowania wypowiedzi z komentarzem
2) serio dodac opcje ignorowania wypowiedzi co bedzie zapobiegac nawet banow bo sie po prostu ludzie nie beda klocic
grozby sa tutaj dosyc czeste a jednak na tym sie przeciez konczy. Pasko pewnie chce klimat zachowac ale mozna wprowadzic inne rozwiazania
drapek..widzisz iny osoby dają pewniaki albo 3/3 ..jak przegroosz a ty zrobisz too
rustu
bywały i wcześniej, a nie zakładając nawet tego, czego domyśla się milcząca większość - niedaleko pada jaPko od jabłoni ...
bywały i wcześniej, a nie zakładając nawet tego, czego domyśla się milcząca większość - niedaleko pada jaPko od jabłoni ...
czasami nie da sie normalnie wysiedziec gdy leca urywki i czyjes komentarze ktore sa bez sensu orzy calosci a robia dodatkowe spiny na czacie
krzysio
ja z typów mp-wiczów składam jeden zakład, i może trafię kiedyś max
ja z typów mp-wiczów składam jeden zakład, i może trafię kiedyś max
drapek...no dobra ty nie płacz jak dzieciaki ..no masz 32..1/1 ..pomietooj nie kłóc do mnie dziś jeden dzieni znikam..
zela.. nie mów maxa
zela.. nie mów maxa
32 już dane na pukon, oj będzie wygrana
i mykam - zobaczymy co tam w puli słychać
i mykam - zobaczymy co tam w puli słychać
jaki Ty robal smutny czlowiek jestes naprawde taki marny szpieg przychlast sierota na tym czacie co zyje czatem, cale Twoje zycie musi byc tak samo marne jak to co prezentujesz tutaj swoimi z dupy okresleniami i tekstami, obrabianiem dupy przy braku obecnosci drugiej osoby, wmawianiu innym swoich marnych racji .... bys sieroto dodal ze to bylo dla zabawy sprawdzanie filtru czacie ale wolisz o tak podac kolejny raz bez konrekstu z urwaniem zebys wyszedl na zajebistego .... pajacu jeden
naprawde pasko Cie powinien zatrudnic jako bota do spisywania co kto jadl, pisal, co skreslil co wygral, kto jest fajny a kto nie ... moze nawet 2 facebook powstanie
drapek hehe jak się wdrapałem na tron w parkach tak zleźć nie chcę
jak mnie ktos tutaj nie zmusi to nic na jego temat nie pisze i nie dyskutuje ale takim jak Ty to sie nie da odpuscic
sprawdzanie zabezpieczeń, zlecenie i rzyganie ?
i jemu i im wolno obrażać ?
obaj Kali zdaje mi się
patataj patataj patataj
<i zzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew i bleeeeeeeeeeee i żal >
i jemu i im wolno obrażać ?
obaj Kali zdaje mi się
patataj patataj patataj
<i zzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew i bleeeeeeeeeeee i żal >
zlecenie ? ahhhhhhhhhh to z shockwave mnie laczysz ze tu wpadlem kiedys z nim i jak go nie ma a ktos ma problem do niego i do mnie to moze sie ze mna kontaktowac i chetnie rozwiaze ....
no zakon sie przecie plul do niego razem z maxem a ze go nie ma to ja chetnie im pomoge jak cos przeciez
widzisz ***a jaki z Ciebie slaby szpieg i jak slabo rozwiniety masz mozg w analizie i wyciaganiu wnioskow ?
no nie wiem j a k i e - ale sam tak napisałeś,
"zlecenie" i "sprawdzanie zabezpieczeń" - a ja mogę się tylko
o co i o jakie jakie sprawy chodziło
cóż taki musk jaki styl
bo wszystko ci się merda Kali - nie 'swoje' tylko 'twoje'
bucopajacu
"zlecenie" i "sprawdzanie zabezpieczeń" - a ja mogę się tylko
o co i o jakie jakie sprawy chodziło
cóż taki musk jaki styl
bo wszystko ci się merda Kali - nie 'swoje' tylko 'twoje'
bucopajacu
no spytaj Janusza czy mu nie mowilem ze kiedys testuje dla zabawy stronke .. ale ok pisz dalej zlecenia ... Tobie sie myli ***a od nadmariu siedzenia przy kompie
kazda Twoja wypowiedz jest przekrecona, przeinaczona, bez konkretow, z urywkow ....
