Wpisy 1 204 073 – 1 204 172
3 listopada 2012 13:15 → 3 listopada 2012 13:47, 100 wpisów
nie moja matka to Magda kobieta która mnie urodziła i wychowuje która daje mi wszystko czego mi trzeba a pajac parch oblesny ja obraża przy zgodzie admina tego burdelu czekam na wyjasnienie pasko twojej postawy
jackwar
a jeśli napisze, że T , albo jeśli napisze, że N - po czym rozpoznasz ?
a jeśli napisze, że T , albo jeśli napisze, że N - po czym rozpoznasz ?
jackwar-moja stała dziesiątka też ostatnio fatalnie wchodzi-w tym tygodniu tylko raz 4/10
otoz w zyciu byly juz 3 osoby pokroju maksa i zakona co obrazaly epitetami typu c***u ***a itp i po pewnym polskim filmie ktory powinien Ci byc znany mialem taka sytuacje ze ktos sie rzucal do mnie wstalem nazwalem go pajacem i goscia zatkalo
ale spoko Monet Ty sie dalej baw w analityka i rozrozniaj rozne pojecia slowa pajac
Marysiu trzymam kciuki ja oprócz tego co Tobie pisałam wysłałam jeszcze kolejną 9tkę
Spoko Weronika , tu czasami trafiają ludzie którzy szukają zadymy i jeszcze nie dorośli , nie zdają sobie sprawy że mówiąc do kumpla ty ch. to go obrażają , takie jest wychowanie młodych .
również trzymam ,a mini chyba wysle na cht bo już nie zdąże wytypować
ja bym tam nie liczyl zeby Pasko cos z tym zrobil z prostego powodu
pytałam matka mi mówiła że to facet 40 letni a nie młody pytałam czy miała z nim kontakty zaprzeczyła a on obraził i mnie w tym burdelu
ja mu dalem ciekawsze rzecy do wgladu niz tylko okreslenie "***a" i nic ... szczerze mowiac na dzien dobry bym wyjebal 3 osoby z tego czata
a moje słownictwo jest stosowne do tego tutaj skoro leca k u r w y
Lotto już macie na wieczór??
i wali mnie to ze sa one tutaj dlugo i sa jak to mowi Janusz glownymi postaciami czata ...
LottomaT ten nieszczęsny "pajac" to tylko przyklad. Chodzi o system zachowań i ocen. Nieważne czy to będzie np. głupek,***,czy intelektualista.Nieważne
Ale dość z tym. Koniec.
Robal>> Ok rozchodniaczka
Ale dość z tym. Koniec.
Robal>> Ok rozchodniaczka
Monet jestes kolejna osoba ktora po prostu nie wie jakie ja mam o tym zdanie i rpboje mi wmowic ze mam uwazac po jego mysli
pasko czekam na twoja reakcje na to co ten pojeb pisał
po prostu fajniej bedzie jak sie zajmiesz soba a do mnie jak masz zarzuty to tylko z konkretami
nic do CIebioe Monet nie mam ale nie przesadzaj juz tak analitycznie
lotomat własnie
mała-swoje typy,czy zaufałaś maszynie??
Witam wszystkich
Wpadlam na chwile by zatypowac i znikam . Trzymam kciuki za was wszystkich
Wpadlam na chwile by zatypowac i znikam . Trzymam kciuki za was wszystkich
dzis jestem koszmarnie zmeczony dlatego moge wydawac sie badzo dziwny
bucopajacu
1 204 106. lottomat 2012-11-03 (13:24)
ja tu nie zyje zyciem innym i ich wypowiedziami
- nie chce mi się teraz wracać - ale taki wpis był w nocy podczas twojej pogawędki ze scollsem - kto mojego nicku użył ? wtedy już po raz drugi zresztą ?
a przecież - nie było mnie wtedy na czacie, ale
ciężko takie proste sprawy pojąć, nie ?
1 204 106. lottomat 2012-11-03 (13:24)
ja tu nie zyje zyciem innym i ich wypowiedziami
- nie chce mi się teraz wracać - ale taki wpis był w nocy podczas twojej pogawędki ze scollsem - kto mojego nicku użył ? wtedy już po raz drugi zresztą ?
a przecież - nie było mnie wtedy na czacie, ale
ciężko takie proste sprawy pojąć, nie ?
znowu z dupy z kontekstu wyjete haselka pokaz reszte dlaczego o Tobie napisalem
Nie chce Ci sie wracac to ***a nie wracaj i s***alaj ode mnie bo siejesz zamet nazwalem Ciebie wedrowce i kogos tam swieta trojka, bo ***a jak sie was czyta to mozna sobie zdanie wyrobic
teraz zwin dupe i niech wiecej nie widze bo serio jestes przyjebany
zero konkretow cos tam przeczytales cos tam pamietasz nawet nie wiesz co, dzis juz dales dupy bo Ci sie ***ly wypowiedzi i juz tego nie skomentujesz
oceniasz wszystko przez swoj pryzmat i swoich racji wiec jak sie nie liczysz z jakakolwiek inna opinia to nie pisz ***a wiecej do mnie nic
lottomat
ty lottomat jeden - się za to wsadzenie mnie w jedno zdanie z 30-35
żegnam cieplutko
ty lottomat jeden - się za to wsadzenie mnie w jedno zdanie z 30-35
żegnam cieplutko
Pasko gdzie ta blokada uzytkownikow tego sie nie da czytac ***aaaaaaaa nooooooooo
ciezko jedna funkcje dodac zeby ukrywac niechcianych uzytkownikow ??
mała-ja pod wieczór zaatakuję Dużego-coś swojego nadam,a coś z maszyny
sam chyba bapisze plugina i wiecej tu paru osob nie bede musial czytac
Zanim znikne by rzucic sie w wir sobotnich porzadkow chcialabym sie z wami wszystkimi podzielic jedna refleksja na temat tego co tu sie ostatnio dzieje. Sa chwile, ze odnosze wrazenie iz nie rozmawiam z kilkoma osobami ale kilkoma alter ego kilku lub jednej osoby ktora sama ze soba toczy jakis spor. Od poczatku byly i sa osoby z ktorymi trudno sie dogadac ale ostatnio coraz czesciej robi sie wrecz nieprzyjemnie szczegolnie ze niektorzy nie potrafia zrozumiec ze chat to nie galery i nikt tu nie musi wchodzic jesli mu towarzystwo nie odpowiada A teraz znikam
Jano dzis w Kozach kolo Bielska w tej kolekturze co padly juz trzy wygrane kupilem drapke i 50 dyszek wpadlo
Medea a Tobie by sie chcialo czytac jakies teksty w swoim kierunku bez pokrycia i zrozumienia ?
mi by sie nie chcialo a kazdy szanujacy sie czat ma funkcje ignore user
dżem dobry
jano
hej nieduża
"kazdy szanujacy sie czat ma funkcje ignore user"
Lottomat chcesz zostać niewidocznym tutaj?
Spoko ja zawsze Cie poczytam.
Lottomat chcesz zostać niewidocznym tutaj?
Spoko ja zawsze Cie poczytam.
a uwazasz ze ja tak bardzo dbam o to zeby mnie wszyscy czytaki ? doprawdy mi to na reke jak mnie 90 % tu zablokuje