SIEJESZ ZAMET I TAKA TWOJA ROLA TUTAJ
SIEJESZ ZAMET I TAKA TWOJA ROLA TUTAJ
to byla jakakolwiek moja wypowiedz do Ciebie na tym czacie bo z kretaczami sie nie dyskutuje
Czesc Greg i spadam
ide spac bo jestem zmeczony noca i wczorajszym dniem
ide spac bo jestem zmeczony noca i wczorajszym dniem
cóż i tu i tu nie chodzę
że naprawdę - od dwóch skrętów na rok takie zachowania, szkoda
że naprawdę - od dwóch skrętów na rok takie zachowania, szkoda
lottomat tak wypada fokus pokus czary.mary zap.....aj nam po browarypoleciał???
Witam. Została spełniona prośba co do możliwości wyświetlania w dziale Wyniki, samych wyników Lotto lub Lotto Plus.
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Od wielu lat interesuje się astrologią i tym co dzieje się na niebie,oraz jakie to ma odbicie na ziemi!!!Oczywiście że ma .
Trzeba poprostu wiedzieć jakie planety dzisiaj grają.Jest to temat oczywiście dla znawców.Ja sama jestem pochłonięta pracą więc astrologie odłożyłam na potem, czyli jak pujde na emeryture wtedy bliżej sie tym zajmę!!!
Na dzisiaj jest taki układ Księżyc jest władcą nieba to on wchodzi w jakieś układy z planetami.
Słońce jest dzisiaj dość aktywnei jest w kwinkusie z Saturnem.
Warkocz liczb księżyca:1,3,4,5,6,8,12,16,28,33,34,37,38,42,44,45,46,55,59,65,69,70,73,75,76,79
Warkocz Sarurna :1,2,3,5,10,15,16,17,18,22,28,35,42,43,51,60
Warkocz Słońca:1,2,3,5,10,15,16,22,25,28,34,39,41,48,50,51,58,60,61,72
Oczywiście losowanie odbywa się w jakimś znaku zodiaku !!!!
a jest to przeważnie 5 kolejnych losowań i prosze się nie dziwić że pewne cyfry się powtarzają, one muszą obskoczyć cały znak zodiaku. Przepraszam że sie tu wymandrzam ale chętnie nawiąże temat z osobami które wiedzą coś na temat astrologi.Odnośnie kumulacji- KUMULACJE wynikają z pewnych układów na niebie, są poprostu planety które kumulują KASE do worka.Jak dzisiaj nie padnie szóstka, to od drugiej w nocy rozpoczyna się trudny układ , który znów będzie kumulował kase do WORA. Pozdrawiam bnardzo serdecznie ULa
Od wielu lat interesuje się astrologią i tym co dzieje się na niebie,oraz jakie to ma odbicie na ziemi!!!Oczywiście że ma .
Trzeba poprostu wiedzieć jakie planety dzisiaj grają.Jest to temat oczywiście dla znawców.Ja sama jestem pochłonięta pracą więc astrologie odłożyłam na potem, czyli jak pujde na emeryture wtedy bliżej sie tym zajmę!!!
Na dzisiaj jest taki układ Księżyc jest władcą nieba to on wchodzi w jakieś układy z planetami.
Słońce jest dzisiaj dość aktywnei jest w kwinkusie z Saturnem.
Warkocz liczb księżyca:1,3,4,5,6,8,12,16,28,33,34,37,38,42,44,45,46,55,59,65,69,70,73,75,76,79
Warkocz Sarurna :1,2,3,5,10,15,16,17,18,22,28,35,42,43,51,60
Warkocz Słońca:1,2,3,5,10,15,16,22,25,28,34,39,41,48,50,51,58,60,61,72
Oczywiście losowanie odbywa się w jakimś znaku zodiaku !!!!
a jest to przeważnie 5 kolejnych losowań i prosze się nie dziwić że pewne cyfry się powtarzają, one muszą obskoczyć cały znak zodiaku. Przepraszam że sie tu wymandrzam ale chętnie nawiąże temat z osobami które wiedzą coś na temat astrologi.Odnośnie kumulacji- KUMULACJE wynikają z pewnych układów na niebie, są poprostu planety które kumulują KASE do worka.Jak dzisiaj nie padnie szóstka, to od drugiej w nocy rozpoczyna się trudny układ , który znów będzie kumulował kase do WORA. Pozdrawiam bnardzo serdecznie ULa
Robal_36: faktycznie można tak pomyśleć, że akurat ostatnio poruszaliśmy ten temat, ale według mnie lottomat jest tutaj czysty...
Fortunata 55 znałem jedną Panią jasnowidz ,czekałem na wejście do jej gabinetu / tylko 50 zł./ leczjak była moja kolej zrobiłem put put a Ona ???? kto tam ? jak myślisz co zrobiłem ? ...... nie wszedłem bo co z niej za jasnowidz jak nie wie kto za drzwiami stoi !!!!!!!???! i tak wygrałem 50 zł. A planety pozostawmy wysoko .
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
Pasko
przepraszam, ale to nawet nie o to chodzi - Twój cyrk, Twoje małpy, Twoje zabezpieczenia
co innego - cały kontekst...
od początku człowiek balansuje na jakiejś granicy smaku, kultury, obrażania, jakiegoś durnego wywyższania się bez żadnego powodu ... Top lista pajaców - po jakim czasie pobytu ?
I "wiedza" - nie grać w to, czy tamto, a sam co pisze - w co trafił - w to w co grać będą durnie - no faktycznie ...
przepraszam, ale to nawet nie o to chodzi - Twój cyrk, Twoje małpy, Twoje zabezpieczenia
co innego - cały kontekst...
od początku człowiek balansuje na jakiejś granicy smaku, kultury, obrażania, jakiegoś durnego wywyższania się bez żadnego powodu ... Top lista pajaców - po jakim czasie pobytu ?
I "wiedza" - nie grać w to, czy tamto, a sam co pisze - w co trafił - w to w co grać będą durnie - no faktycznie ...
" Precz z astrologią ".
-----------------------
Jest to nikomu do niczego potrzebne.
-----------------------
Jest to nikomu do niczego potrzebne.
Greg,oczywiście TOBIE powróże za darmo!!!
Odczytuję ludziaom przyszłość i jeszcze od nikogo pieniędzy nie wziwłam.
Podaj prosze 7 cyfr 1-37i podaj meila to do Ciebie napisze,
sprawdzisz moją wiedze i wtedy się przekonasz że z cyfr można też wyczytać przyszłość.ULA
Odczytuję ludziaom przyszłość i jeszcze od nikogo pieniędzy nie wziwłam.
Podaj prosze 7 cyfr 1-37i podaj meila to do Ciebie napisze,
sprawdzisz moją wiedze i wtedy się przekonasz że z cyfr można też wyczytać przyszłość.ULA
Fortunato55,proszeo kabałę dla mnie
3,5,6,15,19,32,37
new_wave@o2.pl
3,5,6,15,19,32,37
new_wave@o2.pl
Greg nie chce podawać publicznie meila do siebie ,ludzie nie dadzą mi żyć,jest ogromne zapotrzebowanie na odczytywanie przyszłości,a Ja jestem raczej skromną osobą i pomagam ludziom za darmo.Sama jestem wdową sama wychowałam troje dzieci,mam swoją własną Firme i naprawde astrologie wykorzystuje do swojej pracy, ta wiedza to bezcenny skarb w prowadzeniu BIZNESU. Więc lepiej to TY podaj meila . ULA
------------------------
Jasza.. .
Kabała bedzie za darmo, ale na koniec dostaniesz rachunek do zapłaty, tak z ...500 pln.
-----------------------
Kabała bedzie za darmo, ale na koniec dostaniesz rachunek do zapłaty, tak z ...500 pln.
-----------------------
Medea.. . Jesteś ???
-----------------
-----------------
>>> wrozka.net.pl
--------------
--------------
pasko pouczac to mozesz soje autorytety czatowskie , zadzwonie po to żeby ci dobitniee powiedzieć co sadze o twoim portalu
a jak ci napisze że jestes k u r e w k a to miło będzie ? i ze masz kurestwo we krwi miło bedzie ?
ten twój portal to kloaka sam wszystko robisz aby podburzyc konflikt zrobic wtedy poczytnośc większa niewazne że ktos k u r w a został taki z ciebie admin
dla mnie ważne jest jak ktoś coś takiego mi cytuje, żeby podawał mi numery wpisów, bo ja naprawdę nie przeczytałem 1,2 miliona wpisów na tym chacie.
max tak napisał o mojej matce
nie będe szukac wiem co czytałam mama mi pokazała
ale ja zablokowałes czyli wiedziałes o co chodzi nie rób z siebie idioty
jacek on ma wglad w ip a matka ma stały zreszta ciebie sie to nie tyczy gadam z nim
i po nerwowej wypow.